KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

3 ay sonra temizlik manyağı olabilirim sinav var diye suan her seyi salmış durumdayim ama fena canim sıkılıyor
Bende beynimi en iyi temizlikle dağıtıyorum. Valla çok iyi geliyor. Tabi şuan için dediğin gibi zaman kaybı oluyor ve gerçekten gereksiz bir şey. Boşu boşuna üç günüm gitti ama şuan sanki zihnim açıldı gibi. Ben minimal yaşamayı seven biriyim annemse kullanmadığı şey bile dursun ister. O yokken valla hoşuma gitmeyen şeyin çoğunu attım bildiğin yer açıldı. Ferahladım.

Üzerine iki tane vur olduğu kadar kuruyunca koyuver yerine uğraşma ders çalış :) şark koseside fena fikir değilmiş

Üzerine iki tane vur olduğu kadar kuruyunca koyuver yerine uğraşma ders çalış :) şark koseside fena fikir değilmiş
Gece zaten uyumuyoruz. Pisiku boyna balkonlar da cam da kapıda yatak odasında yol gözlüyor. Valla annemler gittiğinden beri bu yıl hiç içmediğim kadar filtre kahve içtim. Bari balkona yer yaparsam orada onun yanında uyuklarım. Sonra eve hırsız giriyormuş. Tırmanıp ay allahım aklıma neler geliyor.

Kızlar nasıl geçiyor zamanınız. Ben şuan küçük ara verdim. Malum geçen ay yapmayı planladığım çizelgeme uyamamıştım. O yüzden şuan onu takip ediyorum. Bugünkü planlarım içinde tarih coğrafya ve vatandaşlık ilk konulardan not çıkarmak istiyorum. Gecede muhtemelen test çözerim. İnşallah bu sefer o plana uyucam ve bir ayda bütün konuları bitiricem. Tek sorun hafta içi öğlene kadar çalışamıyorum. Onu da akşam çalışarak kapatırsam mükemmel bir ay olacak.

Harika yapabilirsin canım bende eğitim bilimlerine calisiyorum full video izledim soru cozum videolarindayim simdi sorusunu cozecegim insallah iftardan sonrada

Harika yapabilirsin canım bende eğitim bilimlerine calisiyorum full video izledim soru cozum videolarindayim simdi sorusunu cozecegim insallah iftardan sonrada
Bende eğitim bilimlerine dün yeni başladım malum Cüneyt hocadan ölçmeyi çalışmaya başladım 8 video izledim toplam 33 video ...
ÖYT de den hangi hocayı önerirsiniz acaba

Bende eğitim bilimlerine dün yeni başladım malum Cüneyt hocadan ölçmeyi çalışmaya başladım 8 video izledim toplam 33 video ...
Benimde ölçme kaldi öyt den cuneyt iltuş izledim ben guzel anlatmis bilmiyorum bana hitap ediyor kalici oluyor bende surekli tekrar ettigi icin metin şar da anlatmis oyt ondan da memnun kalanlar var bakabilirsin birde fatih genç cok öneriliyor bende pg dinlemistim ilk hazirladigim yil fatih hocadan guzel anlatiyor bu 3 hoca aklinda bulunsun zeynep salman icliye ben hic bakmadim

Gelisim ve ogrenme aysegul aldemir izledim
Program gelistirme metin şar
Öyt cüneyt iltuş
Olcmeden de ondan izleyeceğim mayis ayında bitecek insallah
Rehberlikten video izlemedim temelim var diye ama siz izleyecekseniz salih yıldırımdan bakabilirsiniz gelisim ve ogrenme videolarida var hocanin

Gelişimden bulent tanık hocayi izlemek isterdim ama zaman yok artık keske basta izleseydim diyorum

Benim egitimden bol tekrar yapıp denemelere gecmem lazim artık

Kızlar hayal ettiğim gibi olmadı. Çünkü bahçede belediyeden gelen su hattını yeni taşınan komşumuz bahçeyi kazarken patlatmış. Dün su sorunu vardı ama ben umursamamıştım. Bugün yoldan apartmana kadar kazdılar deştiler sesler tozlar cinnet geçirdim. Biliyorsunuz bir yastık yıkadım toz içinde kaldı kurudu kurumadı topladım zaten şuan içime hiç sinmiyorlar daha sonra tekrar yıkıycam. Balkonları yıka evi süpür derken yemek yaptım akşam oldu. Ne güzel çalışıyordum halbuki bugün. Gece uzun tabi. Sert kahve ve uykusuzluğa devam.

Benimde gözüm korktu zaten 6 yastık. Biter mi ya bitmez bencede. Keşke diyorum babamın tırpan motoru burada olsaydı. Köyde ekstra başlığını takınca pofur pofur yapıyordu her şeyi ah ah.
Gözümde canlandı
Zeynep Salman İçli mükemmeldi ben çok sevmiştim
Evet canım bırakma devam
Eskiden de yalnız yaşadım ama nedense bu sefer çok koydu. Hiçbir şey anlamadım.
Sınav stresi, bazı şeylerin üst üste gelmesi vs. olabilir. İnsan öyle durumlarda yalnız kalmak istemiyor.

Yok canım. Şimdi çay keyfi yapıyorum sonra devam edicem.
Haklısın canım. Şu bir yıl cidden benim için çok ağır ve yorucu geçti.

Son düzenleme:
Ayy kızlar bende deliricem az kaldı. Gene büyüme atağı mı nedir onu geçiriyor heralde. 6 ay 1 haftalık oldu. Beşiğinde eşşek gibi anlanmalar, sürekli ağlamalar, aç aç durmak istiyor sanki sanırsın 100 kilo, ters döner düz dönemiyorum diye ağlar düz dönüncede düz durmak istemiyorum diye ağlar, saçlarını çekiyo sinirinden parmaklarını açıp alıyorum derken benimkine yapışıyo elinde bir tutam saçla gene ciyak ciyak ortalığı yıkıyor ,uyumak ister uyuyamaz ağlar uyanırken niye uyandım geri uyucam diye ağlar ama gene uyumaz veee gene ağlar .

Çok şükür de bence

Temizlik iyi geliyor demiştin. Ama asıl sıkıntın kafandaki gibi ders çalışamıyor olmak olabilir mi
29 nisan ayrılalı bir yıl olmadı. 18 Aralık 2020 yılında biz olamayız diyen adam 29 nisan da nişanlandığını duyurmuş. Face girmez olaydım. Ya neden acaba cidden neden niye beni üzen şeyleri hissediyorum ve önüme çıkıyor. Moralim daha da bozuldu.

Yavrum ya şuan seni az çok anlamaya çalışıyorum canım. İşin cidden çok zor çok ama çok zor. Allah kolaylık versin. Onun içinde anlam veremediği sorun neyse ona da çözümlük versin. Bebeğin anne saçı yolması ay çok güldüm. Çok tatlı bir ailesiniz.

Keşke 26 ocak 2020 de benim düğünüme gelseydinde göbek atsaydık, faceye fotolar, videolar koysaydın .
Şaka bir yana biraz gül diye dedimde. Gerçekten bu kadar kafanda yer ettiği için üzgünüm senin için zor olmalı tahmin edebiliyorum. Ancak bu kişinin seni üzdüğünü ve üzmeye devam ettiğinide biliyorsun. Sende bir kadınsın ve sevilmeye hakkın var. Bu kişiyle evlensen gene böyle üzse dahada mutsuz olmaz mısın? Bunları düşün ama onunla eski anılarınızı veya olma ihtimali için gelecek hayallerinizi düşünmemeye çalış. Bilmiyorum belki ne kadar kolay söylüyorsun ama ben yapamıyorum diyorsun ama zamanla sende göreceksin inan. Keşke daha iyi öneriler verebilsem ancak unutmak ve önüne bakmak en güzeli mis gerçekten. Kendinede değer verdiğini hissedersin canım
Amin inşallah sağol canım. Sorunu yok çok şükür ama anırıyor eşşek gibi. Şimdi uyudu ama genede sallamak zorundayım yoksa uyanıveriyor sinir küpü . Varya dedimki hep sağ kolla kolum kopasıya kadar sallıyorum beşiği kesin kas yaptım dedim kesin. Gittim baktım aynaya hakikaten sağ kolum sıkılaşmış çok güzel görünüyor sol kolumsa sarkmış. Yazın bikiniyi bırak kollarım eşit değil ya çıldırıyorum

Hiç üzülme kuzum hayatindan çıktıysa vardir bir hayır bunda kesinlikle birlikte olup mutsuz olsaydın o huzursuzluk cok cok daha mutsuz ederdi seni hayırlısı olsun hakkında seni cok cok mutlu edecek biri girecektir diye belkide bitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…