KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Kızlar ÖYT Cüneyt iltusun PDF notları var mı acaba ondan dinlemek istiyorum ama başka hocanın kitabı var .. .link vs varsa paylaşırsaniz varsa çok makbule geçer bulamadım

Allahım çıldırıyorum her gün yeni bir huy çıkarıyor. Duştan çıktım başımı sardım ıslak olduğu için yoksa sinüzit oluyorum. Veee bebem beni tanıyamadı ağladı gözler kıpkırmızı bir saattir sakinleştirmeye çalışıyorum 🤦‍♀️. Başımı açtım gene ağlıyor saçıma bakıp bakıp 😄

Allahım çıldırıyorum her gün yeni bir huy çıkarıyor. Duştan çıktım başımı sardım ıslak olduğu için yoksa sinüzit oluyorum. Veee bebem beni tanıyamadı ağladı gözler kıpkırmızı bir saattir sakinleştirmeye çalışıyorum 🤦‍♀️. Başımı açtım gene ağlıyor saçıma bakıp bakıp 😄
Bende annem dişini yaptırınca önler gidince çok ağlamıştım. Yavrum tahmin benim. Git git sen sen benim annem değilsin. Annnnneeeeeee annnneeee
Ay çok güldüm şuan. 😂😂😂

😂😂😂 ay Allahım ne güldüm yaaa 😂😂😂

5 mayıs girdik. Hıdırellez duası yarın unutmayalım. Allahım beni sayıştay denetçisi yappppppppppp.
Canımcım arkadaşlarımı en güzel okullarda öğretmen yaaappppp onları en yetkili öğretmen yappppppp.:dua::dua::dua:
Bebişlerinin annelerinin sözlerini dinlemesini sağlaaaaa.:emir_bebek::emir_bebek::KK76:
Amiin canım ne güzel dualar ettin hem kendine hem bize ❤️
Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla 🏵️

X