- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 31
Aaa yok canım bu değil neyse artık teşekkür ettim yormayım seni bebişleEki Görüntüle 2833614
Veledoş delirirken bunu buldum ama bu pg deki notum. Öyt notumuda bulamadım daha. Kesin bez paketlerinin arasındadır
Eki Görüntüle 2833615
Sanırım aynı şeyler yazıyor inşallah işini görür ama öyt şeysini bulabilseydim iyiydi onuda atardım.
Bula bula yanlış şeyi mi buldum beAaa yok canım bu değil neyse artık teşekkür ettim yormayım seni bebişle
AhhahhhBula bula yanlış şeyi mi buldum be
Kocam kurmamıştı böyle bir cümleAhhahhhben seni yanlışınla da severim
Bence mükemmel bir şey. Kolay ya da zor sonuçta hepsi sorulan sorular ve sen başarıya doğru gidiyorsun. Ful yaptıktan sonra da zamanı mükemmel kullanma alıştırmaları ve her şey derece.Hayırlı sabahlar kızlar , bu sabah sahur sonrası kendime dememe yaptım 2006 kpss Türkçe sorularını 36 dakika 26 doğru 4 yanlış çıktı şimdi cevaplarımi kontrol edip Türkçe video izlemeye geçeceğim inşallah :) 25 nete yükseltmiş oldum artık yapabiliyor muyum sınav mi kolau bilmem ama olacak inşallah :)
1 soruyu daha yapabilirmisim diğer 3 bilmedugim konuydu ama seviniyorum inşallah 2020 yi felanda iyi yaparım ama kolaydan zor gitmek gerek zaten demi :)Bence mükemmel bir şey. Kolay ya da zor sonuçta hepsi sorulan sorular ve sen başarıya doğru gidiyorsun. Ful yaptıktan sonra da zamanı mükemmel kullanma alıştırmaları ve her şey derece.
En sevdiği hayvanlarla ya da sevdiği oyuncaklarıyla bağdaştırsan.Kızlar size bir şey sorucam bilginiz var mı kızımla etkinlik yapıyoruz mesela ingilizce kelime öğretiyorum kolay öğreniyor 3 tekrardan sonra nerdeyse ama sayılardan 6 yi 5 i 9 u özellikle bunlari bir türlü ogretemedim eğlenceli etkinlikler yaptım böyle gözler çizdik boyadım bir sürü yazdı üst ust 100 kere sorsam dahi cevap veremiyor arada doğru söylüyor ama ondanda emin değil ....neden böyle cocugum acaba
Bende kolaydan zora öğrenmek gerektiğini düşünüyorum. Lise giriş sınavına hazırlanırken özel hocam üniversite sınavında çıkan sorulardan sorardı onlardan hazırlardı beni. Onun taktiğiyle ancak ailemin yollamayacağı anadolu lisesine puanım yetmişti. O yüzden bilmiyorum hangisi doğru ama beni hırslandıran kolaydan zora gitmek.1 soruyu daha yapabilirmisim diğer 3 bilmedugim konuydu ama seviniyorum inşallah 2020 yi felanda iyi yaparım ama kolaydan zor gitmek gerek zaten demi :)
Bugün 6 ya kadar .. renkili kağıtlar cikardim işte hepsini bir karakter yaptık işte misal tombis süslü anne beş gibi ...sonra dedim beşi al kocaman çiz gözlerini burnunu vs arada sordum işte son iki sorusumfa doğru söyledi ama oda zorla işte tekrar baştan sayarak bu 5, 6 9 bunları karıştırıyor ama misal dün öğrettiğim İngilizce kelimeleri hemen hatırlıyor ...disleksi mi diye düşünüyorum bazen çünkü 6 yi ters yapıyor 1 in baş kısmını diğer tarafa çiziyor gibiEn sevdiği hayvanlarla ya da sevdiği oyuncaklarıyla bağdaştırsan.
6 ve 9 göz yanılsaması olsa diyorum ama 1'i ters çizmesi düşündürdü beni. Harfleri okurken sorun yaşamıyor ama dimi? Harflerin yerlerini değiştirmiyorsa belki sıkıldığı için kendince eğlence arıyordur. Sıkma sen canını. Tabi takibinde devam et genede. Erken teşhis her zaman iyidir.Bugün 6 ya kadar .. renkili kağıtlar cikardim işte hepsini bir karakter yaptık işte misal tombis süslü anne beş gibi ...sonra dedim beşi al kocaman çiz gözlerini burnunu vs arada sordum işte son iki sorusumfa doğru söyledi ama oda zorla işte tekrar baştan sayarak bu 5, 6 9 bunları karıştırıyor ama misal dün öğrettiğim İngilizce kelimeleri hemen hatırlıyor ...disleksi mi diye düşünüyorum bazen çünkü 6 yi ters yapıyor 1 in baş kısmını diğer tarafa çiziyor gibi
Çözümlü alman daha iyi bence çözümleri okurken yeni bilgiler öğrenilebiliyorKızlar orada burada şurada çözmek için yaprak test alayım diyorum ama bazı derslerde çözümü olmadığı için kararsız kalıyorum. Pegem 3000 soru bankası alayım dedim o da cevap anahtarlıymış sanırım çözümleri yokmuş.
Çözümlü al bence cevaplıda nedenini bilmediğin için soru havada kalabiliyor ama cozumlude en azından konuyu tekrar ediosun yeni şeyler ogrenebiliyorsunKızlar orada burada şurada çözmek için yaprak test alayım diyorum ama bazı derslerde çözümü olmadığı için kararsız kalıyorum. Pegem 3000 soru bankası alayım dedim o da cevap anahtarlıymış sanırım çözümleri yokmuş.
Bende öyle düşündüm de pegem beni hayal kırıklığına uğrattı.Çözümlü alman daha iyi bence çözümleri okurken yeni bilgiler öğrenilebiliyor
Bazı çözümlü sorularda cidden konu çok iyi anlatılıyor. Sayıştaylık sınavı için aldığım kitapta çok iyi işlenmişti cevaplar. Bende hafif olsun çantaya atayım gittiğim yerde çözeyim mantığı yapacağım da hayal ettiğimi bulamadım.Çözümlü al bence cevaplıda nedenini bilmediğin için soru havada kalabiliyor ama cozumlude en azından konuyu tekrar ediosun yeni şeyler ogrenebiliyorsun
30/30 olsun da bir hafta daha olsun canım benim. Senin adına çok sevindim.Hayırlı sabahlar kızlar kpss Türkçe 2007 denemesini çözdüm
38 dk
1 boş
2 yanlış
27 doğru
Netim arttı çok şükür ama 1 soruyu doğruyu bildigim halde gittim yanlısı işaretledim kendime gıcık oldum o yüzden ama olsun inşallah olacak bu iş videolarım tamamı bitsin matematik notlarını tekrar edip matematik denemesinede başlamayı planlıyorum ama bu Türkçe 1 haftami daha alır gibi bakalım