- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 31
2 yılımız kaldıBu konuda çok haklısın. Sizin doğu görevi yenimi başladı ne zaman döneceksiniz ailelerin yanına? Aileleriniz aynı şehirde mi birde bu var tabii. Ancak siz onların yakınındamı olmak isterdiniz birde bu var. Neyse çok sorun sordum
Bu erkeklerde niye çocuğu tek başımıza yapmışız gibi davranırlar bilmiyorum. Genelleme yaptığım için kusura bakma çoklar bu yüzden öyle dedim genelleme gibi olmasın.
Bence hiç üzülme canım onunda sosyalleşmeye, insan yüzü görmeye, yeni şeyler öğrenmeye ihtiyacı var. İnan bu ikiniz için de daha güzel olacak. O zaman buraya yazarsın artık işleri bitirdim 8 saat ders çalıştım diye
Akdeniz, Ege taraflarında olsaydın yardım ederdim ne güzel tabii bide pandemi olmasaydı. Doğuda yanında olsaydım zor ya aynı binada olmamız lazımdı yardım etmem için yoksa binadan binaya bile geçemem - 25. Neyse doğuda öyle bir yerde yanımda olma zaten berbat bir yer zaten
Aklıma şey geldi "Kapında kırmızı mavi siren, daha bişe görmedin abisi sen" akımıÇok aramamıştım aslında, evliliğe ikna edildim muhteşem bir şekilde. Benim eşimle benden böyle cadı bişey çıkacağı belliydi bunuda inkar edemem
Bizimkinin babası olcak çoook nazlıydı anası suyunu bile getiriveriyordu önüne. Kadına kızıyodum yapma şunu kazık kadar adamı aciz yapmışsın ellere diyorum yok vazgeçmiyordu. Bende yemek yaptırmaya kalkmıştım filan tabii berbat yaptı bide elinin ucuyla yapıyo görseniz yani istemiyo. Kusura bakma koca efendi evlilik bu yapmak zorundasın hayat müşterek demiştim. Şimdi her gün çeşit çeşit yemek yapıyo eşşşek gibi kendine. Banenah evlenmeden önce ciciş koca rolleri yapmayacaktı şimdi gitsin kiminle evleniyosa evlensin
oooff beeee adamlar yaşiyür bu hayatıMisal ablam çocukları anama birakip ders çalışıyor çok özeniyorum :)
Malesef çalışamıyorum ya is yerindeyim yogun biraz sizin zamaniniz varken çalışın keske suan kitap basında olsaydim ben
Bende dondum zaten soğuk diye ağlamıştım kış boyunca. Bide ağlayınca iyice üşüme sorunsalı varAy ben şok.Allahtan babamın kara görevi yoktu. Anam ben donardım. Karadenizde bile temmuzda kazak giyen ben.
Yok öyle değil kendini çok güzel, iyi karakterli tanıttı, evlenme teklifi vs. her şey mükemmeldi bu yüzden bu doğru kişi diye düşünmüştüm. Yoksa ailem karışmadı yani. Tahmininin biri doğru okul futbol takımının en önemlisiymiş zamanında sonrasında gitgide futbolda yükselme hikayesi veee sonra sen onu bırak öğretmen ol işte.Neden bekar kalmaya izin vermezler bende anlamam. Ya cidden ikinizinde çocukluğunu merak ettim. Biri okulun çetesi, biri okulun prensi okul futbol takımının en önemlisi gibi. Ay valla çok güldüm.
Yoo abisi var o daha iyi gibi ama o da aynı ya aciz gibi yetiştirmiş ikisinide. Ben kadına ne dediysem yok aynen devam. Bunlara ne yaptın böyle 5 yaşındaki çocuk bunlardan daha çok iş yapar, Allah korusun sana bişey olsa bunlardan hayır bekleme geçmiş olsun dedim. Orda olduğum sürecede hem eşime hem abisine onların yapabileceği işleri yaptırmaya çalıştım. Abisi yapıyor vız vız etmiyorda belki benden çekindiği içindir ama eşim vız vız ediyordu o zamanda ceza veriyordum. Aman valla böyle ömür mü geçer ya kendimi anaokulu öğretmeninden hallice hissediyordum. Hadi küçük çocuk olsa eğitirsin kocaman adamlar. Bir yerden sonra dayanmakda zor oluyor kötü sözler söylememek için. Ailecek hatalılar yani net. Ama rol yap deyince oscar ı ailecek alırlar.Tek erkek tek çocuk mu? Çok geç olunca da böyle yapan anneler var.
Evet öyle ve gerçekten olduda. Hamileydim herkesin hamileliği bir değil ve benimki berbat geçti yataktan kalkamadım birsürü ilaca rağmen. 1000 km uzaktan hem onun hem benim ailem gelmek zorunda kaldıAferin kız. Valla bayıldım. Aynen böyle olmalı. Allah korusun sana bir şey oldu. Hem çocuğun hem kendisinin yaşamak için karnını doyurması gerekecek. Gidip birini bulamaz ya. En iyisi elini taşın altına atsın.
Buna hiç dikkat etmemiştim. Bir daha ağlayınca bakıcam sıcaklığıma.Bide ağlayınca iyice üşüme sorunsalı var
Belli zaten şımarık ve hiçbir şey anlamayışından. Kendini çok önemli görmüş hep. Keşke futbolcu olsaymış. Ne alaka öğretmen kendini sakin bir işe sokmuş.Tahmininin biri doğru okul futbol takımının en önemlisiymiş
Kadının sorunları var bence. Hayatta yalnız kalmaktan korkuyordu demekki. Hep onları kendine bağımlı yetiştirmiş. İşin baya zordu eminim ilk başlarda.Yoo abisi var o daha iyi gibi ama o da aynı ya aciz gibi yetiştirmiş ikisinide
Ay çok güldüm. Evde bir sürü çocuk var desene.Aman valla böyle ömür mü geçer ya kendimi anaokulu öğretmeninden hallice hissediyordum
Böyle tipler zaten hep en doğru en mükemmel insanlardır. Hiç çekilmez bu tipler maşallah sana iyi yaşıyorsun. Allah daha kolay yaşlılık versin.Ailecek hatalılar yani net. Ama rol yap deyince oscar ı ailecek alırlar.
İyi en azından o halinde seni daha da aciz bırakmamışlar. Aile desteği o zamanlarda çok önemli.Evet öyle ve gerçekten olduda. Hamileydim herkesin hamileliği bir değil ve benimki berbat geçti yataktan kalkamadım birsürü ilaca rağmen. 1000 km uzaktan hem onun hem benim ailem gelmek zorunda kaldı.
Koltuklara yere üzüldüm ancak yaraya işemesi iyi olmuş çabuk iyileşirAy çıldırıcam yaaa valla bağırıcam yaaa minnacık yara acıycak diye pantolonu çıkarttırmadı onla uyudu yarın çıkarır dedim tuvaleti geldi assla çıkartmıyo wcden soğumasın diye de üstüne gidemiyorum derken koltuklara yere işedi ağlıyo şimdive halaaa çişli pantolonu çıkarmıyo deliriceeeeemmmmm
Buna hiç dikkat etmemiştim. Bir daha ağlayınca bakıcam sıcaklığıma.
Belli zaten şımarık ve hiçbir şey anlamayışından. Kendini çok önemli görmüş hep. Keşke futbolcu olsaymış. Ne alaka öğretmen kendini sakin bir işe sokmuş.
Kadının sorunları var bence. Hayatta yalnız kalmaktan korkuyordu demekki. Hep onları kendine bağımlı yetiştirmiş. İşin baya zordu eminim ilk başlarda.
Ay çok güldüm. Evde bir sürü çocuk var desene.
Banenaah banenah ne yaparlarsa yapsınlarBöyle tipler zaten hep en doğru en mükemmel insanlardır. Hiç çekilmez bu tipler maşallah sana iyi yaşıyorsun. Allah daha kolay yaşlılık versin.
Evet çok şükür bin şükür.İyi en azından o halinde seni daha da aciz bırakmamışlar. Aile desteği o zamanlarda çok önemli.
Canım inşallah seni anlar ve o şekilde durmasının ona zarar verdiğini anlar.Ay çıldırıcam yaaa valla bağırıcam yaaa minnacık yara acıycak diye pantolonu çıkarttırmadı onla uyudu yarın çıkarır dedim tuvaleti geldi assla çıkartmıyo wcden soğumasın diye de üstüne gidemiyorum derken koltuklara yere işedi ağlıyo şimdive halaaa çişli pantolonu çıkarmıyo deliriceeeeemmmmm
Hemde nasıl yoruluyorum ama istediğim gibi bir etkinlik bulamıyorum hazır.. mecbur kendim hazırlıyorum gece kalktım hazırladım 2 saat ciktidan cikardim sabah kalktık öğlene kadar sonuç ne ogrenemedi malesef kızım fazla alıcı değil bu yüzden uzuluyorum birazda .. inşallah yaniliyorumdur yani başka biri çocuğuna onda birini öğretse yapar çocuk sanki yada ben mi çok şey öğretiyorum bilmiyorumHazır etkinliklerden faydalansan canım. Senin için de zor onları tek tek hazırlamak. Tahmin ettiğim gibi yapıyorsan yaz çiz kes ayarla çok yorulursun.
Çok zor kuzum çok zor içinde bulunduğun stresi ve sınırı hissettim ben burada Rabbim bize sabir versinAy çıldırıcam yaaa valla bağırıcam yaaa minnacık yara acıycak diye pantolonu çıkarttırmadı onla uyudu yarın çıkarır dedim tuvaleti geldi assla çıkartmıyo wcden soğumasın diye de üstüne gidemiyorum derken koltuklara yere işedi ağlıyo şimdive halaaa çişli pantolonu çıkarmıyo deliriceeeeemmmmm
Hazır etkinlik kitapları vs. satılan yerler yokmu diyeceğim de gerçi tam kapanmadayız. Ancak internetten getirtebilirsin.Kızlar yaaa bu etkinlik öğretme olayları ne zor yaa kafayı yicem artık öfkelenmeyim diye ..bir şeyler okuyorum kendimi tuta tuta sinirim bozuldu daha hiç ders çalışmadım ama uykuzum gece çocuğum için etkinlik hazırladım ve sabahın köründe bu saatte kadar onunla uğraştım çok şükür sıkıntı değilde ders çalışmam lazım ya o yüzden sıkıntı oluyor :'( neyse bugünde böyle verimsiz gececk yarın vurucam kirbaci derslere ama ... Beynim şu an 10 saat ders çalışmış gibi yorgun uykum var suratım beş karış :'(
Ablanda mı kpssMisal ablam çocukları anama birakip ders çalışıyor çok özeniyorum :)
Bir benden dahaKizlar bende daha dun bıraktım ahahanapayım üşüyorum
Evet kesinlikleEvet ya hiç düşünmicem direkt kreşe vericem çok yoruldum çünkü artık.
Ya ne güzel olurdu aynı binada olsaydık ya da boş ver ben akdeniz ege tarafında olsaydım daha iyiona odaklanıyorum nasssıl güzel olurdu beee denize hasretim zaten beraber giyinir süslenir gezer tozar bebeleri okuldan alana kadar takılmasyon alışveriş sonra bebeleri alıp dondurma keyff
yalnız ne minimal hayallerim var görüyo musun hiç avrupayı gezelim okulumuzun şıkır şıkır giyinen müdürü olalım demedim ya niye demedim vizyonsuz muyum nedir
Aklıma şey geldi "Kapında kırmızı mavi siren, daha bişe görmedin abisi sen" akımıbenmki de nazlanmış da ben tam tersi büyüdüğüm için çekemiyorum hiç yaptırıyorum valla ben de
Ablam lise bitirmişti.. 2 yıllık okulunu bitimeye calisiiyor kuzumHazır etkinlik kitapları vs. satılan yerler yokmu diyeceğim de gerçi tam kapanmadayız. Ancak internetten getirtebilirsin.
Ablanda mı kpss
Bir benden daha
Zorbuisler
2 yılımız kaldıailenin yanına gitmek istemiyorum gurbete çok alışkınım çünkü ama ailemle sık sık gelip gideceğim bi yakın yer olabilir hiç yoktan yılda 4-5 sefer olsa
O zaman iyiymiş canım inşallah o da olur Allahım gönlüne göre versin inşallah.
Evet kesinlikle
Benim içim açıldı hayallerimizle vizyonsuz filan desende insanın içine bir amik ovası efenime söyleyeyim bir Konya ovası ferahlığı veriyor
. En güzelini yapıyorsun yok öyle armut piş ağzıma düş
Hazır etkinlik kitapları vs. satılan yerler yokmu diyeceğim de gerçi tam kapanmadayız. Ancak internetten getirtebilirsin.
Ablanda mı kpss
Bir benden daha
Zorbuisler
2 yılımız kaldıailenin yanına gitmek istemiyorum gurbete çok alışkınım çünkü ama ailemle sık sık gelip gideceğim bi yakın yer olabilir hiç yoktan yılda 4-5 sefer olsa
O zaman iyiymiş canım inşallah o da olur Allahım gönlüne göre versin inşallah.
Evet kesinlikle
Benim içim açıldı hayallerimizle vizyonsuz filan desende insanın içine bir amik ovası efenime söyleyeyim bir Konya ovası ferahlığı veriyor
. En güzelini yapıyorsun yok öyle armut piş ağzıma düş
Belki öğretme şeklini değiştirmen daha etkili olur. Şuan görsel olarak zihninde yer edinmesi için etkilinlik yaptığını hissediyorum. Belki duyusal olarak aklında kalıcılığı yüksek olabilir. Şarkı yöntemiyle öğretmeye çalışsan. Tabi siz kızlar eğitimci olarak benden kat ve kat daha iyi biliyorsunuz bunu biliyorum. Sonuçta siz bunun için okudunuz.Hemde nasıl yoruluyorum ama istediğim gibi bir etkinlik bulamıyorum hazır.. mecbur kendim hazırlıyorum gece kalktım hazırladım 2 saat ciktidan cikardim sabah kalktık öğlene kadar sonuç ne ogrenemedi malesef kızım fazla alıcı değil bu yüzden uzuluyorum birazda .. inşallah yaniliyorumdur yani başka biri çocuğuna onda birini öğretse yapar çocuk sanki yada ben mi çok şey öğretiyorum bilmiyorum
Sen zekasıyla ilgili bir sorun olduğundan çok korkuyorsun dimi? Bunun için hiç doktora götürdün mü?Birde çocuğuma o harfi ile başlayan kelime şöyle diyorum bana ne diyor ovuç diyor hadi bakalım 2 saat havuç dedirtmeye çalıştım sonunda sordum yine ovuç dedi ..yüzüne gözüne kurban olduğum. Aman diyorum kendime boşver güzel ahlaklı, sağlıklı olsun yeter ama ..işte yine çabalıyorum
Evet kuzum bende öyle düşündüm yarın bir oyun hazirlicam hem ses hem dokunma herşeyi yapicaz sadece görsel değil 5 duyuyuda kullanicaz inşallah ama bugüne derman kalmadı :)Belki öğretme şeklini değiştirmen daha etkili olur. Şuan görsel olarak zihninde yer edinmesi için etkilinlik yaptığını hissediyorum. Belki duyusal olarak aklında kalıcılığı yüksek olabilir. Şarkı yöntemiyle öğretmeye çalışsan. Tabi siz kızlar eğitimci olarak benden kat ve kat daha iyi biliyorsunuz bunu biliyorum. Sonuçta siz bunun için okudunuz.
Ben senin ona çok yüklendiğini düşünmüyorum. Arada bir sorun var gibi ama ne olduğunu bulman gerekiyor. Öğrenmeye hala kendini hazır hissetmiyor mu? Keşke yardımcı olabilsem. Bence en başarılı yöntemi yapıyorsun. Benimde kafam karıştı.
Ben biraz pimpirikliyim birde çok telaş yaparım çocuğa bunu yansıtıyoruk galiba bu yüzden kendime kızıyorum zaten ...bir kere götürmüştüm çok küçüktü normal demişti doktor başka götürmedimSen zekasıyla ilgili bir sorun olduğundan çok korkuyorsun dimi? Bunun için hiç doktora götürdün mü?
Bazı harfleri söyleyemesi desem h yok a da o diye okuyor diyorsun. Geçen de böyle bir şeyden bahsetmiştin.