Evet tamda o yüzdenAy çok güldüm. Deme öyle deme. Ben senin hiçbir mesajında gıcıklık okumadım, hissetmedim. Gıcık insanlar illaki hissettirir. Annene acaba zamanında çok mu çektirdin. Allahta sana aynısını versin diye dua etti kadın.
Çalışacağım canım şimdiCanim ben uyumuşum çalıştığım için bugün sen insallah ders calismissindir
Ayy ne güzel keşke benimde bebiş olsa da ders çalışmaya vaktim olmasaBen çocuklarla etkinlik yap, ders çalış,yemek yap, banyo yaptir derken ; evin tozu ,çamaşırlarin birikmesi vs... Aldı başını gidiyor kızlar bunu napicam yahu anam yanımda olaydı yapardı ne güzel :) şimdide minik kuzuyu uyutuyorum
Bende bebek istiyorumAyy ne güzel keşke benimde bebiş olsa da ders çalışmaya vaktim olmasa
İnşallah Rabbim bizlere de verirBende bebek istiyorum
İnşallahRabbim en hayırlı ve yakın sürede nasip etsin size inşallah
Ah o emeği güçlü analarımız her daim yetişir imdada.Ben çocuklarla etkinlik yap, ders çalış,yemek yap, banyo yaptir derken ; evin tozu ,çamaşırlarin birikmesi vs... Aldı başını gidiyor kızlar bunu napicam yahu anam yanımda olaydı yapardı ne güzel :) şimdide minik kuzuyu uyutuyorum
Verdiğin motiş yerinde duruyor no problem cınımPek bir sakin bura insallah ders calisiyorsunuzdur kızlar
Bende dedim bu kız kulaklarını deldirdi sonrada yok olduOhayoooooo nabersiniz inşallah iyisinizdir Allah iyilik versinvalla ben tosbaaa hızında tekrar yapıyorum sabah oruçta onyüzbinmilyon kere okuyup anlamadığımdan saldım kızım da iftardan sonra rahat vermiyo (iftar da dahil ) mesela hala uyumadı ben az az bakmaya çalışıyorum yani
D mi acaba cevapProgramı bitirdim kaç günden sonra şimdi öğrenmeye geçicem ya da kimya denemesi attırcam bakalım.
Şu soruya bi bakın hele ben 7 şık arasında kaldım
Yaa aynen deliklere baktım aralarına 3 halay grubu girer moralim bozuldu kaçtımVerdiğin motiş yerinde duruyor no problem cınım. Türkçe bitmişti coğrafya çalışıyorum en ufak fırsatta
Bende dedim bu kız kulaklarını deldirdi sonrada yok oldu. İftardada gıcık oluyorlar evet anlayış, vicdan, merhamet sıfır sıfır sıfır bu bebişlerde ah bebişler . Saçını başını yolucam saçı yok ya o yüzden o benimkini yoluyor.
Merak etme canım varya çoğumuzda aynı durgunluk şeysi oldu sanırım ama toparlıyoruz aman diyeyim salmak yok B Birizz çok haklı altın saatler, aylar diyelim şimdiki zamanımıza.
Harikaaa işte buVerdiğin motiş yerinde duruyor no problem cınım. Türkçe bitmişti coğrafya çalışıyorum en ufak fırsatta
Bende dedim bu kız kulaklarını deldirdi sonrada yok oldu. İftardada gıcık oluyorlar evet anlayış, vicdan, merhamet sıfır sıfır sıfır bu bebişlerde ah bebişler . Saçını başını yolucam saçı yok ya o yüzden o benimkini yoluyor.
Merak etme canım varya çoğumuzda aynı durgunluk şeysi oldu sanırım ama toparlıyoruz aman diyeyim salmak yok B Birizz çok haklı altın saatler, aylar diyelim şimdiki zamanımıza.
Evet evet D ordan yürü bebeğim bekliyorum seni dinliyorumD mi acaba cevapbir mantık yurutmeye çalıştım ama bilemedim
Aaaa tamam süper anladım oturdu kafamda sağ ol canısı hiç onu düşünmemiştimYa daha tekrar etmedim ama Program gelistirmede hedef her seyden onde gelir icerik egitim durumlari değerlendirme falan hedefle uyumlu olmalı. yani hedef icerikle uyumlu degilde içerik hedefle uyumlu hedefe göre olmalı diye biliyorum