- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
Ama once diger kok var ya icerdeki kok once onu acmis digeri zaten hala yaziyor kokun disindaCanım çok saolasın bu formülü biliyorum ama kökün derecesi 3 ( 1/3 ) olması gerekmiyo mu oraya takıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama once diger kok var ya icerdeki kok once onu acmis digeri zaten hala yaziyor kokun disindaCanım çok saolasın bu formülü biliyorum ama kökün derecesi 3 ( 1/3 ) olması gerekmiyo mu oraya takıldım
Kök içinde bir daha kök var ya, onun derecesi 2 olduğu için 1/2 olmuş canimCanım çok saolasın bu formülü biliyorum ama kökün derecesi 3 ( 1/3 ) olması gerekmiyo mu oraya takıldım
Tamam jeton şimdi düştü :) biraz anlama kıtlığı var bende de :)) evlenince hep arttı :))Ama once diger kok var ya icerdeki kok once onu acmis digeri zaten hala yaziyor kokun disinda
Çok saol kuzum :)Kök içinde bir daha kök var ya, onun derecesi 2 olduğu için 1/2 olmuş canim
Aklımızı başımızdan aldılarTamam jeton şimdi düştü :) biraz anlama kıtlığı var bende de :)) evlenince hep arttı :))
Kalkar o 2 saate :)
Ben yazacaktim bunu
Normal dogum benim.ama unutkanlik bende de cok fazlaBen yazacaktim bunu
Kiz,ar sezeryanin da etkisi çok, bn bir sene de ancak toparlandim unutkanligim çok olmuştu.
Sezeryan mi sizin de
Seni gerçekten tebrik ediyorumNormal dogum benim.ama unutkanlik bende de cok fazla
Sen sezeryani kendin mi istemistin? Hoc tebrik etme sancilari cekerken ben neden sezeryan olmadiiimmm diye inliyordumama yine olsa yine normal dogum yaparim Allah nasip eder de bi engel olmazsa tabiSeni gerçekten tebrik ediyorum
Valla öyleAklımızı başımızdan aldılar
:))
Ben sezeryan :) yeter 1 çocuk asla düşünmüyorum daha Allah olmayana versinBen yazacaktim bunu
Kiz,ar sezeryanin da etkisi çok, bn bir sene de ancak toparlandim unutkanligim çok olmuştu.
Sezeryan mi sizin de
Sana bravo ben korkudan sezeryan istedim gerçi bebeğin kilosundan normal doğuramazdımSen sezeryani kendin mi istemistin? Hoc tebrik etme sancilari cekerken ben neden sezeryan olmadiiimmm diye inliyordumama yine olsa yine normal dogum yaparim Allah nasip eder de bi engel olmazsa tabi
Benimki minnakti ya 2980 :) ama o bile zor oldu dogumda koprucuk kemigi kirildiSana bravo ben korkudan sezeryan istedim gerçi bebeğin kilosundan normal doğuramazdım