KPSS A mı B mı diyip ,Hala Kararsız Olanlar Buraya

bu durumda alan bilgisi kitapları da almalısın. ama kitap seçimini de iyi yapmalısın. boşa zaman kaybı ve para kaybı olabilir

arkadaşlar 4 yıl okuduktan sonra Bden girmek bana biraz saçma geliyor. Daha iyi bi iş için çalışmadık mı sabahlara kadar? Şimdi neden B kadrodan girelim ki? Bence her şekilde A kadro ama ben A kadro ile SMMM arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi? Sadece maddi yönden değil manevi yöndende bakmak gerek olaya bence? çok kararsız kaldım ikisi arasında bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı aranızda?

smmm alan bilgisinden daha kolay bi sınav bence. üstelik zamanı soru sayısından fazla olduğu için rahat yetişiyor. sorumlu olduğun konular da az. sınavı kazanmakta sorun yok ama 3 sene staj ve sonrasında girmen gereken yeterlilik sınavı var. sonrasında serbest çalışacaksan mükellef bulabilmek var. eğer bunları yaparsan memurdan daha fazla kazanabilirsin. hem de kendi işin olur istediğin saatte gider evine dönersin. tamamen senin şartlarına kalmış. şahsen ben kafam daha rahat olsun varsın az kazanayım diye memuriyeti tercih ediyorum. smmm dosyam da var, alandan hazırlandıktan sonra girsem mutlaka kazanırım ama 3 sene stajı ve mükellef bulmayı göze alamadım. tabi bi şirkete de girebilirsin. yani tamamen sana kalmış ikisinin de + ve - yönleri var.

A kadrolarının kendi hazırladıkları sınavlara ait bilgileri nerden edinebiliriz? ben sadece dış ticaret müsteşarlığının sorularını buldum CADIARZU

vallah arkadaş ben kesin kararlıyım b den gireceğim
işletme mezunuyun bu sınava 4 ncü kez girişim artık ösym
bana bir diploma vermeli hep a grubuna giriyordum salak gibi
ama kesin bir daha girmeyeceğim bir işe yaramıyor ki adamlar 80 ve üzeri olanları alıyor
birde bu yetmiyormuş gibi ingilizcede istiyorlar anlayacağınız beni aşıyor artık
adam akıllı oturup b ye hazırlanacağım rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın içinde benimkinide aminnnnnnnnnnnnn

Sana hak veriyorum. O kadar okuyup emek harcadıktan sonra B kadrodan girmem. A Kadro olmazsa daha farklı alanlar var onların sınavları olur. Ben illa devlet olsun diyenlerden de değilim bu arada. Ama A grubundan hazırlanmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…