KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Seni tedirgin görünce o zaman odaklanamıyor. Psikolojik olarak senin neden böyle olduğunu düşünüyor olabilir. Bende hala bu vardır. Karşımdaki benimle konuşurken duruşu bile bozuk olsa acaba ne oldu söylemek isteyipte ne söyleyemiyor düşüncesiyle dediğini anlamam.
İyi allaha şükürler olsun. Sağlıklı olsun da geç öğrensin bence hiç sorun değil. Sevindim canım.

Kızlar size bir şey sorucam. Youtube'dan video izleyince internet kotam çok çabuk bitiyor. Sizin bunun için yararlandığınız bir avantaj var mı?

Bütçeyi hesap etmemiştim çok haklısın. Allahım inşallah gönlüne göre versin. İnsan para kazanınca şunu alıcam yerine çocuğa şunları alıcam diye programlıyor kendini değilmi

Bütçeyi hesap etmemiştim çok haklısın. Allahım inşallah gönlüne göre versin. İnsan para kazanınca şunu alıcam yerine çocuğa şunları alıcam diye programlıyor kendini değilmi
Ay kızlar çok güldüm. Bende çalışırken maaşımı hep kediye harcıyordum. Hatta çalışıyorken kalitelisini yesin diyordum. Valla bencede sizler bütün maaşı çocuklara harcayacaksınız gibime geliyor.

Ablam lise bitirmişti.. 2 yıllık okulunu bitimeye calisiiyor kuzum
Ne güzel ikinizde azimlisiniz o halde maşallah
Bak bu pimpirik telaş çocuğu etkileyebilir. Benim ailemde öyleydi bu benim çocukluğumu çok etkiledi ailem zeka geriliği olduğunu zannettiler çünkü her şeyi çok geç öğrendim. Psikiyatriste götürmüşlerdi çook küçükdüm hayal meyal hatırlıyorum ellerimi kıvrım yerlerine kadar yediğim için. Doktor bende bir sorun olmadığını söylemişti. Çünkü ailemin telaşını stresini yaşıyordum sadece. Tabi büyüdükçe geçti ortaokuldan sonra notlarım düzeldi. Lisede iyiydi. Fizik bölümünü 2.5 yılda bitirdim derece yaptım .
O yüzden endişe etmemeye çalış belki başka bir sorun vardır görmediğin. Zaman içerisinde daha kapsamlı gözlemle

Tebrik ediyorum seni canım. Ne güzel erkenden bitirip derece yapmışsın. Başarılarının devamı daim olsun.

Senin adına sevindim kendi adıma üzüldüm böyle bir anne olmak istemiyorum daha rahat olucam çocuğunu strese sokuyorum galiba rahat olucam eglenicem sadece off bunu başarmak istiyorum

Tebrik ediyorum seni canım. Ne güzel erkenden bitirip derece yapmışsın. Başarılarının devamı daim olsun.
Çok sağol canım ama gel gör ki seni erkenden atayalım diyen yok
Senin adına sevindim kendi adıma üzüldüm böyle bir anne olmak istemiyorum daha rahat olucam çocuğunu strese sokuyorum galiba rahat olucam eglenicem sadece off bunu başarmak istiyorum
Evet eğer sıkıntı buysa yapmamaya çalış ister istemez etkilenir. Her çocuk etkilenecek diye bir şey de yok tabii ama sakin kalabilmekte fayda var. Mükemmelliyetçilik, telaş, huzursuzluk, pimpiriklenme bunları olabildiğince dengelemeye çalış. Şimdi senin içinde psikiyatriste gitmeni tavsiye edicem ancak bunu kendinde yapabilirsin. Bizde telaş eden ailem dedim ama aslen babamdır. Bizde kendi içimizde bunu nasıl aşacağımızı çözdük. Önceden hadi hadi aman aman oof of modundaydı bir şeyi geç öğrensem canı sıkılır, istediği gibi bir şey olmazsa telaşlanırdı vs. Bizde dedik ki telaş yapacağın zaman odadan çık diyoruz. Gidiyo başka odaya başka birşeylerle ilgilenip sakinleşip geliyor ki bizde onun yaşadığı stresi yaşamamış oluyoruz. Aynı durum bendede olunca aynı odada tetikliyoruz birbirimizi telaşx2 oluyor. Sakinleşince o telaşlandığı konuyu sakince sonradan konuşuyoruz.
Yani tabi bu bir ihtimal senin bebişlerde küçük kendilerini ifade edemezler tam olarak anne bu bu bize zarar veriyor diye. Ayrıca bu durumla hiç alakası olmayabilir. Belkide geçici bir süreçtir. Pandemi olmasa çözümü çokda şimdi mecbur evlerimizde sakin kalmaya çalışacağız inşallah.

Karşımda sanki pdr uzmanı var gibi okudum. Mükemmel özetledin. Böyle okuyunca acaba bende kediye sıkıntımı yansıtıyorumda tüm gün uyuyan yavru o yüzden mi 2 saat uyuyor acaba dedim. Gerçekten birbirimizden öğrenebileceğimiz çok şey var.

Onun canı da can o da en iyisini hakediyor
Ama onun unuttuğu bir şey var. Sahibi fabrikatör değil.
Arada ucuz yesin diyorum. Tabakta ucuz mamaları ayıklıyor. Bazen tabaktan fırlatıyor. Denk gelirse kızlar bir gün video atarım gülmekten ölürsünüz. Bazen tavuk veriyoruz. Tavuğun derisi karıştığında bir fırlatıyor patisiyle anlam veremiyorum.

Evet olabilir aslında canım kediler daha çok hisseder. Senin anlattıklarında oldukça şaşırtıcıydı bu durumda oldukça hissederler. Gerçekten evet hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz bazı şeyleri yaşayarak değilde işte böyle dolaylı yaşantı yoluyla öğreniyoruz.

Vid. at bir ara ya hem pisiyi merak ettim hemde nasıl yapıyor görmek istedim

Sonuçta tecrübeler olmasa eskiler şöyle yaparmış böyle dermiş diyemezdik.
Onların öğretisiyle buldukları şeylerin üstüne yeni şeyler üretiliyor. Eskiden para olarak takas uygulaması varken şimdi sanal para bile var. Her şey değişiyor ve gelişiyor. Of bir ben değişemedim.

Tarihsel olarak çok geriden geldin bayada . Bu kadar üzülme çünkü istesek de istemesek de hergün değişiyoruz

Tarihsel olarak çok geriden geldin bayada . Bu kadar üzülme çünkü istesek de istemesek de hergün değişiyoruz
Maliye muhasebe iktisat hepsi para para para. Ekonomi Fisher brent petrol offf. Her şeyi para görüyorum artık.
Zaten ons altın sıkışma var. Direnç döner mi çıkar mı bayramda. Çıkarsa gram altın 500 üstü yapar mı düşünde düşün.

Eşim çok sakindir ve beni sakinleştirir odaya çeker beni o daha küçük yeter bugünlük bu kadar etkinlik der mesela telaş. Yapma çocuğumuz , sağlıklı güzel ahlaklı olsun gerisi gelir der ona hak veririm ama işte mükemmeliyetcilik duygusu bazen beni ele geçiriyor dediğini uygulucam odayı terk edicem insallah yarın bunu uygulucam Allah razı olsun senin tespitlerin nokta atışı bayılıyorum :* aslında psikiyatriye psikolaga gitmeyi çok isterim ama eşim bunu istemiyor kendisi bizzat ilgileniyor umarım bıkmaz ve bende daha çok cabalicam inşallah...birde şunu farkettim ...ya annem gibi davranıyorum yada annemin tam zıttı bunu farkına vardim aslında ama düzeltmek çok zor ( kucukken bile derdim asla senin gibi anne olmayacağım diye anneme)

Kızlar gece 1 i geçiyordu uyumuşum bugün hiç calisamadim malum sebeplerden ötürü ama yarın oldu yani geceyi geçti saat bugün derslere vurucam kirbaci inşallah ...şu ölçme ve değerlendirme şeysi ses kaydetmeye başladım hazır benim biciriklar uyuyorken... Ama ses kaydetme olayı kolay değilmiş yahu 6 sayfa kaydettim geriye kaldı 10 sayfa nefesim yoruldu neyse şunu halledeyim sonra bakicam bir soru cozebiliyormuyum çözümlü video açarım kendime :) sonrada çıkmış sorular malumunuz bunu bir halledeyim şu ölçmeden elimi eteğimi çekeyim gayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…