- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 31
2 yılımız kaldıailenin yanına gitmek istemiyorum gurbete çok alışkınım çünkü ama ailemle sık sık gelip gideceğim bi yakın yer olabilir hiç yoktan yılda 4-5 sefer olsaBu konuda çok haklısın. Sizin doğu görevi yenimi başladı ne zaman döneceksiniz ailelerin yanına? Aileleriniz aynı şehirde mi birde bu var tabii. Ancak siz onların yakınındamı olmak isterdiniz birde bu var. Neyse çok sorun sordum
Bu erkeklerde niye çocuğu tek başımıza yapmışız gibi davranırlar bilmiyorum. Genelleme yaptığım için kusura bakma çoklar bu yüzden öyle dedim genelleme gibi olmasın.
Bence hiç üzülme canım onunda sosyalleşmeye, insan yüzü görmeye, yeni şeyler öğrenmeye ihtiyacı var. İnan bu ikiniz için de daha güzel olacak. O zaman buraya yazarsın artık işleri bitirdim 8 saat ders çalıştım diye
Akdeniz, Ege taraflarında olsaydın yardım ederdim ne güzel tabii bide pandemi olmasaydı. Doğuda yanında olsaydım zor ya aynı binada olmamız lazımdı yardım etmem için yoksa binadan binaya bile geçemem - 25 . Neyse doğuda öyle bir yerde yanımda olma zaten berbat bir yer zaten
Evet ya hiç düşünmicem direkt kreşe vericem çok yoruldum çünkü artık.
Ya ne güzel olurdu aynı binada olsaydık ya da boş ver ben akdeniz ege tarafında olsaydım daha iyi ona odaklanıyorum nasssıl güzel olurdu beee denize hasretim zaten beraber giyinir süslenir gezer tozar bebeleri okuldan alana kadar takılmasyon alışveriş sonra bebeleri alıp dondurma keyff yalnız ne minimal hayallerim var görüyo musun hiç avrupayı gezelim okulumuzun şıkır şıkır giyinen müdürü olalım demedim ya niye demedim vizyonsuz muyum nedir