KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

1520780866860-1710371839.jpg

Benim hocam denemesi yaptım, türkçe coğrafya ve vatandaşlık iyiydi bu sefer.. gerçi bu derslerde pegemde de pek sorun yaşamıyordum, türkçe hariç.. ama matematik bence pegemle eşit düzeyde, belki bi tık daha kolay.. ama tarih nedir öyle ya, tamamen bilgi sorusuydu hepsi ve detayın detayı.. akşam paylaşırım sizinle bi kaç soru belki.. neysee, ben bırakıyorum bi süre deneme çözmeyi, olmuyor, sadece moralimi bozuyor.. tarihten çıkmış sorulara yönelicem ve hergün tarih genel tekrar.. ve harıl harıl karakutu mat çözücem.. Artık gerisi Allah'ın takdiri, kendimi de üzüp strese girmicem..

Canım sen çalıştıkça soruların artık sana daha kolay geldiğini ve netlerinin arttığını göreceksin. Kendine kota belirle, uzun süre soru çözdükten sonra örneğin 10 günde bir deneme yap, ne kadar ilerlediğini nelerin eksik kaldığını görürsün en azından.

Kızlar bugün deneme yaptım. 85 netim var:) vatandaşlığa çalışmadığım halde bir kaç kek soru çözebilmem artırdı galiba, genel kültür soruları da kolaydı.. bugün genel tarih çözümü yapacağım, biraz da coğrafya ve matematik bakarım herhalde. Herkese kolay gelsin
Tebrikler :KK9:

he yok cnm o konuda durumum iyi :KK70: kafama göre biri var zaten :KK70: ama onda da bakmıştım yalnız ve yanlış kelimesine :KK70: doğru yazıyor ahahah :KK70::KK70: kurtardı yani
İyi bari :KK66:

Bugün 1 deneme + 2017 kpss'nin gk soruları (teselli olsun diye çözdüm hiç fena değildi çok şükür, moralim düzeldi) 44 tane de mat sorusu çözdüm.. toplam 224 soru.. bugünlük bu kadar, iyi geceler :KK200:

Bugün 1 deneme + 2017 kpss'nin gk soruları (teselli olsun diye çözdüm hiç fena değildi çok şükür, moralim düzeldi) 44 tane de mat sorusu çözdüm.. toplam 224 soru.. bugünlük bu kadar, iyi geceler :KK200:
gayet iyi bence cnm sıkma canını

2017 sprularini nerden buldun, ösym nin sitesine baktığımda soruların hepsi paylasilmamis

slm kızlarrr :) gece kalkıp tarih milli mücadeleye hazırlık dönemine çalıştım + mat havuz işçi problemlerinden çözdüm... akşam evde devam edeceğim

X