kpss açıklandı!

ya kızlar şimdi sayfa açıldı ama işlem kodu yerinde çarpı işareti varrrrrr

Off ya çok yoğun diyo açılmıyo sinir oldum girebilen varmı :nazar:

çatlattı yaa.. saat 6 dan beri deniyorum,açılmıyor...
ösym her sınavdan 50-60ytl almayı çok iyi biliyor ama bi site yapmayı beceremiyor....
yazıklar olsun yaa!!

arkadaslar bence sikmayin caniniz.saat 12 den sonra internet kafeler kapaniyor.eeee evde pc si olamayanlar cok vdolayisiyla yogunluk azalacak.ozaman deneyin.yinede olmazsa artik sabaha kaldi cunku linkin degismesi gerek....:nazar:

ya o kadar bekledik açıklansın diye şimdi açıklanmış ama site arızalıı inşllh bende bişeyler tutturmuşumdur bu tarih beni yakmadıysa tabi

ya bişe sorucam ortaöğretim düzeyi atanmak için kaç puan gerekli bilen varmı hanımlar??

canım ilk atamalarda çok yüksek puan alanlar gidiyor 90 ve üzeri.
fakat meslek lisesi mezunu ya da belli bölüm mezunları isteyen kurumlar için puanlar değişiyor ve daha düşük olabiliyor.
yani şimdiden birşey demek çok ama çok zor..

arkadaşlar ben girdim ama gündüz sonucu öğrendim şükürler olsun mutluyum inşallah sizde öğreniz mutlu olursunuz ben 14:30 da öğrendim çok oldu yani

hala açılmıoyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............amma çok giren var bu sınava.yani ösym açıkladıda noldu siteyi düzene soksa daaha ii olacak

şu ösym den çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim..:kızgın:
saat kaç oldu hala siteye girilmiyo yaa 1.5 ay beklettiler zaten off deliricem he :eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

off ya deLi oLucam akşamdan beri bekliyorum aşkımın rüyasına bile girmiş 80 almışım :1hug:

benimde açılıo ama hani güvenlik numaraları oluyo ya o numara görünmüyo neden olabilir sizce :KK43: kuzenim girmişti ona bakıcaktım kendisi okuyo yurtta kalıo onun yerine bakıvercektim bi görünmedi o numara :KK43:

X