• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS A mı B mı diyip ,Hala Kararsız Olanlar Buraya

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.352
1.423
748
KPSS A mı B mı diyip ,Hala Kararsız Olanlar kimler..

insallah tek degılımdır ,yada secenler neye gore sectıler..

cok kararsız kaldım..
:bbo:

ben de işletme'den girecegim ama A gözümü korkutuyor cok..

iş alanları neler pekı neler var A da ,

bende kararsızdım canım A grubu sorularına baktım ve kararımı verdim biraz aştı beni...çünkü ing. de yapmak zorundasın bende o da yok A grubu kadrolar ing.yi şart koşuyolar...sende bak bi yapabilirim dersen eğer A ya gir ....

ingilizceme güveniyorum canım ben ,ama genl olarak B den alıyorlar dıyorlar o kafamı karıstırıyo

bende işletmeden mezun olcam bu sene önlisans mezuniyetimde war ama hazirandaki sınawa genel yetenek we genel kültrden gircem sadece ing. we alanda kendime pek güvenmiorum ama puan hesaplaması nası olcak bilmiorum çnkü ben sadece cumartesi olan oturuma gircem...:gitme:

bende karar veremedim daha:uhm:işletme mezunu muhasebeciyim.ingilizce çokmu zor dur ki..hangi gruptan alımlar daha fazla olur galiba b den giricem üffff çok kararsızım.evde çalışmakla olacakmı bu iş :sinifsinif:

aslında ıkısınıne de gırebılırız hem a hem b ama bılmıyorum ne yapmalıyım..

ben dershaeyle görüştüm b kısmı ıcın ,sanırım yazlıcm

Sumak B'den önlisans ne mezunu olacak girceksin bu önemli, önlisans mezunu daha fazla.. Geçen senenin kadro listelerine bak canım, A ve B kadrolarından senin bölümünde ne kadar alım olmuş bi kontrol et, sayılar bu sene de aynı olmaz ama fikir verir. Evet Kpss A daha zor ama B'de de yığılma var, ben de kpss B'den gircem ama korkuyorum da o kadar insan içinden sıyrılmak zor, kontrol edip karar ver bence :sinifsinif:

Bi dee hangi dershaneyle görüştün sen, bizim burda! kpss dershanesi var mıymış? :hulya:

sumak bende çok kararsızım.daha önce önlisantan girmiştim.bu sene aö işletmeyi bitirdim ve ilk kez lisans olarak sınava gireceğim. açıkçası çok da bir bilgim yok ama anladığım kadarıyla A kadrolar genelde müfettişlikler,müsteşarlıklar gibi meslek grupları ve tekrar sınav-mülakat yoluyla alıyorlar personeli.ayrıca bazı arkadaşların söylediği gibi çoğu A kadrolarda kpds sınav şartı arıyorlar.yaş şartıda var tabii.

Back
X