- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 31
B Birizz Arkadaş sende öneriler bitmiyorZorbuisler Sendede izlenmedik video kalmamış. İkinizede kocaman tebrik valla helal olsun
O zaman bana bi tane daha öneri lütfen lütfen lütfenBitmez canım az cok piyasaya hakimim kpss konusunda sonra da güncelleri paylasacam insallah bitmedi öneriler
Canim ölçmeden daha kisa videoda anlatan baska hoca var mi bilmiyorum ama huseyin işeri veya sabri zahite bakabilirsin en azindan video sureleri kisa birde hizlandirarak izlersen cabucak bitebilir iki hocada baya önerilenler arasında birde tufan genç var ama onun kırk küsür videosu var onu izlemezsin bence ama bu dedigim 2 isme bakabilirsinO zaman bana bi tane daha öneri lütfen lütfen lütfenölçmeyi en kısa en öz uzatmadan anlatan video? Cüneyt hoca bana çoooooook uzatıyo gibi geliyo en güzel o anlatıyo dediler diye baktım biraz evet güzel ama sadece özetleri izlememe rağmen o uzuuuun hep aynı şeyleri söyleyip duran videolara dayanamıyoruuuuum keşke metin hoca anlatsaydı yaaa o tam bana göre
Evet öyle diyolar tüm eğitim için geçerli hatta tabi bazı şeyleri öğrenemedimAslında sorularla öğreniyorlar bu pg ya ben onu anladım
Ay çok sağ ol bakayım ölçmeye geçince teşekkür ederim bal kızCanim ölçmeden daha kisa videoda anlatan baska hoca var mi bilmiyorum ama huseyin işeri veya sabri zahite bakabilirsin en azindan video sureleri kisa birde hizlandirarak izlersen cabucak bitebilir iki hocada baya önerilenler arasında birde tufan genç var ama onun kırk küsür videosu var onu izlemezsin bence ama bu dedigim 2 isme bakabilirsin
Zırtın pırtıEvet öyle diyolar tüm eğitim için geçerli hatta tabi bazı şeyleri öğrenemedimdaha şu esasicilik daimicilik zırtın pırtına bakmam lazm
Ne demek canım birlikte başaracağız insallahh secim sloganı gibi oldu amaAy çok sağ ol bakayım ölçmeye geçince teşekkür ederim bal kız
En mantıklısını yapıyorsun daha ne yapacaksın oncama ev işi, bebiş çığlığı vs. eşliğinde. Süpersin cınımsürekli deneyen tarafım en kısa özünü bulmak için çabam yoksa beni çalışkan falan zannetmeyin ucundan kıyısından bile değilim
Ayy gıcık gıcık onlar bencede bi bakEvet öyle diyolar tüm eğitim için geçerli hatta tabi bazı şeyleri öğrenemedimdaha şu esasicilik daimicilik zırtın pırtına bakmam lazm
Tek tek çalışıyorum ben. Bazen bir derse 1 ay harcadığım olmuştu o yüzden şimdi bir dersin en yapamadığım konularına bakıp geçiyorum yoksa zor.Genel bir soru sorayım siz dersleri tek tek mi calisiyorsunuz butun derslere bir mi
Anladim canım en iyisi bence o bütün derslere bakinca benim kafam karışıyor en fazla 3 derse bakiyorum bendeEn mantıklısını yapıyorsun daha ne yapacaksın oncama ev işi, bebiş çığlığı vs. eşliğinde. Süpersin cınım
Ayy gıcık gıcık onlar bencede bi bak
Tek tek çalışıyorum ben. Bazen bir derse 1 ay harcadığım olmuştu o yüzden şimdi bir dersin en yapamadığım konularına bakıp geçiyorum yoksa zor.
Bendensin kanki.sürekli deneyen tarafım en kısa özünü bulmak için çabam yoksa beni çalışkan falan zannetmeyin ucundan kıyısından bile değilim
İlk başta beni çok zorladığını düşündüğüm türkçe, vatandaşlık ve matematik derslerine tek çalıştım. Onlardan birer konu anlatım birer soru bankası yaprak test bitirdim. Hatta matematik iki konu anlatım bitirdim. Alan dersleride olunca baktım yetmiycek şuan bütün derslere aynı anda çalışıyorum. Gy gk hepsini bakıyorum. Alanda o gün canım ne isterse ona çalışmayı bugünden itibaren başlamayı düşünüyorum.Genel bir soru sorayım siz dersleri tek tek mi calisiyorsunuz butun derslere bir mi
Cok iyi canimİlk başta beni çok zorladığını düşündüğüm türkçe, vatandaşlık ve matematik derslerine tek çalıştım. Onlardan birer konu anlatım birer soru bankası yaprak test bitirdim. Hatta matematik iki konu anlatım bitirdim. Alan dersleride olunca baktım yetmiycek şuan bütün derslere aynı anda çalışıyorum. Gy gk hepsini bakıyorum. Alanda o gün canım ne isterse ona çalışmayı bugünden itibaren başlamayı düşünüyorum.
Ben bitirdim de ne oldu. Ortada hala hiçbir şey yok. Şuan sınava girsem emin ol 60 puan bile alamam. Bundan sonra ne çalışırsam sanırım açık zihinle çalışıcam. Sen az ama öz çalışıyorsun bence ve en yararlı bilgide kalıcılığı bu sağlıyor.Cok iyi canimalan olunca yetistirememe kaygisida oluyor haliyle ben daha hic soru bankası bitiremedim calistigim icin konulari bitirmeye çalışıyorum insallah bu ay biterse soru deneme yogunlasacagim
Olsun canim 3 ay var daha hicbir sey bitmis değil kazanan bu 3 ayda belli olacak diye bosuna demiyorlar herkes bıkıp biraktigi aylarsa biz calisiyor olacagiz sende toparlarsin calistiklarini tekrarada her seyede zaman var istersek başarabiliriz gercekten insan isteyince elinden bir sey kurtulamaz diye düşünüyorum tabi her şeyin hayırlısıni versin RabbimBen bitirdim de ne oldu. Ortada hala hiçbir şey yok. Şuan sınava girsem emin ol 60 puan bile alamam. Bundan sonra ne çalışırsam sanırım açık zihinle çalışıcam. Sen az ama öz çalışıyorsun bence ve en yararlı bilgide kalıcılığı bu sağlıyor.
Amin inşallah canım. Benim ancak bir ay düzgün çalışabileceğim zamanım olacak aslında bu ay ne yaptım yaptım. O yüzden her türlü zihni açıcak ilaç çay her şeye hazırım.Olsun canim 3 ay var daha hicbir sey bitmis değil kazanan bu 3 ayda belli olacak diye bosuna demiyorlar herkes bıkıp biraktigi aylarsa biz calisiyor olacagiz sende toparlarsin calistiklarini tekrarada her seyede zaman var istersek başarabiliriz gercekten insan isteyince elinden bir sey kurtulamaz diye düşünüyorum tabi her şeyin hayırlısıni versin Rabbim
Inşallah canım hepimiz elimizden geleni yapalim gerisi Allaha kalmis artık ramazandan sonra daha iyi calisabiliriz de hemAmin inşallah canım. Benim ancak bir ay düzgün çalışabileceğim zamanım olacak aslında bu ay ne yaptım yaptım. O yüzden her türlü zihni açıcak ilaç çay her şeye hazırım.
Sanırım son bir ay kala hiç çalışıcak zamanım bile olmayacak. Dediğin gibi her şeyin hayırlısı. Kader kısmet. Belki bu sefer şeytanın bacağını kırarım.
Tamam canım. Valla dün geceden beri test çözmeye çalışıyorum. Kendimi ders çalışmaya alıştırdığım an zaten kopamayacağım biliyorum. Teşekkür ederim, güzel desteğin için.
Hemencik toparla haklı sebeplerin vardı normal yani kendine yüklenme. Hadi hemencik tut bi ucundan.
Dört gözle bekliyorum
İnşallah canım. Heran her dakika bizim için önemli ve doğru değerlendirdiğimiz de bir şans olarak geri döner umarım.Inşallah canım hepimiz elimizden geleni yapalim gerisi Allaha kalmis artık ramazandan sonra daha iyi calisabiliriz de hem