- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Bence kafa dağıtımını kesin eski testlerle yapıyordur. Çalışkan insanın arası da molası da test olur.biraz kafa dagitabilirim
İzlediği videoları ses kaydı da yapmıştır.Bi 10 vid. izlemişsindir iftar açarken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kafa dağıtımını kesin eski testlerle yapıyordur. Çalışkan insanın arası da molası da test olur.biraz kafa dagitabilirim
İzlediği videoları ses kaydı da yapmıştır.Bi 10 vid. izlemişsindir iftar açarken
Atanması kolay bölüm seç yavrum guzumSizler çalışırken bende dizimi izliyim. Çok bilgiliyim ya sanki.
Hala olmak istediğim branşı bile seçemedim. Hedef koyayım.
Offf üffff kızcanız ama ölmek valla daha kolay.Atanması kolay bölüm seç yavrum guzum
Ölecez zaten bir gün ne bu acelenOfff üffff kızcanız ama ölmek valla daha kolay.
Ebeveynlerimle yaşıyorken daha çok ders çalışıyordum. Tek kalmak bana yaramadı.Ölecez zaten bir gün ne bu acelen
Birlikte yaşa bence sınava kadar o zamanEbeveynlerimle yaşıyorken daha çok ders çalışıyordum. Tek kalmak bana yaramadı.
Bende annem dişini yaptırınca önler gidince çok ağlamıştım. Yavrum tahmin benim. Git git sen sen benim annem değilsin. Annnnneeeeeee annnneeeeAllahım çıldırıyorum her gün yeni bir huy çıkarıyor. Duştan çıktım başımı sardım ıslak olduğu için yoksa sinüzit oluyorum. Veee bebem beni tanıyamadı ağladı gözler kıpkırmızı bir saattir sakinleştirmeye çalışıyorum . Başımı açtım gene ağlıyor saçıma bakıp bakıp
Bunları hatırlıyor olabildiğin için bende çok şaşkınım şu anBende annem dişini yaptırınca önler gidince çok ağlamıştım. Yavrum tahmin benim. Git git sen sen benim annem değilsin. Annnnneeeeeee annnneeee
Ay çok güldüm şuan.
Bazı hatırladığım anlar var. Cidden çok garip hatırlamaz olaydım dediğim.Bunları hatırlıyor olabildiğin için bende çok şaşkınım şu an
Sınavdan sonra mucizevi bir şekilde gelir no problemBazı hatırladığım anlar var. Cidden çok garip hatırlamaz olaydım dediğim.
Sorun şu ki geçmiş hafızamda yakın geçmiş silindi.
O zaman gelmesin. Sınavda ihtiyacım var.Sınavdan sonra mucizevi bir şekilde gelir no problem
ay Allahım ne güldüm yaaaAllahım çıldırıyorum her gün yeni bir huy çıkarıyor. Duştan çıktım başımı sardım ıslak olduğu için yoksa sinüzit oluyorum. Veee bebem beni tanıyamadı ağladı gözler kıpkırmızı bir saattir sakinleştirmeye çalışıyorum . Başımı açtım gene ağlıyor saçıma bakıp bakıp
Amiin canım ne güzel dualar ettin hem kendine hem bize5 mayıs girdik. Hıdırellez duası yarın unutmayalım. Allahım beni sayıştay denetçisi yappppppppppp.
Canımcım arkadaşlarımı en güzel okullarda öğretmen yaaappppp onları en yetkili öğretmen yappppppp.
Bebişlerinin annelerinin sözlerini dinlemesini sağlaaaaa.
Senin bebeyle benimkini yan yana getirip uzaklaşalım ha ne dersinay Allahım ne güldüm yaaa
Amin canım, inşallah.Amiin canım ne güzel dualar ettin hem kendine hem bize
Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla