KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Ooo gececiler burda
Yildiztozu16 Yildiztozu16 Slmhmm Slmhmm

pofu pofu da horluyor sanırım :uykucu:
ayy sormaaa cnm yaa, uyandım gece 3 de boynumdan sırtıma feci bi acı :S hala dönemiyorum eğilemiyorum.. çok canım yanıyor, o yüzden gece kalkamadım.. ama gelirken serviste ve burda her fırsatta soru çözdüm.. bugün de tarih günümdü..kısa bi bölüm kaldı, hazırlık dönemini bitiriyorum..

sizler nasılsınız?

ayy sormaaa cnm yaa, uyandım gece 3 de boynumdan sırtıma feci bi acı :S hala dönemiyorum eğilemiyorum.. çok canım yanıyor, o yüzden gece kalkamadım.. ama gelirken serviste ve burda her fırsatta soru çözdüm.. bugün de tarih günümdü..kısa bi bölüm kaldı, hazırlık dönemini bitiriyorum..

sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun canim
Dün ben komşuya gittim iglen 2 saat programımı yetistiremedim
Bugün de deneme vardı deneme sonrası sonuçları bekledim sıralamaya bakmak için geç eve geldim, bugünkü programı da yetistiremedim
Oyle iste

Geçmiş olsun canim
Dün ben komşuya gittim iglen 2 saat programımı yetistiremedim
Bugün de deneme vardı deneme sonrası sonuçları bekledim sıralamaya bakmak için geç eve geldim, bugünkü programı da yetistiremedim
Oyle iste

Sonuçlar nasıl canım? Biraz moral olmuştur umarım sana

Kızlar bugün akşam dersim vardı gitmek gelmedi içimden kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum. Her seferinde ha gayret biraz daha az kaldı diyorum :) Tarihe uzun süredir çalışmıyordum, resmen unutmuşum... Eksikleri tamamlamak yine zaman alacak. Bu ara biraz yavaş ilerliyorum, çalışacak vakit bulamıyorum bulduğumda da kendimi çok bitkin hissediyorum. İnşallah her şey güzel olur hepimiz için ♥️

Benim bugun oglum cok erken kalkmasina ragmen oglen uyumadi anayasa calisirim demistim ama olmadi aksam hem anayasa hem mat sıkıştıracam artik

Merhaba arkadaşlar, 2 gündür pek soru çözemedim sadece mat çözüyorum, bi de dün yolda tarih çalıştım osmanlı kuruluş tekrarı da bitti.. ödevlerle uğraşıyorum genel olarak, fonksiyon konusunu da bitirdim mat konuları bitti ama fonksiyon, permütasyon, kombinasyon testlerim rezalet, baya zorlanıyorum.. biraz daha çalışıcam yani.. öyle bi rapor vereyim dedim, iyi çalışmalar hepinizee:KK200:

Benimde çalıştıkça birbirine mi karışıyo biraz bakmayınca unutuyorum . Moral bozmamaya çalışıyorum ama inşallah sınava kadar toparlarım..
Yeni öğrendiğin bir konuyu unutman gayet normal bir anda olmaz tabiki ama zamanla soru coze coze iyice yerine oturacaktır , aynı sorun bende de var moral bozmaya gerek yok ama ben inanıyorum herşey güzel olacak pes etmek yok

herkese merhaabbaa :)

dün çok saçma sapan bi gündü , hala daha boynum acıyor :S inş bugüm geçer, dün sadece coğrafyadan 2 branş denemesi + sayısal mantık çıkmış sorularından çözdüm, başka hiç bişey yapamadım, bugün coğrafya günüm ama kalan tarih kısmını da bitirmeyi düşünüyorum... herkese kolay gelsin şimdiden...

herkese merhaabbaa :)

dün çok saçma sapan bi gündü , hala daha boynum acıyor :S inş bugüm geçer, dün sadece coğrafyadan 2 branş denemesi + sayısal mantık çıkmış sorularından çözdüm, başka hiç bişey yapamadım, bugün coğrafya günüm ama kalan tarih kısmını da bitirmeyi düşünüyorum... herkese kolay gelsin şimdiden...
Geçmiş olsun canim
Kas gevşetici kullan rahat karsin biraz

Gunaydinlar
Bu gün planını inşallah tam yaparım
Pazartesi komşu
Salı deneme derken planlarım yarım yamalak oldu
Bugün
60 türkçe
60 matematik
240 anayasa yürütme sorularini çözeceğim
Kolay gelsin herkese

Gunaydinlar
Bu gün planını inşallah tam yaparım
Pazartesi komşu
Salı deneme derken planlarım yarım yamalak oldu
Bugün
60 türkçe
60 matematik
240 anayasa yürütme sorularini çözeceğim
Kolay gelsin herkese
360 soru çok iyi nasıl imrendim size ben bu kadar çözemiyorum malesef emekleriniz kat ve kat güzelliklerle dönsün size...

360 soru çok iyi nasıl imrendim size ben bu kadar çözemiyorum malesef emekleriniz kat ve kat güzelliklerle dönsün size...
Inşallah
Benim sınava ciddi 3. Hazirlanmam
Yine de bir kaç ay oncesjne kadar konu yoğun çalıştığım için haftalık 500-600 soru cozuyordum haftalık
Şimdi konu çalışmam bittiği için bu sayı,ari cozebiliyorum

Rabbim kimsenin emeklerini boşa cevirmesin

Amin canım ne kadar zamanını ayırıyorsun günde...
Bende birçok kere girdim ama ciddi hazırlanamadım çünkü ya okulla yada işle yürütmeye çalıştım şuanda öyle ama yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum inanıyorum netice ne olursa olsun Allah hiçbir emeği karşılıksız bırakmaz.
Inşallah
Benim sınava ciddi 3. Hazirlanmam
Yine de bir kaç ay oncesjne kadar konu yoğun çalıştığım için haftalık 500-600 soru cozuyordum haftalık
Şimdi konu çalışmam bittiği için bu sayı,ari cozebiliyorum

Rabbim kimsenin emeklerini boşa cevirmesin

X