KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Kızlar bir şey sorsam size. Bu coğrafyada yer şekillerini, dağları, ovaları, gölleri falan nasıl ezberlediniz? Harita mı doldurdunuz, fiziki harita üzerinden mi çalıştınız? Ben bir türlü nasıl çalışacağımı bilemiyorum da, yardımcı olursanız minnettar kalırım.

Evet çok memnunum bana da buradaki arladaşlar tavsiye etti sağolsunlar.. yargıyla ilgili hiçbir fikrim yok, hiç çözmedim.. pegem soru bankası da iyi bence matematikte.. karakutu çıkmış sorular olduğu için daha iyi olur sanırım

Hangi internet sitesinden aldınız acaba, birkaç yerden baktım ama pek güvenilir gelmediler.

Kızlar bir şey sorsam size. Bu coğrafyada yer şekillerini, dağları, ovaları, gölleri falan nasıl ezberlediniz? Harita mı doldurdunuz, fiziki harita üzerinden mi çalıştınız? Ben bir türlü nasıl çalışacağımı bilemiyorum da, yardımcı olursanız minnettar kalırım.
Harita yapmıştım renkli renkli ama yeni basliyirsaniz çok zaman alır. Haritalı kitaplar var, ondan alabilirsiniz

Harita yapmıştım renkli renkli ama yeni basliyirsaniz çok zaman alır. Haritalı kitaplar var, ondan alabilirsiniz

Evet yeni başlıyorum ama şey çıkartmıştım, şu dilsiz haritalar var ya, onlardan çıktı aldım renkli renkli. Onları doldursam olur mu? Nasıl doldurarak başlayayım sizce?

Evet yeni başlıyorum ama şey çıkartmıştım, şu dilsiz haritalar var ya, onlardan çıktı aldım renkli renkli. Onları doldursam olur mu? Nasıl doldurarak başlayayım sizce?
Kitaptaki konu sıralamasına göre gitmeni öneririm. Örneğin ilk konu dağlar ise, Türkiye’nin tüm dağlarının olduğu bir dilsiz harita yapabilirsin

Kitaptaki konu sıralamasına göre gitmeni öneririm. Örneğin ilk konu dağlar ise, Türkiye’nin tüm dağlarının olduğu bir dilsiz harita yapabilirsin

Tamam öyle yapayım, mesela ilkini baka baka kendim doldurup, ikinci ve üçüncü de kendim hatırlamaya çalışarak doldursam akılda kalıcı olur mu sizce?

Ben onları yazıp duvarlara yapıştıracagim

O da olabilir :) Fiziki harita alıp göz önünde bir yere mi assam?
Haritanın yanında, kpss ile ilgili önemli yerleri kağıtlara yazıp onları da asmayı düşünüyorum mesela tarihle ilgili eski devletlerin yaptığı mimari eserler var,ezber istiyor.onları falan yazıp asacagim

iyiyim kızlar tşkler, devam ediyorum kaldığım yerden... sizler nasılsınız nasıl gidiyor?

bugün öğlen deneme yapacağım inş
Benim dün yapma fırsatım olmadı, hafta içi tamamlayamadığı mı sorular vardı onları bile tamamlayamadım hafta içi çözeceğim denemeyi artik

Benim dün yapma fırsatım olmadı, hafta içi tamamlayamadığı mı sorular vardı onları bile tamamlayamadım hafta içi çözeceğim denemeyi artik
benim de sadece haftasonu olunca uygun günüm böyle oluyor :)

çözdüm bakalım sonuç nedir :)

X