Evet çok haklısın. Ben kendi adıma hemencik silkeleşip yoluma devam ediyoruuuummmBildirim gelmiyor valla tesadufen baktım bendeevettttt duzelmemiz lazim kaybedecek 1 dakikamız bile yok sahura kadar oturuyorsan mesela hemencik 1 konu bitirebilirsin her firsatta calismak lazim artık ❤
Ustuste konu çalışıp yes cozmeyince unutuyorsun dilbilgisini birde ben ilk defa öğreniyorum neyse önemli değil ama olduğu kadar ne yapayım yaa strrse girdim galibaBende geometriden test çözdüm fakat bana ne oldu bilmiyorum. Formüller aklıma gelmiyor. Soruyu göremiyorum. Ebeveynlerimin gitmesi yaramadı bana. Canım sıkkın moralim bozuk. Kafam dağınık.
Dilbilgisi ile ilgili konularda mı kendini eksik hissediyorsun yoksa paragraflarda mı? Çok test çözmem gerek diyince paragraf geldi direk aklıma.
Kuzum çok çok geçmiş olsun dün hiç giremedim o yüzden anca görüyorum nasıllar şimdi daha iyilerdir umarimGünaydın güzel kadınlarBabamla konuştum. Yolda kaza olmuş. Dikiz aynasını orada bırakmışlar. Annem uyuyormuş çığlık çığlığa kalmış. Hiç istemedim gitmelerini hissetmiş gibi canım sıkılıyor. Hala yoldalar bide.
Ooo maşallahı var yine lotus sendeki bu azme hayranım25 doğru 5 yanlış mis yanlış kontrol etmişim son soruyuda dikkatli olsaydım normal klasik netim ama süre aşırı aştı neyse azcik moralim düzeldi kızlar :)
İlk kez öğrenmen eski bilgilerinle karşılaştırma yapıp eksik bilgileri depolamaktansa sıfır ve verimli bir şekilde yeni öğrenmen bence çok güzel bir şey canım. Bu yüzden sıkma canını.Ustuste konu çalışıp yes cozmeyince unutuyorsun dilbilgisini birde ben ilk defa öğreniyorum neyse önemli değil ama olduğu kadar ne yapayım yaa strrse girdim galiba
Daha iyiler canım. Köyde teyzemler anneannem hepsi toplandı. Beraber kapandılar bakalım sonunda ne olacak.Kuzum çok çok geçmiş olsun dün hiç giremedim o yüzden anca görüyorum nasıllar şimdi daha iyilerdir umarim
Geçmiş olsun benim hiç haberim yoktu. Kötü bir şey yok dimi? Şimdi daha iyisindir umarım. Operasyon sonrası tazelenmiş bir şekilde aramızda olacağına eminim.Günaydın hatunlar
Ben dün de hiç çalışmadım bugünde calisamayacagim dün operasyonum vardı işte çok ağrım var yatıyorum sadece kitap okuyorum sizlere kolay gelsin yarından itibaren bomba gibi başlamayı düşünüyorum inşallah duzelebilirsem
Teşekkür ederim napayım. Kendim doğurmadım ama çok seviyorum. Anneannem kendin doğursan bu kadar sevmezdin derdi. (Gıcık kadınBende senin kediye bakımına hastayım
Minnoş kedi annesi
İlk başta üzgün ifadesi bıraktım altta kahkahayı basasım geldi. Beni iki arada bir derede bıraktın canım.Evet canım ben dünden beri yazamadım bebiş çıldırıyor ee biraz kafamda dağıldı gibi oldu. Dün Türkçe yi bitirmiştim coğrafya ya giriş yapayım dedim azıcık girdim gibi oldu zorlayarak çünkü bebiş çıldırdı
O his bendede oluyor ya napıcaz diyorum unutuluyor ama sonra diyorum ki elimizden geleni yapıyoruz daha ne yapalım amuda mı kalkalım diyorum. Yani daha ne yapabiliriz bundan ötesi uykusuz aç kalarak devam etmek olur yani imkansız. Sınırları zorluyoruz.
Tüp bebek tedavisi görüyorum ya kuzum dün yumurta toplandı işte ondada çok yumurta olduğu için ağrı sızı çok varDaha iyiler canım. Köyde teyzemler anneannem hepsi toplandı. Beraber kapandılar bakalım sonunda ne olacak.
Geçmiş olsun benim hiç haberim yoktu. Kötü bir şey yok dimi? Şimdi daha iyisindir umarım. Operasyon sonrası tazelenmiş bir şekilde aramızda olacağına eminim.
Aynen öyle insanlar çalışırken bizim neyimiz eksik.Hayir dusmesin millet harıl harıl çalışıyor insta yıkılıyor 17 gunluk kampa giriyor millettttt hazir tam kapanma varken lütfen planlarimiza sadik kalalim 3 ay kalmis surda zatenboyle soyleyince 3 ay kisa bir zamanmis gibi geliyor ama neler neler biter hakkini verirsek
Aaaa ben bu aralar okuduğumuda unutuyorum. Vitamin eksikliğimden.Tüp bebek tedavisi görüyorum ya kuzum dün yumurta toplandı işte ondada çok yumurta olduğu için ağrı sızı çok var
Hem kendin diyorsun ışık yoktu zor şartlarda çözdüm diye hemde üzülüyorsun aaa oldumu şimdi. Bu kadar yüklenmemelisin kendine. Elimden geleni yapıyorum inşallah gerçek sınavda full çekerim deKızlar bugüne moral bozuk başladım 2012 kpss denemesi çözdüm ve 24 doğru 6 yanlış birde 56 dk çözdüm ...eşim salondaydi bende yatak odasında kör ışıkta çözdüm zor okudum vs ... Yani dikkatimi toparlayamadim sorularda zor geldi doğrusu şimdiye kadar olanlar çerez mis megersem gitgide zorlasiyormus bu meret off çok canım sıkıldı 56 dk ne ya 2011 ve öncesi sınava girmek gerekmiş 1 sorumu daha doğru yapabilirdim belki ..bir sorumuda işlediğim ama unuttuğum dilbilgisinden hata yapmışım aman neyse işte off yaa mükemmelliyetci olucaz diye hiç bir halt olamicaz şu yanlislarima bakayım sonra kalan videoları izleyip şu Türkçeyle 3 -4 gün içinde vedalasmak istiyorum :'(
Hemen kendini üzüyorsun işte böylede mantıklı açıklaması var25 doğru 5 yanlış mis yanlış kontrol etmişim son soruyuda dikkatli olsaydım normal klasik netim ama süre aşırı aştı neyse azcik moralim düzeldi kızlar :)
Çok geçmiş olsun operasyonunun sonucunu çok tatlış bir şekilde alırsın inşallahGünaydın hatunlar
Ben dün de hiç çalışmadım bugünde calisamayacagim dün operasyonum vardı işte çok ağrım var yatıyorum sadece kitap okuyorum sizlere kolay gelsin yarından itibaren bomba gibi başlamayı düşünüyorum inşallah duzelebilirsem
Teşekkür ederim napayım. Kendim doğurmadım ama çok seviyorum. Anneannem kendin doğursan bu kadar sevmezdin derdi. (Gıcık kadın)
İlk başta üzgün ifadesi bıraktım altta kahkahayı basasım geldi. Beni iki arada bir derede bıraktın canım.
Hem diş hem bağırsak. Hemdeee genlerden gelen bir huysuzluk, gıcıklık yapacak bir şey yok gıcık insanın çocuğuda gıcık oluyormuşBebiş neden böyle yapıyorsun. Dişlerinde mi sorun var yoksa bağırsaklarını falan üşütüpte ağrısı olmasın canım. İdrarı falan normal yapıyor dimi? Meraklandım şimdi. Sorunu olmasa bu kadar huysuzlanmaz herhalde bebişlerde nasıl oluyor bilmiyorum ama bizimki sorunu varsa huysuzlaşıyor.
Başarıcaz canım düşe kalka o sınav zamanına kadar derece yapacak insanlar olucaz biz. Her başarısız olduğumuz testte bir test daha çözücez , tekrar edicez. Bilgiyi pekiştiricez.
Bebişi böyle sımsıkı sarıl öp benim için. Annenin şuan çok önemli bir işi var bebiş bunu başardığı zaman senin için daha güzel bir hayat olacak ekstra oyuncakların olacak. Anne çalışırken okul dönüşü ev senin olacak. O yüzden sende sabırlı ol lütfen. Benim için bunları da ona söylersen mükemmel olucak.
Sizi seviyorum kızlar. Biz başarıcaz.
Allahım hayırlısıyla kucağını boş bırakmasın. Sağlıklı, sevimli bir topişle tanışırsınız inşallahTüp bebek tedavisi görüyorum ya kuzum dün yumurta toplandı işte ondada çok yumurta olduğu için ağrı sızı çok var
Ay çok güldüm. Deme öyle deme. Ben senin hiçbir mesajında gıcıklık okumadım, hissetmedim. Gıcık insanlar illaki hissettirir. Annene acaba zamanında çok mu çektirdin. Allahta sana aynısını versin diye dua etti kadın.Hem diş hem bağırsak. Hemdeee genlerden gelen bir huysuzluk, gıcıklık yapacak bir şey yok gıcık insanın çocuğuda gıcık oluyormuş. Annemler dalga geçiyor o yüzden hadi al bakalım uğraş kendinin kopyasıyla diyorlar.
Aminnn insallah canimNurzfr geçmiş olsun kuzum Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin sana inşallah.. dinlen bugün güzelce :*
Aminn inşallah canım benimHem kendin diyorsun ışık yoktu zor şartlarda çözdüm diye hemde üzülüyorsun aaa oldumu şimdi. Bu kadar yüklenmemelisin kendine. Elimden geleni yapıyorum inşallah gerçek sınavda full çekerim de. Gerçekten güzelde çalışıyorsun yani. Evde çoluk çocuk eş ortam böyle olması çok doğal gerçekte sessiz bir ortamda rahatça çözeceksin.
Ayrıca soru formatları şu son 2-3 yılda çok değildi bu yüzden ales Türkçe bakabilirsin. Yani ales mantığına çevirmişler.
Hemen kendini üzüyorsun işte böylede mantıklı açıklaması var
Çok geçmiş olsun operasyonunun sonucunu çok tatlış bir şekilde alırsın inşallah. Allahım gönlüne göre versin güzel anne adayı
O kadar haklı ki valla yaşu an kafamın içinde halay çekiyorlar.
Hem diş hem bağırsak. Hemdeee genlerden gelen bir huysuzluk, gıcıklık yapacak bir şey yok gıcık insanın çocuğuda gıcık oluyormuş. Annemler dalga geçiyor o yüzden hadi al bakalım uğraş kendinin kopyasıyla diyorlar.
Ne güzel konuştun uçuk ya hayallerle uçuyor insan.
Çok haklısın. Sende işe gideceksin ama aklında hep pisi kalıcak. Hemen eve dönsemde pisimi görsem diyeceksin. Eve geldiğinde pisi kapıyı tırmalıyor olucak çünkü senin geliş saatini bilecek ve hemen kucağına atlayacak. Sonracım aldığın maaşla pisiye, kendine ve ailene çok güzel şeyler alacaksın, her ay alışveriş . Araba da alırsın böylece tatillerine denk getirip anneni köye sen götürüp getirebilirsin. Belkide tatile çıkarsınız birlikte . O yüzden evet haklısın bu hayallerimizin elinden tutabilmek için yılmamalıyız hemde bu kadar gelmişken.
Sende seviliyorsun canımmİnşallah İnşallah olacak evet.
Allahım hayırlısıyla kucağını boş bırakmasın. Sağlıklı, sevimli bir topişle tanışırsınız inşallah. İnşallah çektiğin bu ağrıları bebişinle birlikte geride bırakırsın canım. Allahım yardımcın olsun. Hem çektiğin sıkıntılar için hemde bebiş için.
Kesinlikle canım elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım bu 3 aydaAynen öyle insanlar çalışırken bizim neyimiz eksik.
3 ay ah ah dolu dolu üç ay
Canim ben uyumuşum çalıştığım için bugün sen insallah ders calismissindirEvet çok haklısın. Ben kendi adıma hemencik silkeleşip yoluma devam ediyoruuuummm. Sanada kolay gelsin canım