KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Türkçede takılı kaldım 2013 denemesi çözdüm Türkçe kpss tam 69 dakikada matematiği hızlı yapmam lazım Türkçeden hız konusunda ümidim yok anlaşıldı ..25 doğru 5 yanlış çıktı yine ama az daha dikkatle yapacağım basit sorularda hata yapmışım neyse ...bugün yavaştan matematik tekrarından baslamayi planlıyorum ..turkcedende son 5 konum kaldı inşallah . Hedeflerim şu şekilde mat tekrarini kısa sürede bitirip mat ve Türkçe denemesini birlikte çözmek...Türkçe konuları tamamen bitincede coğrafyaya kaldığım yerden devam etmek ...kpss soruları çözmem bitsin Türkçede alese geçerim artık birde hedefler bu yönde bakalım

Ölçme ve değerlendirmeye adım attım ..yani üniversitede en zevk aldığım eğitim dersiydi anlıyordum da eski notlarımı buldum ..konu anlatımli kaynaktan anlayarak bazen yazarak ilerleyecegim bakalim hedefim en kısa sürede bitmesi sanki finale hazirlaniyormusum gibi yapmaya calisicam

2 gün evdeyim şükür bende öyt yi bitirmeyi planlıyorum benimde geriye bir ölçme kalıyor egitimden ama egitimde tekrar yapıp soru çözmem gerekiyor denemelere gecmeden önce. bugün öyt, tarih calisip, gelisimden tekrar yapacağım inşallah..

Canım takıldığın konu olursa cüneyt iltusun videolarina bakabilirsin ben ondan ilerlemeyi düşünüyorum ölçmede resmen sıfırım hele o sayısal kısmı bende hic yok

ya açıkçası bikaç özet izledim o kadar aslında %30-40 ı eksik sorularla öğreniyorum videoya vaktim yok
Bunuda cevaplayayım gidecegimm tamam zamanin yoksa metin şar diye bir hoca var 7 videoda program gelistirmeyi anlatmis hemencik bitirirsin faydali olur belki canım

Ya kızlar size bayılıyorum ben.

O zaman küpeyi takma delik kapansın yenisini sonra açtırırsın diyeceğimde gene sen bilirsin. Tabii herkes bir sıkıntı yok desede senin içine sinmiyorsa sinmez çok haklısın.
Evet negzel söyledin
Harikaaa işte bu düşünün ki 3 ay sonra sinavimiz guzel geçmiş o rahatligi huzuru düşünün 3 ay sonra özgürüz de oyuzden bu gunlerin de nazı cekilir yaa
Çok haklısın canım doğru
ya açıkçası bikaç özet izledim o kadar aslında %30-40 ı eksik sorularla öğreniyorum videoya vaktim yok
Aslında sorularla öğreniyorlar bu pg ya ben onu anladım
Bencede canım bi ales bak o zaman netlerin biraz daha farkettirir. Birde çok üzerine gittin ya insan öyle bir durumdada yapacağını yapamayası tutuyor. Dikkatsizlik, dalgınlık olmuştur düzelir.
Bunlarida buraya bırakıp gidiyorum hic olmazsa buraya girdiginizde 5 dakika okusaniz bile aklinizda kalir aşinalık olur herkese bollll verimli hayırlı bir gun diliyorum
Harikasın ya nerden buluyorsun bunları süperler sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…