KPSS A mı B mı diyip ,Hala Kararsız Olanlar Buraya

theshe lisans olarak gırıcem canım ben ,işletme den..

zaten gorustugum dershane alan derslerını vermıyor,sadece genel kultur genel yetenek ,evde claısarak alan derslerıme nasıl yetısebılırım bılmıyorum

gülgüzeli aslında ıkısıne bırden gıreyım dedım ıngılızceme guvenıyorum ,ama bu sene Kpss de B den gırıp eğer boyle bır sans varsa cunku A ıcın hersene yapılıyor dıye bılıyorum sene ye olmadı b den gırerım..

ınsallah atanırım da gırmeye gerek kalmaz..

Theshe ,ıkı tane dershane var kpss veren kız ,bırısı yenı acıln ,akademı universite mi oyle bırsey dıgerı de körfez..esım körfez'e gıtme dedı ,ama bakalım

yenı acılan daha ucuz aama saatı az ,bılmıyorum hala karar veremedım..

Belkı kurs ıcın Izmır'e bıle gıdıp gelebılırım..

sen kendın mı calısıcaksın.

Son düzenleme:

Evet canım önlisanstan girceğim için zaten genel kültür genel yetenek.. Aslında bostanlıya fln taşıncaktım ben okul ve kpss için dershaneye gidecektim ayarlayamadım, şimdi evden çalışıyorum. Matematik çalışmaya başladım bile, diğerlerini de zaten kendim çalışırım diye düşünüyorum :sinifsinif: Tek korkum düzenli çalışamamaktı ama her gün en azından 1-2 saat çalışıyorum,, fiyatlarını merak ettim ama burda olduğunu bilmiyodum ben kpss dershanesi :hulya:

bende varım :lepi:

bu ikisi arasında çok gidip geldim dersaneye yazılmadan önce. sonra dedim herşeye çalışayım, A olmazsa B den bi yerler yazarım. alan ve gk gy ye yazıldım dersanede.

hersene kpss A dan gıreblıyor muyuz pekı kahvekolık sen bılırısn :)

theshe korfez 310-320 ders saatı ıcın 1300 dedı

yenı acılan da 250 fılan ders saatı 750 dedı..

10 ay taksıt..belkı daha da ındırırı ıkısı de bılmıyorum..

ama evde cslısamıyorum..bu kesın.

tabi A kadro her sene, B 2 yılda bir. bu sene ikisi de var. Allahım bu fiyatlara inanamıyorum ben 3750 ye yazıldım. akannehir bunlar sadece GK GY için mi yoksa?

750 baya iyiymiş, bide taksit sositososito
Sen kesin gitceksen bi konuşalım ben de gelirim belki 2 kişi daha da indirtiriz :jeyyar:

evet sadece gk-ve gy ıcın alan derslerı yok malesef ,o zaamn b den gırıp atanamazsam seneye A dan gırerım..

cok pahalı yazılmıssın sen ama eğitimi iyidir belkı tanıdık kurstur..

aslında bır arkadasım var o da katılmayı dusunuyor ,

3 kısı oluruz..

ucuz gledı bana da ayda 75 dokunmaz ama 7 kaısmda baslıyor..

karar veremedım alsında bugun gıdıp kaydolmayı dusundum ya da yarın ama yenı oldugu ıcın kararsız kaldım..

sen de dusun olmazsa beraber gıder gelırız :))

kı soyle bırsey var bırde ,dershane ne kadar ıyı olursa olsun ııs bızde bıtıyor..

bana konuyu guzell anlatsın sorun yok ,evde de calısınca olur..

yoksa en ıyısı dershane olsun ben claısmazsam ne fayda..

sanırım yenı acılan olucak ,körfez bıraz olumsuz ..

evet sadece gk-ve gy ıcın alan derslerı yok malesef ,o zaamn b den gırıp atanamazsam seneye A dan gırerım..

cok pahalı yazılmıssın sen ama eğitimi iyidir belkı tanıdık kurstur..

ha benim alan da olunca öyle o zaman. murata yazıldım ben. hatta taksit sayısını azaltıp indirdik. daha pahalıydı -tatlicadiarzu-

benim seneye düşünme gibi bi şansım kalmadı, bebiş yapcas seneye kaydirigubbakcemile3 bu sene oldu oldu, olmadı diplomalı anne olucam sırnaşık şey

ben bebek olana kadar devam.. bızde seneye dusunuyoruz ama bırakmam herhalde karnı burnunda sınav koselerınde sürünürüm kaydirigubbakcemile3

Ya benim matematik temelim yok o yüzden başladım sıfırdan çalışmaya, gayet de iyi gidiyorum, şimdi bile buraya yazıp gelcek cevapları beklerken bi yandan soru çözüyorum delikafadulden
Şu yeni açılan dershaneyi araştırıyım ben de bi, öğretmenleri kimmiş falan. Çalışma konusunda iyiyim şimdilik ama yanlız çalışmak yeterli gelir mi bilmiyorum, bu fiyata dershane bulmak zor ama sayı arttıkça daha fazla indirim de yaptırabiliriz belki, şu konuyu düşüneyim ben de zemuszemus

arastır da bakalım ben yazılırım buyuk ıhtımalle yada memleket donusu yazılırım .7 kasıma kadar vakıt var..

ben de basladım calısmaya ama su an bıraktım malesef ,sen yıne ıyısın :))

ben bebek olana kadar devam.. bızde seneye dusunuyoruz ama bırakmam herhalde karnı burnunda sınav koselerınde sürünürüm kaydirigubbakcemile3

şimdi A kadrolar için ayrıca kurum sınavlarına ve mülakatlarına girmek gerekiyo ya, karnı burnunda olanı geçirmezler sanırım mülakatta kaydirigubbakcemile3

2008 de girdiğimde hamile bi kadın vardı sınavda. ee 6-7 saat sınav olunca kadın çıkışta fenalaştı. Allahtan kocası bahçede bekliyomuş da aldı hemen. sen öyle deyince aklıma geldi :CüvCüv:

Tamam canım sen bi git gel, ben de öğreneyim şu dershanenin sahibi kimmiş, öğretmenleri kimmiş, bi değerlendirelim. Evde çalışma kararı almıştım ama dershane sayesine daha düzenli çalışma olur bi değerlendirelim.

:roflol: Sınava kadar dikkatli olun siz de, ondan sonrası mühim değil

arkadaşlar bu konuda biraz bilgisizimde bilen biri beni aydınlatabilirmi? lisans olarak giricem seneye inş. A gurubundan girmeyi düşünüyorum uzmanlık uzman yard. için peki hangi derslerden sorumlu oluyoruz alandan? biizm için önemli olan kültür yetenek netimizmi yoksa alanda kültür yetenek kadar önemlimi?

Muhasebe, ıktisat, Maliye ve Hukuk bölümleri var canım ALan derslerı olarak..

ıkısı de onemlı kı genel yetenekte genel kultürde :)

çok teşekkür ederim sumak cnm ama hangisi daha önemli derken alan derslerimi, yoksa kültür yetenekmi anlamında sormuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…