KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Gu aydin canim. Sen ne calisacaksin bugun
Kuzum günlük plann yapmıyorum haftalık yapıyorum örneğin vatandaşlık yasama konusu diyelim elimden geldiğince çalışıyorum baktım kafam çok dolu almıyo bırakıyorum başka derse yöneliyorum. Günlük şunu şunu çalışayım die belirlemiyorum ama haftalık programıma mutlaka uymaya çalışııyorum. Şuan köklü sayılar tekrar ediyorum sorularını çözüp çocuğu parka çıkarcam. Gerisine gelince karar vercem

cekirdekcik cekirdekcik geçen paylaştığım coğrafya sorusunu, bu balıkların göç alanlarıyla ilgili olanı, şimdi çözdüm karakutu da, cevap boğazlar
Baktığın kitapta cevap anahtarı kesin yanlış canim

Kızlar arada memurlar net te foruma bakıyorum bazıları güzel yazılar paylaşıyor
Bugün baktığımda su soruyu gördüm
Cevabın 1-2 olduğuna eminim ama siklarda bile yok. Ve 2 denmiş cevaba
Screenshot_2018-03-12-12-40-58.png

Biraz önce de kitapta sorunun aynisina denk geldim karakutu çözerken
20180312_124157.jpg

Ve cevap 1 2
Yani millet forum sitelerinde rakip elemek için, yanlış yazıp yönlendiriyorlar dikkat edin

Kızlar arada memurlar net te foruma bakıyorum bazıları güzel yazılar paylaşıyor
Bugün baktığımda su soruyu gördüm
Cevabın 1-2 olduğuna eminim ama siklarda bile yok. Ve 2 denmiş cevaba
Eki Görüntüle 2122583
Biraz önce de kitapta sorunun aynisina denk geldim karakutu çözerken
Eki Görüntüle 2122584
Ve cevap 1 2
Yani millet forum sitelerinde rakip elemek için, yanlış yazıp yönlendiriyorlar dikkat edin

Ben de 1-2 diye düşündüm.. aynen kimseye güven olmuyor, youtubeda filan güncel videoları var aslında güvensek dinlerdik ne güzel.. bi hoca güncel videosu çekecek mayısta, paylaşırım sizle.. hoca yanlış yönlendirmez bence

Ben de 1-2 diye düşündüm.. aynen kimseye güven olmuyor, youtubeda filan güncel videoları var aslında güvensek dinlerdik ne güzel.. bi hoca güncel videosu çekecek mayısta, paylaşırım sizle.. hoca yanlış yönlendirmez bence
Evet canim güven olmuyor ama hocalara da guvenmezsek kime guvenecez
Yanlış birsey olsa tepki alir

Kızlar coğrafya madenler göller vs net ezber olan konular İÇİN Öneriniz var mı? Bu gece biraz yoğunlaşmam lazım çok yanlışım çıkıyor :KK43:

Kızlar coğrafya madenler göller vs net ezber olan konular İÇİN Öneriniz var mı? Bu gece biraz yoğunlaşmam lazım çok yanlışım çıkıyor :KK43:
Onune harita alarak calis beyninin sag ve solubunu bir arada calistirdigin icin daha verimli olacaktir ezberin.

1/2 nerden geldi kuzum
Kendi kuvveti 1 kokun kuvveti 2 koku acarken ussu rasyonel ifade olarak yaziyoruz ya mesela o 2nin ustunde 3 olsaydi 2 uzeri 3/2 seklinde yazacaktik.benim gibi mat yoksunu bir insan ancak bu kadar anlatabilir umarim becerebilmisimdir :)

X