kpss açıklandı!

tatllim ben değil erkek arkadaşim girdi onun için bakiyorum

Tamam canım anladım...

Arkadaişar size sorayım o zman site görüntülenemiyo bari biz iki dertleşelim..Hangi kuruma girmek istiyorsunuz?

Bakarsınız buraya yazdığınız istediğiniz yere girmiş olursunuz? en azından birbirimize fikir de vermiş oluruz...

Bu açıklanmış hali mi Yaa laaanet olsun sitesine de Osym sine de kpss sine de işlem koduuuna da........

canım sonuçları bi alsaydık :) şimdi ben burda ahkam keserim şuraya diye adam gibi bi puan alamazsam hayal kırıklığı olur :)

normalde inşaat teknikeriyim, dsi ye filan girebiliyorum, eğer olursa ilk önce kendi mesleğimi yapmak isterim tabi ama olmazsa, imfaz koruma memurluğu, adliye sınavlarına filanda giricem (bunlar için en az 70 almak lazım tabiki)

bakalım hele sonucu elimize bi alalımda
mirmirmirmir

anladım Selenay haklısın evet...işte bizimkisi bi ümit olur ancak...ama bu sonuçlar ın da açıklanacağı yok hala işlem kodu hatası veriyor.

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş...

anladım Selenay haklısın evet...işte bizimkisi bi ümit olur ancak...ama bu sonuçlar ın da açıklanacağı yok hala işlem kodu hatası veriyor.

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş...
bendede işlem kodu hatası veriyor sinir oldumn

Bende de işlem kodu çktı bu sefer ama gönder butonu yoktu bu seferde üfffffffffffffffsenağlama

eğer düz lise mezunuysan çok zor bi yerlerin gelmesi.
meslek lisesi ya da başka bi bölümsen gelebilir bir yerler.

ÖSYM
Sonuç Açıklama Sistemi
İzin verilmeyen kullanım!

kızlar szde aynı iletiyi alıomusunuz ben hala öğrenemedim

koskoca bi kurumun yaptığı siteye bak zaten ösym bunun olacağını adı gibi biliyordu kontrolü elden bırakmaması gerekirdi ne bu sözde açıkladılar ya türk milleti işte kimi neyi kandırıosun açıkladım diosun ortada bişey yok madem açıklamadan önce adam gibi siteni kontol et önlemlerini al açıkla milleti bukadar germeye ne hakkın varrrr

iyiki gırmemısım bu yıl kpssye bukadar sınır strese dayanamazdım kızlar hepınıze sabır dılıorum belınay ufugun sonuclarını dörtgözle beklıorummm:)

össye gir kpss ye gir o bi dert sonucun açıklanmasını beklemek ayrı bi dert hiçbirşey düzgün değil ki ülkemizde bu ne böyle ya beklemekten stresten delirecez birgün

arkadaşlar arkadaşım 72 almış önlisans mezunu atanma olasılıgı varmı tekstil önlisans mezunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…