KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Hayırlı sabahlar kızlar yine bir sabaha Türkçe denemesiyle gözümü açtım bu seferki 2011 kpss Türkçe denemesi 36 dk
3 yanlış 27 doğru bu sonuç beni oldukça mutlu etti ...2 yanlışım anlatım bozukluğu onu daha çalışmadım diğeri ama yapabileceğim soruydu 2 sık arasında kalsamda azcik düşünüp doğruyu bulabilirdim olsun ..bildiğin netim arttı şu turkcefen artık sıyrılıp matematik tekrar edip onunda denemesine geçmek istiyorum ..şimdi kızımla ilgeneyim sonra yanlış yaptıklarima bakicam güzel bir net mutluyum yaa çok şükur ..birde hiç zorlanmadan kasmadan çözdüm soruları heyecanlanma dan pratik çok önemliymis cidden :) artık 10 15 yanlısim çıkmıyor şükürler olsun

Çok sevindim canım. Şuan çalışma masanı çok merak ettim.
Yok artık ya nasıl insanlar var çok şaşırdım aman uzak dur.
Yok zaten onlar arka mahalle sadece bahçenin köşe birleşiminde o yüzden onlarla konuşacağım bir durum yokta işte bizim zibidi oraya kaçmazsa.
Bu arada çok sevindim ,en son denemene. Anlatım bozukluğu dilbilgin tamsa onda da sıfır hatayla yapacağına eminim. Mükemmelsin.

Evimizde 2 oda olduğu için ekstra çalışma odamız yok maalesef ev bulamamıştık o dönem ...artık atanırsam tasiniriz ..eşimin masası var kendime de tekerlekli küçük masa aldım koltuğa yatağa istediğim yere çekip çalışabiliyorum :) buda bağlaç notum

Eklentiler

• 2021-04-29-09-15-06-380.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 30
  • 2021-04-29-09-15-42-104.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 23
Çok hoşuma gitti. En mantıklısını yapmışsın canım. Duvara asıcam deyince duvarı her yerinde farklı bir not bekledim bende. O yüzden çok merak ettim. Bu arada çok güzel akılda kalıcı bir görsel olmuş. Eğitimci insanın hali bir başka.

Edat-Bağlaç notlarımız benziyormuş . Bende böyle yaptım çünkü başka türlü anlaşılmıyor. İlla bunları oradan buradan toplaştırıp tek kağıda yazmak lazım yoksa daha görmedim hepsini bir arada vereni. Hocalar sadece ile bağlaçtır. Kadar, gibi edattır deyip geçiyor sanki ilkokuldayız mübarek

Çok güzel not almışsın bayıldım eline emeğine sağlık .. bende edat notunu çıkardım ses bilgisini bitirdim. Denemelerde bazen yanlış yaptığım noktalama işaretlerine giriş yapıyorum haydi bismillah .. :)

Nerdeyse aynı yapmışız seninki de çok güzel . Kolaylıklar diliyorum canım

Kızlar kimse yazmamış çalışabiliyor musunuz nasıl gidiyor ? Ben noktalama işaretlerini çalıştım. Sırada dil bilgisinin son konusu yazım kuralları var kızım hala uyumadı o uyursa belki giriş yaparım bir an önce bitirmek için çabalıyorum ...

Ama sanki çalıştığım bazı konuları unutmuş gibi hissediyorum, yapacak bir şey yok artık son 3 ay kala ne kadar olursa o konuya ait test cozmedigim için oluyor unutma büyük ihtimalle neyse herşeyin bir sırası var

Bende geometriden test çözdüm fakat bana ne oldu bilmiyorum. Formüller aklıma gelmiyor. Soruyu göremiyorum. Ebeveynlerimin gitmesi yaramadı bana. Canım sıkkın moralim bozuk. Kafam dağınık.
Dilbilgisi ile ilgili konularda mı kendini eksik hissediyorsun yoksa paragraflarda mı? Çok test çözmem gerek diyince paragraf geldi direk aklıma.

Bende senin kediye bakımına hastayım
Minnoş kedi annesi

Evet canım ben dünden beri yazamadım bebiş çıldırıyor ee biraz kafamda dağıldı gibi oldu. Dün Türkçe yi bitirmiştim coğrafya ya giriş yapayım dedim azıcık girdim gibi oldu zorlayarak çünkü bebiş çıldırdı

O his bendede oluyor ya napıcaz diyorum unutuluyor ama sonra diyorum ki elimizden geleni yapıyoruz daha ne yapalım amuda mı kalkalım diyorum. Yani daha ne yapabiliriz bundan ötesi uykusuz aç kalarak devam etmek olur yani imkansız. Sınırları zorluyoruz.

Kıız nerdesin sürünüyoz biz motişimiz(motivasyon) düştü
Türkçeyi bitirip türkçeyi katletmekde ne bileyim
Hayir dusmesin millet harıl harıl çalışıyor insta yıkılıyor 17 gunluk kampa giriyor millettttt hazir tam kapanma varken lütfen planlarimiza sadik kalalim 3 ay kalmis surda zaten boyle soyleyince 3 ay kisa bir zamanmis gibi geliyor ama neler neler biter hakkini verirsek

Vallahi gene fişek gibi uçtun geldin harikasın .
Çok haklısın değil mi 3 ay az değil ki.
Biz tam kapanmayı yanlış anlamışız içten kapanma olarak . Hemen güncelleyip düzenliyoruz canım

Vallahi gene fişek gibi uçtun geldin harikasın .
Çok haklısın değil mi 3 ay az değil ki.
Biz tam kapanmayı yanlış anlamışız içten kapanma olarak . Hemen güncelleyip düzenliyoruz canım
Bildirim gelmiyor valla tesadufen baktım bende evettttt duzelmemiz lazim kaybedecek 1 dakikamız bile yok sahura kadar oturuyorsan mesela hemencik 1 konu bitirebilirsin her firsatta calismak lazim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…