Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gu aydin canim. Sen ne calisacaksin bugunHerkese günaydınlar :) güzel verimli bi hafta olması dileğiyle cancağızlarım
Kuzum günlük plann yapmıyorum haftalık yapıyorum örneğin vatandaşlık yasama konusu diyelim elimden geldiğince çalışıyorum baktım kafam çok dolu almıyo bırakıyorum başka derse yöneliyorum. Günlük şunu şunu çalışayım die belirlemiyorum ama haftalık programıma mutlaka uymaya çalışııyorum. Şuan köklü sayılar tekrar ediyorum sorularını çözüp çocuğu parka çıkarcam. Gerisine gelince karar vercemGu aydin canim. Sen ne calisacaksin bugun
2017 sprularini nerden buldun, ösym nin sitesine baktığımda soruların hepsi paylasilmamis
Benimkinin tek uykusu da genelde kisa oluyor malesef kalkti bileBenimki de 1.5 yasinda bırakmıştı.
Tek uyku daha iyi asljnda kısa kısa uyumasjndansa tek uzun uyuması daha iyi
Kızlar arada memurlar net te foruma bakıyorum bazıları güzel yazılar paylaşıyor
Bugün baktığımda su soruyu gördüm
Cevabın 1-2 olduğuna eminim ama siklarda bile yok. Ve 2 denmiş cevaba
Eki Görüntüle 2122583
Biraz önce de kitapta sorunun aynisina denk geldim karakutu çözerken
Eki Görüntüle 2122584
Ve cevap 1 2
Yani millet forum sitelerinde rakip elemek için, yanlış yazıp yönlendiriyorlar dikkat edin
Evet canim güven olmuyor ama hocalara da guvenmezsek kime guvenecezBen de 1-2 diye düşündüm.. aynen kimseye güven olmuyor, youtubeda filan güncel videoları var aslında güvensek dinlerdik ne güzel.. bi hoca güncel videosu çekecek mayısta, paylaşırım sizle.. hoca yanlış yönlendirmez bence
Onune harita alarak calis beyninin sag ve solubunu bir arada calistirdigin icin daha verimli olacaktir ezberin.Kızlar coğrafya madenler göller vs net ezber olan konular İÇİN Öneriniz var mı? Bu gece biraz yoğunlaşmam lazım çok yanlışım çıkıyor
2 mi cevap?
Evet kuzum çözümü atar mısın2 mi cevap?
:) atarım tabiiEvet kuzum çözümü atar mısın
:) atarım tabii
Kendi kuvveti 1 kokun kuvveti 2 koku acarken ussu rasyonel ifade olarak yaziyoruz ya mesela o 2nin ustunde 3 olsaydi 2 uzeri 3/2 seklinde yazacaktik.benim gibi mat yoksunu bir insan ancak bu kadar anlatabilir umarim becerebilmisimdir :)1/2 nerden geldi kuzum
Canım çok saolasın bu formülü biliyorum ama kökün derecesi 3 ( 1/3 ) olması gerekmiyo mu oraya takıldım