KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Ay ne güzel dualar kııııııız tenk yu amin innnnşalllahh
Senin bebeyle benimkini yan yana getirip uzaklaşalım ha ne dersin
Şu an ne kadar istediğimi tahmn et ama asla edemezsin kafayı sıyırmama çok az kaldı. Aşağı indirdik toprakla oynadı yüzü gözü heeeer yeri kapkara, düştü dizi yaralandı miniminnacık yara ne pijama giydirebiliyorum ne küpeden dolayı üst giydirebiliyorum ne yüz yıkatıyo ne banyoya giriyo boyuna da ağlıyo wc ye giriyorum ağlıyo çıkıyorum ağlıyo mutfak topluyorum ağlıyo derse oturuyorum ağlıyo ay nolur ben de ağlayacak biri arıyorum ooof yaaa

Gözümde canlandı dememe gerek yok heralde bildiğin bizimkinin bir üst büyümüş versiyonu . Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ayy bizimkininde canı tatlı ne yapıcaz bilmiyorum işi gücü anırmak. Bende dayanamıyorum anırıyorum bazen o zaman durup bakıyor 5 sn filan. Ah işte o 5 sn nasıl kafam rahatlıyor anlatamam . Sonra devam ediyor tabii. Ne kadar doğru söyledin ya aynen ağlıyorken bir şeyler yapmak zorunda kalıyorsun. Tuvalete giriyorum bende anırma seslerini duyuyorum ancak yapacak birşey yok tuvaletemi sokayım 6 aylık bebeyi
Canım canım gel beraber ağlayalım şu bebeleri odaya kilitleyelim ağlayalım. Sonra belki kahveyle pasta yeriz

Ya o 5sn dedin ya yemin ediyorum muhteşem bi şey o kadar özeniyorum ki arada annesinin yanına giden arkadaşlara falan. Biri 5 dk kucağına alsın sevsin diye ağlycam artık o kadar yoruldum ki eş de çalışıyo çalışmadığında elinden geleni yapıyo sağ olsun ama o da pek sabırlı değil kavga dövüş oluyolar yarım saate şu izne bi çıkalım ordan sonra doğru kreşe üzülüyorum filan ama ay insanım ben de bee. Pastaya kahveye ihtiyacım var give to me

Bu bebişi senden gizli kim nazlıyor acaba.

Bu konuda çok haklısın. Sizin doğu görevi yenimi başladı ne zaman döneceksiniz ailelerin yanına? Aileleriniz aynı şehirde mi birde bu var tabii. Ancak siz onların yakınındamı olmak isterdiniz birde bu var. Neyse çok sorun sordum
Bu erkeklerde niye çocuğu tek başımıza yapmışız gibi davranırlar bilmiyorum. Genelleme yaptığım için kusura bakma çoklar bu yüzden öyle dedim genelleme gibi olmasın.
Bence hiç üzülme canım onunda sosyalleşmeye, insan yüzü görmeye, yeni şeyler öğrenmeye ihtiyacı var. İnan bu ikiniz için de daha güzel olacak. O zaman buraya yazarsın artık işleri bitirdim 8 saat ders çalıştım diye

Akdeniz, Ege taraflarında olsaydın yardım ederdim ne güzel tabii bide pandemi olmasaydı. Doğuda yanında olsaydım zor ya aynı binada olmamız lazımdı yardım etmem için yoksa binadan binaya bile geçemem - 25 . Neyse doğuda öyle bir yerde yanımda olma zaten berbat bir yer zaten

Kızlar allah size kolaylık versin. Bu bebişlerin babasını çok mu aradınız siz? Azcık uslu aklı başında sperm yollayaydılar ya bu ne böyle maça giden erkek gibi.
Çok aramamıştım aslında, evliliğe ikna edildim muhteşem bir şekilde . Benim eşimle benden böyle cadı bişey çıkacağı belliydi bunuda inkar edemem
Ben de ona şaşıyorum kimse nazlamıyo hatta kızıyorum ama nası böyle nazlı oluyo anlamıyorum babaları da böyle nazlıymış kesin
Bizimkinin babası olcak çoook nazlıydı anası suyunu bile getiriveriyordu önüne. Kadına kızıyodum yapma şunu kazık kadar adamı aciz yapmışsın ellere diyorum yok vazgeçmiyordu. Bende yemek yaptırmaya kalkmıştım filan tabii berbat yaptı bide elinin ucuyla yapıyo görseniz yani istemiyo. Kusura bakma koca efendi evlilik bu yapmak zorundasın hayat müşterek demiştim. Şimdi her gün çeşit çeşit yemek yapıyo eşşşek gibi kendine. Banenah evlenmeden önce ciciş koca rolleri yapmayacaktı şimdi gitsin kiminle evleniyosa evlensin

evliliğe ikna edildim muhteşem bir şekilde . Benim eşimle benden böyle cadı bişey çıkacağı belliydi bunuda inkar edemem
Neden bekar kalmaya izin vermezler bende anlamam. Ya cidden ikinizinde çocukluğunu merak ettim. Biri okulun çetesi, biri okulun prensi okul futbol takımının en önemlisi gibi. Ay valla çok güldüm.
Bizimkinin babası olcak çoook nazlıydı anası suyunu bile getiriveriyordu önüne.
Tek erkek tek çocuk mu? Çok geç olunca da böyle yapan anneler var.
Şimdi her gün çeşit çeşit yemek yapıyo eşşşek gibi kendine. Banenah evlenmeden önce ciciş koca rolleri yapmayacaktı şimdi gitsin kiminle evleniyosa evlensin
Aferin kız. Valla bayıldım. Aynen böyle olmalı. Allah korusun sana bir şey oldu. Hem çocuğun hem kendisinin yaşamak için karnını doyurması gerekecek. Gidip birini bulamaz ya. En iyisi elini taşın altına atsın.

Kızlar yaaa bu etkinlik öğretme olayları ne zor yaa kafayı yicem artık öfkelenmeyim diye ..bir şeyler okuyorum kendimi tuta tuta sinirim bozuldu daha hiç ders çalışmadım ama uykuzum gece çocuğum için etkinlik hazırladım ve sabahın köründe bu saatte kadar onunla uğraştım çok şükür sıkıntı değilde ders çalışmam lazım ya o yüzden sıkıntı oluyor :'( neyse bugünde böyle verimsiz gececk yarın vurucam kirbaci derslere ama ... Beynim şu an 10 saat ders çalışmış gibi yorgun uykum var suratım beş karış :'(

Ay ben şok. Allahtan babamın kara görevi yoktu. Anam ben donardım. Karadenizde bile temmuzda kazak giyen ben.
Kız benim eşimde öyle daha 4 gündür içlik giymeyi bıraktı ben kışın dahi ile geziyorum yani :) eşime baktıkça nolur çıkar şu üstünü diyorum

Misal ablam çocukları anama birakip ders çalışıyor çok özeniyorum :)

Kız benim eşimde öyle daha 4 gündür içlik giymeyi bıraktı ben kışın dahi ile geziyorum yani :) eşime baktıkça nolur çıkar şu üstünü diyorum
Ben burada herkes kısa kol şort ben kışlık pişama pofuduk terlik daha yazlık terliğe geçemedim. Ayacıklarım üşüyor.
Hadi ben kansızlıkta son noktayım. O kadar kan ilacına rağmen. Yaz kış tahin pekmez yerim gene eller buz.

Hazır etkinliklerden faydalansan canım. Senin için de zor onları tek tek hazırlamak. Tahmin ettiğim gibi yapıyorsan yaz çiz kes ayarla çok yorulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…