- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Teşekkür ederim canım benim. Eline bilgine sağlık.Saçma sapan yazmış olabilirim inşallah anlaşılıyodur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim. Eline bilgine sağlık.Saçma sapan yazmış olabilirim inşallah anlaşılıyodur
Ne demek canım her zamanTamam canım. Valla dün geceden beri test çözmeye çalışıyorum. Kendimi ders çalışmaya alıştırdığım an zaten kopamayacağım biliyorum. Teşekkür ederim, güzel desteğin için.
Hem virüs hem yeni evlisiniz ne anlayışsız bu insanlar ya en sinir olduğum şeylerden biri. Biz aile ve akrabalardan baya uzağa gitmiştik gene telefonla bile içine etmeyi başarmışlardı. Şu enerjini başka şeye harcasalar virüs de kalmaz dünya da kurtulur .Evet zamanda bulamiyorum yaptığım planlar hep aksıyor birde daha 8 aylık evliyim ben misafir geldi yatılı surekli bir yandanda vajinismustum ben onunla mucadele ettim yendim şükür ama hep etkiledi bunlar beni
Vay be . Ben sayı veriyom 2-3 tane. 2-3 tane sayı verdiğim şık çift olursa hee bu çiftmiş diye fiye şıkları eleye eleye doğruyu buluyordumn doğal sayı olduğundan (negatif olamayacağı için) 2 ve daha büyük tüm faktöriyellerde 2 çarpanı olduğu için çifttir b şıkkında parantez içi 2 de olsa 3 de olsa 5 de olsa 2 çarpanı var içinde illaki çift olacak yani
Bazı sorularda bende değer veriyorum canım. Ama işte bunda ufak kural benim aklımdan çıkmış. Çarpçağıma topluyorum hatta hala dicektim ki 1+2 =3 nasıl çift olur dicektim. O kadar beynim sulanmış düşün artık. Çarpan demese çarptığımızı hatırlamıycam. O haldeyim.Ne demek canım her zaman
Hem virüs hem yeni evlisiniz ne anlayışsız bu insanlar ya en sinir olduğum şeylerden biri. Biz aile ve akrabalardan baya uzağa gitmiştik gene telefonla bile içine etmeyi başarmışlardı. Şu enerjini başka şeye harcasalar virüs de kalmaz dünya da kurtulur .
Bunlardan etkilenmen çok doğal çünkü hiç kolay değil. Gene o kadar zorlukta ve uzun gibi görünen ama bu kısa zaman diliminde harikalar yapmışsın bence
Vay be . Ben sayı veriyom 2-3 tane. 2-3 tane sayı verdiğim şık çift olursa hee bu çiftmiş diye fiye şıkları eleye eleye doğruyu buluyordum
Aynen cok haklısın hele tarihci ve matematikci o kadar sansliki tarih ve matematige ayrica calismamak büyük şans kesinlikle kulturleniyor insan yarin çocuklarımı yetistirirken de daha bilinçli yetistirebilirim diyorsun o yuzden her alanda bilgimizin olması sinavdan sonrasi icinde buyuk arti bizim icin bence inşallah canim elimden geldigince iste bir seyler yapmaya çalışıyorum bugunde oytden sadece 6 video izledim evdeyim diye şımardım biraz sanırımKesinlikle hele fene dair alanlar fizik kimya biyoloji vs çok şanssızız coğrafyacı gkgydeki coğrafyaya çalışmıyo mesela türkçeçi türkçeye matçı mata pdrci eğitime çalışmıyo çünkü alanları zaten ama biz hepsine çalışmak zorundayız o kısım çok gıcık ama çalıştıktan sonra da her alanda bilgimiz olmuş olacak uuu çok havalı bence şu an çalıştığın sistem en iyisi insanın kafası kaldırmıyo tüm dersleri yaa hele senin alan da yok mat hariç hepsi sözel iyice karışır birbirine bi de sıkar en iyisini yapıyosun
Cook teşekkür ederim hepimiz zaman zaman zor donemlerden geçebiliyoruz ama önemli olan mücadeleyi bırakmamak tekrar toparlayabilmek sınav sonucu ne olur bilemem ama elimden geleni yaptım demek istiyorum çünkü diger türlü vicdani yükü pişmanlığı ağır olacak bana.Hem virüs hem yeni evlisiniz ne anlayışsız bu insanlar ya en sinir olduğum şeylerden biri. Biz aile ve akrabalardan baya uzağa gitmiştik gene telefonla bile içine etmeyi başarmışlardı. Şu enerjini başka şeye harcasalar virüs de kalmaz dünya da kurtulur .
Bunlardan etkilenmen çok doğal çünkü hiç kolay değil. Gene o kadar zorlukta ve uzun gibi görünen ama bu kısa zaman diliminde harikalar yapmışsın bence
Kolay gelsin canim Allah kolaylik versinHayırlı geceler kızlar, bugün verimli ders calisamadim malum işte ... Ama şimdi herkes uyuyorken 1 saat önce başladım çalışmaya ölçme ve değerlendirme devam ediyorum aldım notları elime hızlı hızlı okuyorum işte yarı anlıyorum yarı anlamıyorum tamamen unutmuşum bir nevi temel olsun diye yapıyorum bir bu aşamayı bitireyim bakayım soru çözebilecek miyim Merak ediyorum yarısından fazlasını hızlı hızlı okudum şimdi az biraz kaldı onuda okuyum bakalım :)
Aslında eğitimde öyle yapın diyo çoğu hoca biraz temeli oluşturur ve hatırlatırsa neden olmasın kolay gelsinHayırlı geceler kızlar, bugün verimli ders calisamadim malum işte ... Ama şimdi herkes uyuyorken 1 saat önce başladım çalışmaya ölçme ve değerlendirme devam ediyorum aldım notları elime hızlı hızlı okuyorum işte yarı anlıyorum yarı anlamıyorum tamamen unutmuşum bir nevi temel olsun diye yapıyorum bir bu aşamayı bitireyim bakayım soru çözebilecek miyim Merak ediyorum yarısından fazlasını hızlı hızlı okudum şimdi az biraz kaldı onuda okuyum bakalım :)
Zihnini koşullama lütfen. Yarım yamalakta neymiş hıh. Yaparsın sen şampiyonÖlçmeden hatırladım biraz notları okudum hızlı hızlı tabiki yetmeyeceğini anladım şimdi video izlemeye başladım kızlar artık Allah ne verdiyse giriştim derslere herşey yarım yamalak olsada napiyim artık :) bitenleri tekrar yapıp şöyle köşeye alırım eğer olursa tabi :)
Çocuğa laf anlatamazsın ki bak işlerini bitirince gelicek filan. O illa tutturuyor gelsinde gelsin gelsiiiiiiğğğn diyeGünaydın kızlar. Kedi sürekli babamı arıyor. 4 saat bile uyuduğum söylenemez. Babamda geleyim dönerim falan dedi de. O da saçma bir şey. Bu durumla nasıl baş edicem bilmiyorum. İki gecedir yorulsun tüm gece uyusun diye oyun oynuyorum adamı yoruyorum gene 2 saat uyuyo uyumuyo kalkıp yatak odasına gidiyor. Orada ses çıkarıyor. İçim parçalanıyor bu haline de.
Bu sabahta baktım yeri kokluyor. Sonra yeri yalamaya başladı. Hergün zaten süpürüp siliyorum. Neden böyle yapıyor anlamadım. Depresyona girdi gene. Benim stresim bana yetmezmiş gibi bir de o stres içinde yaşıyor.
Ey gine kafayı yedim valla ben.
Çocuğun var derdin var hanım. Ah ah şimdiki kafam olaydı. Gene alırdım. Benden adam olmaz.Çocuğa laf anlatamazsın ki bak işlerini bitirince gelicek filan. O illa tutturuyor gelsinde gelsin gelsiiiiiiğğğn diye
Çocuklar beyle işte kafayı yedirttirirler
Kolay gelsin canım
Bence hic zaman kaybetme ders calis kuzum zaten adam akilli 1 ay calisabilirim demistin 1 saniyeni bile heba etme derim kendi yastığın rahatsiz ediyorsa onu yapabilirsin ama digerleri dursun derim benKızlar saçma bir soru olacak ama bütün yastıkları makinada yıkadım. Kurusun diye astım. İçlerinde biraz topaklanma olmuş. Sizce tek tek açıp elimle didiyim mi yoksa sınav sonrası kışa girerken tekrar yıkıyıp şiltelerini değiştiriyim mi? Kararsız kaldım. Anneme sorsam yap der. Ona soramam. Siz olsanız ne yapardınız? Deli misin kızım mı dersiniz başka işin yok mu git ders çalış test mi çöz dersiniz.
İyi hoş annemler yokken bütün yastıklar bozup kocaman minder yapıp balkona şark köşesi yapasım var. Kediyle balkonda dururuz sonra.
(Not: beyin yaşı 3_5 arası evrimini tamamlayamadı)
Benimde gözüm korktu zaten 6 yastık. Biter mi ya bitmez bencede. Keşke diyorum babamın tırpan motoru burada olsaydı. Köyde ekstra başlığını takınca pofur pofur yapıyordu her şeyi ah ah.Bence hic zaman kaybetme ders calis kuzum zaten adam akilli 1 ay calisabilirim demistin 1 saniyeni bile heba etme derim kendi yastığın rahatsiz ediyorsa onu yapabilirsin ama digerleri dursun derim ben
Yaa banada ondan lazim o zaman annem hep yunden yapmış yastiklari baya sıkıntı yikamasi çırpmasıBenimde gözüm korktu zaten 6 yastık. Biter mi ya bitmez bencede. Keşke diyorum babamın tırpan motoru burada olsaydı. Köyde ekstra başlığını takınca pofur pofur yapıyordu her şeyi ah ah.
Bizimkinin içi elyaf sanırım beyaz. Fakat ben aradaki farkı pek bilmem. Hazır alınan yastıklardan.Yaa banada ondan lazim o zaman annem hep yunden yapmış yastiklari baya sıkıntı yikamasi çırpması
3 ay sonra temizlik manyağı olabilirim sinav var diye suan her seyi salmış durumdayim ama fena canim sıkılıyorBizimkinin içi elyaf sanırım beyaz. Fakat ben aradaki farkı pek bilmem. Hazır alınan yastıklardan.
Yün demişken anneannemin her şeyi yün ve makina bir parçalıyor yok böyle bir şey bildiğin 1 metrelik şey 3 metre oluyor. Fena havalandırıyor. Hele halı yıkaması ne var ne yok her şeyi halıdan atıyor. Valla oradayken yerdeki taşları bile onunla fırçalatıyordum bildiğin taşı kazıyor. Her eve lazım. Tabi temizlik manyağı olan insanlar için.