KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Kızlar ben bugünü hafta içi sanıp kendime dedimki yemek yiyene kadar şu testi bitireyim. Sonra dizi karşısında yerim. Ay ay benim beynim bende yok. Dünde cuma olduğunu unuttum. Hesap yapıyorum kendimce pazar günü taze sebze geliyor. Yarın bakkala giderim diye. Ay yok valla benim beynimi aldılar balıktan daha kötü bir beyin enjekte ettiler sanki.
Babamın gitmesi bana hiç yaramadı.

Ne demek canım birlikte başaracağız insallahh secim sloganı gibi oldu ama
seçim müzikli okudum
Genel bir soru sorayım siz dersleri tek tek mi calisiyorsunuz butun derslere bir mi
Ben başta kimyaya tek çalıştım 1 ay yattım kimya kalktım kimya bi de epey uzun ve zordu artık daraldım bitirdim ama daha derya deniz fizik, biyoloji, astronomi, yer bilimi, çevre bilimi gkgy eğitim falan oluncaaa dedim bu iş böyle olmayacak ama kafam da bütün dersleri bir arada asla almıyor. Bi sayısal bi sözel bi eğitim dersi şeklinde gitmeye çalıştım daha iyi oldu şimdi mesela eğitim tekrarı bitip kitaplarım gelince fizik+coğrafya çalışıcam
Bendensin kanki.
aynen kanki kahrolsun tembellik

Yemeğe kadar elimdeki testi bile bitiremedim. Yemek daha hazırlıycam. Ay ben çok tembelim. Benden olmaz.

Çok güldüm secim muzigine ya atanamazsam aday olayim ben bir oy alir otururum yerime ya alan cok ayrıntı sizde bizde alan yok olsaydi napardim bilmiyorum ben once tek tek calistim sonra hepsini bir aldim olmadi simdi bir kac dersle goturuyorum bir dikiş tutturamadim o yuzden sordum sizlerede

Çalıştığın için mi acaba hepsi fazla geliyor? Sıkma canını canım.

Çalıştığın için mi acaba hepsi fazla geliyor? Sıkma canını canım.
Evet zamanda bulamiyorum yaptığım planlar hep aksıyor birde daha 8 aylık evliyim ben misafir geldi yatılı surekli bir yandanda vajinismustum ben onunla mucadele ettim yendim şükür ama hep etkiledi bunlar beni

Evet zamanda bulamiyorum yaptığım planlar hep aksıyor birde daha 8 aylık evliyim ben misafir geldi yatılı surekli bir yandanda vajinismustum ben onunla mucadele ettim yendim şükür ama hep etkiledi bunlar beni
Bu kadar stresin altında gene pes etmediysen demekki doğru yoldasın ve daha da başarılı olacaksın. Yeni evlilik eminim zordur ve vajinismus bu durumda korkutucu bir sıkıntı olabilir. Keşke yeni evliyken yatılı misafir olmasaymış. İnsanı bu durumda bence kötü etkiler. Umarım en kısa zamanda sende odaklanacaksın ve stratejilerin doğrultusunda ilerliyeceksin.

Yaa cok tesekkur ederim canım bu mesajin bile cok güç verdi bana gerçekten cok zor zamanlar yaşadığımı biliyorum şu 8 ayda boğuluyor gibi oldugum cok zaman geçirdim hepsi gecti bitti şükür bu forum sayesinde atlattım inşallah hepimiz hayirlisiyla sinavda istediğimiz bize yetecek puanlari alırız

İnşallah canım. Hatta istediğimizden daha güzel puanlar alır ve en güzel yerlere atanırız.

Kızlar bu soruda sanırım hatırlayamadığım bir özellik var. Cevap b fakat tek hatırladığım faktöriyel de 5 den sonra bütün sayıların 5 e bölündüğü
n doğal sayı olduğundan (negatif olamayacağı için) 2 ve daha büyük tüm faktöriyellerde 2 çarpanı olduğu için çifttir b şıkkında parantez içi 2 de olsa 3 de olsa 5 de olsa 2 çarpanı var içinde illaki çift olacak yani

Kesinlikle hele fene dair alanlar fizik kimya biyoloji vs çok şanssızız coğrafyacı gkgydeki coğrafyaya çalışmıyo mesela türkçeçi türkçeye matçı mata pdrci eğitime çalışmıyo çünkü alanları zaten ama biz hepsine çalışmak zorundayız o kısım çok gıcık ama çalıştıktan sonra da her alanda bilgimiz olmuş olacak uuu çok havalı bence şu an çalıştığın sistem en iyisi insanın kafası kaldırmıyo tüm dersleri yaa hele senin alan da yok mat hariç hepsi sözel iyice karışır birbirine bi de sıkar en iyisini yapıyosun

Sağol canım ya. Ben diyorum ki kafam iyice durmuş o sırada açlıktan olsa gerek. Diyorum ki n 0 versem. (0+2)!= 1+2 çarpmak o an aklımdan çıkmış. Boşuna dememişler aç ayı oynamaz. Aç uçuk hiç çözemez. Ama allahtan bu teste tek o soruyu yapamadım.

Açken yine muhteşem çözmüşsün ben adımı söyleyemiyorm açken

Saçma sapan yazmış olabilirim inşallah anlaşılıyodur

Eklentiler

• 20210501_233434.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 21
  • 20210501_233453.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210501_233456.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…