KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Evet tamda o yüzden
Canim ben uyumuşum çalıştığım için bugün sen insallah ders calismissindir
Çalışacağım canım şimdi

Ben çocuklarla etkinlik yap, ders çalış,yemek yap, banyo yaptir derken ; evin tozu ,çamaşırlarin birikmesi vs... Aldı başını gidiyor kızlar bunu napicam yahu anam yanımda olaydı yapardı ne güzel :) şimdide minik kuzuyu uyutuyorum

Ayy ne güzel keşke benimde bebiş olsa da ders çalışmaya vaktim olmasa

Ah o emeği güçlü analarımız her daim yetişir imdada.

Ohayoooooo nabersiniz inşallah iyisinizdir Allah iyilik versin valla ben tosbaaa hızında tekrar yapıyorum sabah oruçta onyüzbinmilyon kere okuyup anlamadığımdan saldım kızım da iftardan sonra rahat vermiyo (iftar da dahil) mesela hala uyumadı ben az az bakmaya çalışıyorum yani

Programı bitirdim kaç günden sonra şimdi öğrenmeye geçicem ya da kimya denemesi attırcam bakalım.

Şu soruya bi bakın hele ben 7 şık arasında kaldım

Eklentiler

• 20210430_234452.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 26
Pek bir sakin bura insallah ders calisiyorsunuzdur kızlar
Verdiğin motiş yerinde duruyor no problem cınım . Türkçe bitmişti coğrafya çalışıyorum en ufak fırsatta
Bende dedim bu kız kulaklarını deldirdi sonrada yok oldu . İftardada gıcık oluyorlar evet anlayış, vicdan, merhamet sıfır sıfır sıfır bu bebişlerde ah bebişler . Saçını başını yolucam saçı yok ya o yüzden o benimkini yoluyor.
Merak etme canım varya çoğumuzda aynı durgunluk şeysi oldu sanırım ama toparlıyoruz aman diyeyim salmak yok B Birizz çok haklı altın saatler, aylar diyelim şimdiki zamanımıza.

Yaa aynen deliklere baktım aralarına 3 halay grubu girer moralim bozuldu kaçtım ay yok yaaa isemden kitap sipariş ettim coğrafyaya geçicem eğitim soru çözücem biyolojide kalan konular var ama hala tedarik edilecek hoff onu bekliyorum artık geç olsun güç olmasın napalım napıyomuşuuuuz salmıyomuşuuuuz koşuyomuşuz ya da yürüyomuşuz veya sürünüyomuşuz far ket mezzz yeter ki ilerliyomuşuuuuzzz ooo yeeee!!

Harikaaa işte bu düşünün ki 3 ay sonra sinavimiz guzel geçmiş o rahatligi huzuru düşünün 3 ay sonra özgürüz de oyuzden bu gunlerin de nazı cekilir yaa

Ya daha tekrar etmedim ama Program gelistirmede hedef her seyden onde gelir icerik egitim durumlari değerlendirme falan hedefle uyumlu olmalı. yani hedef icerikle uyumlu degilde içerik hedefle uyumlu hedefe göre olmalı diye biliyorum

Ya daha tekrar etmedim ama Program gelistirmede hedef her seyden onde gelir icerik egitim durumlari değerlendirme falan hedefle uyumlu olmalı. yani hedef icerikle uyumlu degilde içerik hedefle uyumlu hedefe göre olmalı diye biliyorum
Aaaa tamam süper anladım oturdu kafamda sağ ol canısı hiç onu düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…