KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Çok geçmiş olsun canım..

Kızlar bugün de kpss için pek bi şey yapamadığıö bi gün oldu 65 mat testi tarih osmanlı tekrarı..
Bu kadar.. Ödevleri hallettiğim gibi dönüp tam gaz devam edicem inşaallah.. Size kötü örnek olmayayım şimdilikk, herkese iyi çalışmalar :KK200:

Maşallah canım.. Allah daha çok artırsın inşallah ♥️

Maşallah canım.. Allah daha çok artırsın inşallah ♥️

Amin canım hepimizin önce çözdüğümüz sorular, sonra netlerimiz artsın inşallah:KK200:

Karakutudan 10 günde 630 soru çözmüşüm bu arada, nasıl biter iki koca kitap diyordum ama özellikle ilk konular basit olduğu için hızlıca çözülüyorr

Benim de bugun canim sıkkın matematikten problemlere kadar olan kisimdan tarama testleri cozuyorum ama durum hic ic acici degil.umudum tukeniyor benim bu matematik konusunda matematik de olmayinca diger derslerle nekadar ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:

Amin canım hepimizin önce çözdüğümüz sorular, sonra netlerimiz artsın inşallah:KK200:

Karakutudan 10 günde 630 soru çözmüşüm bu arada, nasıl biter iki koca kitap diyordum ama özellikle ilk konular basit olduğu için hızlıca çözülüyorr
Benim de gözümü korkutmustu set olarak alınca canim.
Ama 2 ayda tarih coğrafya ve anayasa kitabı bitiyor
Sınava kadar da türkçe ve matematikleri bitiririm sanırım.
Sınava kadar başka türkçe mat almam ama birer tane gk kitapları almam gerekecek.

Gunaydinnkizlar
Bu saate kadar sadece 60 türkçe çöZdüm
Kahve molasi verdim
Ondan sonra 60 mat çözerim, öğlen olur sanırım
Öğleden sonra da
Tarih muhaberelere geldim 320 soru var yaklaşık, onları çözmeye çalışacağım.

Benim de bugun canim sıkkın matematikten problemlere kadar olan kisimdan tarama testleri cozuyorum ama durum hic ic acici degil.umudum tukeniyor benim bu matematik konusunda matematik de olmayinca diger derslerle nekadar ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:
Canim calistiklarin mutlaka bosa gitmiyordur umytsuzluga kapilma
Her testin zorluk derecesi bir olmuyor
Sana çıkmış mat soruları alma ni öneririm, çok basit geliyor piyasa kitaplarin göre.

Selam arkadaşlar ben bu ara giremiyorum siz de pek aktif değilsiniz sanki.. çalışmayı bırakmayın sakın, çoğumuzun konuları bitti, diğerlerimiz bitirmek üzere.. kimse yılmasın pes etmesin, Allah'ın izniyle halledicez.. bu aylarda insana bi tembellik geliyor, bende de var ama yine de 64 mat çözdüm.. biraz coğrafyaya baktım, bu kadar az çalışmamın sebebi bu ara yüksek lisansa yoğunlaşmış olmam, sunumlarım üst üste geldi, inşaallah toparlıcam.. siz de pes etmeyin sakın aynen devamm.. :KK200:

kızlar ders çalışma isteğinizi kaybettiğinizde ne yapıyorsunuz? aşırı canım sıkılıyor ya, başıma hiç böyle bir şey gelmemişti, kafayı yicem. Benim de buna moralim bozuldu, bir de sanırım kafama takılan, etkilendiğim birisi var şu aralar hiç zamanı değilken. gönül işi falan hiç vakti değil... :kızgın::KK67:

Nasıl kendinizi toparlıyorsunuz motivasyon gidince? soğuk odada mı çalışsam napsam yaaa...:KK34:

pofu pofu , üzülme bizden de hiç alım olmuyor bazen. Benim durumum daha da kötü. Allah bir kapıyı kaparsa başka bi kapıyı açar.

Ahh al benden de o kadar, şu dönemde çok lazımmış gibi leyla gibiyim :KK70:geldi bahar ayları, gevşedi gönül yayları :p pes etmek yok aynen devam canım bırakma sakınn

slm kızlar

bugün resmi gazetede bazı kurumların 2018/1 alımları açıklandı ve aşırı canım sıkıldı

kafama takılan biz temmuzda gireceğiz sınava neden 2018/1 alımları haziran da? böyle saçmalık mı olur ya
bi çok kişi kadroları doldurcak :) bize bişey kalmıycak düzgün..aşırı moralim bozuldu ve sınava çalışmayı bırakmayı düşünüyorum.. bu saatten sonra şu moralle bişey yapabilceğimi sanmıyorum.. sabahtan beri başım ağrıyor canımın sıkıntısından

Belli olmaz ki canım, hayırlısı, sen çalışmayı bırakma.. ayrıca Safransari Safransari nin dediği gibi 2 sene geçerli puanlar, 1. De olmadı diyelim 2. De olur belki.. hiç belli olmaz, motivasyonunu kaybetöee

Selam arkadaşlar ben bu ara giremiyorum siz de pek aktif değilsiniz sanki.. çalışmayı bırakmayın sakın, çoğumuzun konuları bitti, diğerlerimiz bitirmek üzere.. kimse yılmasın pes etmesin, Allah'ın izniyle halledicez.. bu aylarda insana bi tembellik geliyor, bende de var ama yine de 64 mat çözdüm.. biraz coğrafyaya baktım, bu kadar az çalışmamın sebebi bu ara yüksek lisansa yoğunlaşmış olmam, sunumlarım üst üste geldi, inşaallah toparlıcam.. siz de pes etmeyin sakın aynen devamm.. :KK200:
Ben buralardayım.canim
Günlük rapor yazıyorum
Benim.icin motive oluyor
Bahar yayların gevşemesine katılıyorum.
Benim de yaylar gevsedi
Ama az da olsa o gün soru çözmek hiç bırakmamak onemli

Bunu okuyan ve sadece böyle düşünen sen olmiycaksin büyük bir kesim zaten sırf böyle birşey yüzünden bırakacak zaten çalışmayı, ya pes edip kaybedenlerin tarafında olursun yada oturup ders çalışmaya devam eder kazanan tarafta olursun

kızlar ders çalışma isteğinizi kaybettiğinizde ne yapıyorsunuz? aşırı canım sıkılıyor ya, başıma hiç böyle bir şey gelmemişti, kafayı yicem. Benim de buna moralim bozuldu, bir de sanırım kafama takılan, etkilendiğim birisi var şu aralar hiç zamanı değilken. gönül işi falan hiç vakti değil... :kızgın::KK67:

Nasıl kendinizi toparlıyorsunuz motivasyon gidince? soğuk odada mı çalışsam napsam yaaa...:KK34:

pofu pofu , üzülme bizden de hiç alım olmuyor bazen. Benim durumum daha da kötü. Allah bir kapıyı kaparsa başka bi kapıyı açar.

Canım sen alimlari takip etmiyorsun sanirim
2 senede bir sinav yapılır, yapılır bu puan 2 sene geçerli olur.
Bu iki senede 4 alım gerçekleşir.
2018 in haziran alımında yapılacak olan atama 4. Alım oluyor. 2016 puani olanlar tercih edecek

Yani canim bu hazirandaki alım her sene hazir and olan alım. Biz bu akımdan sonra sınava gireceğiz.

2 senedir saçma birsey yapılıyordu, 5. Ayda sinav oluyor, 6 ayda alım oluyord, bir sene öncekinin puanıyla. Bu sene bu saçmalık kalktı sinav 2 ay ertelenerek. 6. Ayda 2016 puanının son alımı olacak 7. Ayda yeni sinav olacak

2018-1 kadrolarının da açıklandığı felan yok, yalan haberdir o. Mart ayında kurumlar ihtiyaçlarını devlet planlama teşkilatına gönderir onlar da 3 ay içinde bütçeye göre kişi sayısı belirlediler. Son güne kadar kimse bilmez kaç kadro geleceğini.

Belli olmaz ki canım, hayırlısı, sen çalışmayı bırakma.. ayrıca Safransari Safransari nin dediği gibi 2 sene geçerli puanlar, 1. De olmadı diyelim 2. De olur belki.. hiç belli olmaz, motivasyonunu kaybetöee

saolun kızlar, bi an öyle bi saçma düşündüm, ben dhmi için uğraşıyorum, o yüzden canım sıkıldı... hepiniz haklısınız, ama insanın morali bozukken sağlıkllı düşünemiyor biliyorsunuz, ama çalışmayı bırakmadım, aynen devam ediyorum...

saolun kızlar, bi an öyle bi saçma düşündüm, ben dhmi için uğraşıyorum, o yüzden canım sıkıldı... hepiniz haklısınız, ama insanın morali bozukken sağlıkllı düşünemiyor biliyorsunuz, ama çalışmayı bırakmadım, aynen devam ediyorum...
İnan canım şartlar herkes için geçerliinsallah bırakmayan kazanan taraftan oluruz.
Neler yaptın 2 gündür

Tarihten biraz soru çözeyim dedim, her şeyi ne çabuk unutmuşum yahu :KK43: sınava kadar oturur umarım :KK70:

Tarihten biraz soru çözeyim dedim, her şeyi ne çabuk unutmuşum yahu :KK43: sınava kadar oturur umarım :KK70:
Tarihten bende herşeyi unutuyorum. Konular ilerledikçe herşey birbirine kaarışıyor. 2 hafta önce su gibi ezberlediğim şeyi bugün böyle bi konu var mıydı ya diyebiliyorum bazen:KK53:

X