- 23 Şubat 2018
- 441
- 510
bende var tonyukuk, bana pek öyle gelmedi...
Bana çok ayrıntı geliyor soruları, diğer kaynaklara göre yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende var tonyukuk, bana pek öyle gelmedi...
Çözümlü soru ama çözümünden birşey anlamadım, çözen arkadaşlardan cevapları bekliyorum
Benim hocam denemesi yaptım, türkçe coğrafya ve vatandaşlık iyiydi bu sefer.. gerçi bu derslerde pegemde de pek sorun yaşamıyordum, türkçe hariç.. ama matematik bence pegemle eşit düzeyde, belki bi tık daha kolay.. ama tarih nedir öyle ya, tamamen bilgi sorusuydu hepsi ve detayın detayı.. akşam paylaşırım sizinle bi kaç soru belki.. neysee, ben bırakıyorum bi süre deneme çözmeyi, olmuyor, sadece moralimi bozuyor.. tarihten çıkmış sorulara yönelicem ve hergün tarih genel tekrar.. ve harıl harıl karakutu mat çözücem.. Artık gerisi Allah'ın takdiri, kendimi de üzüp strese girmicem..
Çözümlü soru ama çözümünden birşey anlamadım, çözen arkadaşlardan cevapları bekliyorum
Bu cevaba ben de katiliyorum.Mert o zaman 10 saatten az bir sürede yapacak yani 0<a<10 saat olacak bence
TebriklerKızlar bugün deneme yaptım. 85 netim var:) vatandaşlığa çalışmadığım halde bir kaç kek soru çözebilmem artırdı galiba, genel kültür soruları da kolaydı.. bugün genel tarih çözümü yapacağım, biraz da coğrafya ve matematik bakarım herhalde. Herkese kolay gelsin
İyi barihe yok cnm o konuda durumum iyi kafama göre biri var zaten ama onda da bakmıştım yalnız ve yanlış kelimesine doğru yazıyor ahahah kurtardı yani
10<a<20 cevapBu cevaba ben de katiliyorum.
gayet iyi bence cnm sıkma canınıBugün 1 deneme + 2017 kpss'nin gk soruları (teselli olsun diye çözdüm hiç fena değildi çok şükür, moralim düzeldi) 44 tane de mat sorusu çözdüm.. toplam 224 soru.. bugünlük bu kadar, iyi geceler
2017 sprularini nerden buldun, ösym nin sitesine baktığımda soruların hepsi paylasilmamisBugün 1 deneme + 2017 kpss'nin gk soruları (teselli olsun diye çözdüm hiç fena değildi çok şükür, moralim düzeldi) 44 tane de mat sorusu çözdüm.. toplam 224 soru.. bugünlük bu kadar, iyi geceler
Gunaydin canimGünaydın canlar.. Bugün sabah yeni başlangıçlara vesile olsun inşş
Koay gelsin canimBen de oglusu uyutup matematige baslayacagim insallah simdiye kadarki konulardan karma testlerim var bi yigin onlari bitirmem lazim
Sadece ogle uykusu malesef tek uykuya cok erken dustu daha 1 yasina girmeden birakti 2. UykuyuKoay gelsin canim
Bu de kaç kez uyuyor oglusun
Benimki de 1.5 yasinda bırakmıştı.Sadece ogle uykusu malesef tek uykuya cok erken dustu daha 1 yasina girmeden birakti 2. Uykuyu