KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Ben ancak çok mükemmel bir işe girersem. Benimle övünebilirse düzelir aramız.

Maşallah minnak kızımız suyun içinde rahatlamıştır.
Bende kediyi dışarı çıkardım. 20 dakika falan sonra üst komşum hadi çay içelim dedi. Zaten bugün çok geç kalktım ben. Sonra tarih not çıkardım. Bugün verimsiz bir gündü benim adıma.

Ooo duygusal sebepler yani
Yaa o kadar rahatladıki at gibi depiniyor uyumamak için şimdi beşikte gene kolum kas yaptı
Evet salmışsın sankim biraz bence bu kadar gevşeme yeter tekrar dön derse yani hayallerine dön

Ooo duygusal sebepler yani
Yaa o kadar rahatladıki at gibi depiniyor uyumamak için şimdi beşikte gene kolum kas yaptı
Evet salmışsın sankim biraz bence bu kadar gevşeme yeter tekrar dön derse yani hayallerine dön
Sol sol hep sağ olmaz. Bizim kedide uyumuyor. Geceleri hep uykusuzuz ses çıkarcakta altkattaki uyancak diye o uyuyana kadar başında bekliyorum.
Aynen boş gevşeme yaptım

Kimse uyanmadı mı?
Kimsecikler gruba bir şey yazmadı mı bu sabah?
Geldim kuzum :) öyt calismaya başladım bu sabah hedefim 3 günde videolarını bitirmek 4. Gün sesini kaydedip soru çözüm videosu izlemek 1 veya 2 tane sonra kpss den cikmsi soru çözmek inşallah :)

Ben hala böyle bir sistem kuramadım kendime. Dış etkenler beni çok etkiliyor.
Benide etkiliyor bir yanım bazen hiç rahat olmuyor ama kendime minimum hedef koyuyorum o zaman en azından 2 video izle gibi yada o gün hiç calismayip ertesi gün çalışıyorum

Benide etkiliyor bir yanım bazen hiç rahat olmuyor ama kendime minimum hedef koyuyorum o zaman en azından 2 video izle gibi yada o gün hiç calismayip ertesi gün çalışıyorum
Bende anneme hala kızıyorum. Çünkü üst komşu ne dersem diyim beni anlamıyor. Hergün üç saatim onunla geçiyor. Eve gel duş akşam yemeği hazırla şu bu beynimde yoruluyor onun yanında. Zaten kapanma bitsin kütüphane açılsın kütüphaneye gidicem. Belki bu şekilde kurtulurum. Kırmakta istemiyorum ama ders diyorum. Nette birebir dersler var onlara başlıycam dedim. Bunu çözmem lazım.

Kendi evinde rahat olmalısın bu çok kötü ... komşunu bir şekilde atlatman lazım ...komşulardan imtihan oluyorsun sürekli biraz yumuşak yuzlusun galiba ..bende öyleyim ama aynı zamanda soğuk bir yapım var.

Kendi evinde rahat olmalısın bu çok kötü ... komşunu bir şekilde atlatman lazım ...komşulardan imtihan oluyorsun sürekli biraz yumuşak yuzlusun galiba ..bende öyleyim ama aynı zamanda soğuk bir yapım var.
Aynen öyle. Ben kaçmak istedikçe bu sefer sesleniyor, telefonla arıyor. O da eşi ve annesi var ama sanırım kendini yalnız hissediyor. Dükkanları açılsa da oraya gitsin diye dua ediyorum artık.
Normalde soğuk kanlı biriyim. Kimseyle konuşmam ama annem yüzünden karakter değiştirdim. Bir ayda of offf

Selam kızlar ugrayamadim buralara cok yogun bir hafta geçirdim is yerinde ama cok şükür ki bir 9 gün rahat olacağım calissam bile 5 gun evde olacagim ve is yerindede ders calisma fırsatım olacak, yogun olmayacagi icin. 9 günlük bir plan yapıp cok iyi degerlendirecegim fırsat bu fırsat tum gun evdeyseniz kiymetini bilin zamanim olsada daha fazla çalışsam diyorum hep vicdanim sızlıyor yorgunluk bir yandan evliligin sorumlulugu bir yandan iş bir yandan ramazanlik bir yandan neyseki hayirlisiyla geldi bitmek üzere cok yoruldum bu ay gerçekten cocuk olsaydi birde halimi hic dusunemezdim cok daginik bir msj oldu biliyorum toparlayamadim her neyse 9 gün baya kpss kasacağım kamp gibi insallah bir mani cikmazsa Allahtan Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun isimizi kolaylastirsin zihin acikligi versin sabir versin güç versin bize

Amin canım hepimize. İyi olmuş çocuk derdin olmadan bencede bu 9 gün senin için en iyi kamp olacaktır.

Amin canım hepimize. İyi olmuş çocuk derdin olmadan bencede bu 9 gün senin için en iyi kamp olacaktır.
Lütfen sende zamanının kiymetini bil her sey icin cok gec olmadan insan anlayamiyor keske dememek icin disariya 3 ay gozunu kulagini kapatacaksin etkilenmeyeceksin bir olay yasasan kizsan sinirlensen bile onu o an orda bırakmalısın zaman akıyor bir gorsel paylaşcam bir saniye

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Zamanı doğru kullanamadığım çok doğru. İnşallah onu başarıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…