- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
theshe lisans olarak gırıcem canım ben ,işletme den..
zaten gorustugum dershane alan derslerını vermıyor,sadece genel kultur genel yetenek ,evde claısarak alan derslerıme nasıl yetısebılırım bılmıyorum
gülgüzeli aslında ıkısıne bırden gıreyım dedım ıngılızceme guvenıyorum ,ama bu sene Kpss de B den gırıp eğer boyle bır sans varsa cunku A ıcın hersene yapılıyor dıye bılıyorum sene ye olmadı b den gırerım..
İnsallah atanırım da gırmeye gerek kalmaz..
Theshe ,ıkı tane dershane var kpss veren kız ,bırısı yenı acıln ,akademı universite mi oyle bırsey dıgerı de körfez..esım körfez'e gıtme dedı ,ama bakalım
yenı acılan daha ucuz aama saatı az ,bılmıyorum hala karar veremedım..
Belkı kurs ıcın Izmır'e bıle gıdıp gelebılırım..
sen kendın mı calısıcaksın.
hersene kpss A dan gıreblıyor muyuz pekı kahvekolık sen bılırısn :)
theshe korfez 310-320 ders saatı ıcın 1300 dedı
yenı acılan da 250 fılan ders saatı 750 dedı..
10 ay taksıt..belkı daha da ındırırı ıkısı de bılmıyorum..
ama evde cslısamıyorum..bu kesın.
evet sadece gk-ve gy ıcın alan derslerı yok malesef ,o zaamn b den gırıp atanamazsam seneye A dan gırerım..
cok pahalı yazılmıssın sen ama eğitimi iyidir belkı tanıdık kurstur..
ben bebek olana kadar devam.. bızde seneye dusunuyoruz ama bırakmam herhalde karnı burnunda sınav koselerınde sürünürüm kaydirigubbakcemile3
şimdi A kadrolar için ayrıca kurum sınavlarına ve mülakatlarına girmek gerekiyo ya, karnı burnunda olanı geçirmezler sanırım mülakatta kaydirigubbakcemile3
2008 de girdiğimde hamile bi kadın vardı sınavda. ee 6-7 saat sınav olunca kadın çıkışta fenalaştı. Allahtan kocası bahçede bekliyomuş da aldı hemen. sen öyle deyince aklıma geldi :CüvCüv:
:roflol: Sınava kadar dikkatli olun siz de, ondan sonrası mühim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?