- 29 Ağustos 2016
- 266
- 315
Aýy içim gitti ya kıyamamBenimki minnakti ya 2980 :) ama o bile zor oldu dogumda koprucuk kemigi kirildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aýy içim gitti ya kıyamamBenimki minnakti ya 2980 :) ama o bile zor oldu dogumda koprucuk kemigi kirildi
Sana bravo ben korkudan sezeryan istedim gerçi bebeğin kilosundan normal doğuramazdım
Benim de bebek ters ve,di mecburopi sezeryan oldulzaten normal istemiyordum bahane arıyordum, bayhan de olduBenimki minnakti ya 2980 :) ama o bile zor oldu dogumda koprucuk kemigi kirildi
ayy sormaaa cnm yaa, uyandım gece 3 de boynumdan sırtıma feci bi acı :S hala dönemiyorum eğilemiyorum.. çok canım yanıyor, o yüzden gece kalkamadım.. ama gelirken serviste ve burda her fırsatta soru çözdüm.. bugün de tarih günümdü..kısa bi bölüm kaldı, hazırlık dönemini bitiriyorum..
Geçmiş olsun canimayy sormaaa cnm yaa, uyandım gece 3 de boynumdan sırtıma feci bi acı :S hala dönemiyorum eğilemiyorum.. çok canım yanıyor, o yüzden gece kalkamadım.. ama gelirken serviste ve burda her fırsatta soru çözdüm.. bugün de tarih günümdü..kısa bi bölüm kaldı, hazırlık dönemini bitiriyorum..
sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun canim
Dün ben komşuya gittim iglen 2 saat programımı yetistiremedim
Bugün de deneme vardı deneme sonrası sonuçları bekledim sıralamaya bakmak için geç eve geldim, bugünkü programı da yetistiremedim
Oyle iste
En son dersane netime gore 2 net artirmisimSonuçlar nasıl canım? Biraz moral olmuştur umarım sana
Cok iyi canim artis var bunu gormek ne güzelEn son dersane netime gore 2 net artirmisim
Hedefim 5 net artirmakti
Buna da şükür
Ama hedefime daha 20 net var
Hafta da iki netten 10 hafta ya hedefine ulasicaksin inşallah boyle devam ederekEn son dersane netime gore 2 net artirmisim
Hedefim 5 net artirmakti
Buna da şükür
Ama hedefime daha 20 net var
Inşallah canimHafta da iki netten 10 hafta ya hedefine ulasicaksin inşallah boyle devam ederek
Yeni öğrendiğin bir konuyu unutman gayet normal bir anda olmaz tabiki ama zamanla soru coze coze iyice yerine oturacaktır , aynı sorun bende de var moral bozmaya gerek yok ama ben inanıyorum herşey güzel olacak pes etmek yokBenimde çalıştıkça birbirine mi karışıyo biraz bakmayınca unutuyorum . Moral bozmamaya çalışıyorum ama inşallah sınava kadar toparlarım..
Geçmiş olsun canimherkese merhaabbaa :)
dün çok saçma sapan bi gündü , hala daha boynum acıyor :S inş bugüm geçer, dün sadece coğrafyadan 2 branş denemesi + sayısal mantık çıkmış sorularından çözdüm, başka hiç bişey yapamadım, bugün coğrafya günüm ama kalan tarih kısmını da bitirmeyi düşünüyorum... herkese kolay gelsin şimdiden...
360 soru çok iyi nasıl imrendim size ben bu kadar çözemiyorum malesef emekleriniz kat ve kat güzelliklerle dönsün size...Gunaydinlar
Bu gün planını inşallah tam yaparım
Pazartesi komşu
Salı deneme derken planlarım yarım yamalak oldu
Bugün
60 türkçe
60 matematik
240 anayasa yürütme sorularini çözeceğim
Kolay gelsin herkese
Inşallah360 soru çok iyi nasıl imrendim size ben bu kadar çözemiyorum malesef emekleriniz kat ve kat güzelliklerle dönsün size...
Inşallah
Benim sınava ciddi 3. Hazirlanmam
Yine de bir kaç ay oncesjne kadar konu yoğun çalıştığım için haftalık 500-600 soru cozuyordum haftalık
Şimdi konu çalışmam bittiği için bu sayı,ari cozebiliyorum
Rabbim kimsenin emeklerini boşa cevirmesin