- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
theshe lisans olarak gırıcem canım ben ,işletme den..
zaten gorustugum dershane alan derslerını vermıyor,sadece genel kultur genel yetenek ,evde claısarak alan derslerıme nasıl yetısebılırım bılmıyorum
gülgüzeli aslında ıkısıne bırden gıreyım dedım ıngılızceme guvenıyorum ,ama bu sene Kpss de B den gırıp eğer boyle bır sans varsa cunku A ıcın hersene yapılıyor dıye bılıyorum sene ye olmadı b den gırerım..
ınsallah atanırım da gırmeye gerek kalmaz..
Theshe ,ıkı tane dershane var kpss veren kız ,bırısı yenı acıln ,akademı universite mi oyle bırsey dıgerı de körfez..esım körfez'e gıtme dedı ,ama bakalım
yenı acılan daha ucuz aama saatı az ,bılmıyorum hala karar veremedım..
Belkı kurs ıcın Izmır'e bıle gıdıp gelebılırım..
sen kendın mı calısıcaksın.
zaten gorustugum dershane alan derslerını vermıyor,sadece genel kultur genel yetenek ,evde claısarak alan derslerıme nasıl yetısebılırım bılmıyorum
gülgüzeli aslında ıkısıne bırden gıreyım dedım ıngılızceme guvenıyorum ,ama bu sene Kpss de B den gırıp eğer boyle bır sans varsa cunku A ıcın hersene yapılıyor dıye bılıyorum sene ye olmadı b den gırerım..
ınsallah atanırım da gırmeye gerek kalmaz..
Theshe ,ıkı tane dershane var kpss veren kız ,bırısı yenı acıln ,akademı universite mi oyle bırsey dıgerı de körfez..esım körfez'e gıtme dedı ,ama bakalım
yenı acılan daha ucuz aama saatı az ,bılmıyorum hala karar veremedım..
Belkı kurs ıcın Izmır'e bıle gıdıp gelebılırım..
sen kendın mı calısıcaksın.
Son düzenleme: