- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 31
Ben de tam bu yüzden yansıtıcı demiştim sezginin direkt karşılığı o çünkü benim notlarımda da aynıları yazıyor ama cevaba A diyoBuna göre cevap yansıtıcı gözlem mi oluyor yani
O yüzden artık kolb calismicamBen de tam bu yüzden yansıtıcı demiştim sezginin direkt karşılığı o çünkü benim notlarımda da aynıları yazıyor ama cevaba A diyo
Bildiiin bizden at yat kat avrat kazandınızSomut deneyim derdim
Yok yok çalış guzum çalış annem napalım onu da böyle bağrımıza bascazO yüzden artık kolb calismicam
Hep kolb sorularını yanlış yapıyorum inatla ve inatlaYok yok çalış guzum çalış annem napalım onu da böyle bağrımıza bascaz
Ama yine de sınavda boş bırakmycağımızı ikimiz de biliyoruzHep kolb sorularını yanlış yapıyorum inatla ve inatla
Orası kesin belki sınavda doğruyu tuttururuz beeAma yine de sınavda boş bırakmycağımızı ikimiz de biliyoruz
Tutturur muyuz fakirin yüzü gülür müOrası kesin belki sınavda doğruyu tuttururuz bee
Soruda sezgi demiş ya ..somut deneyimde hissetmek var o yüzden dedim ama bana güvenmeyin çünkü hiç çalışmadım şimdiye kadar sadece üniversiteside ne gördüysem internetten baktım somut deneyim ne demek öyle yaptım sınavda kendime yakın hissettiklerimi işaretlerim hep ama calisicam da sıra gelmedi işteŞu soruya bi bakın a dostlar bu kolbe de gıcık oluyom
Hiç bakmadım çıkmışlara ama 38 dakikada çözmen de nefis netler de güzelKızlar 2010 kpss Türkçe lisans deneme yaptım kendime 38 dk 25 doğru 5 yanlış çıktı
Normalde bir saatim gider Türkçe'ye ve netim 15-22 arası değişir ...bu sınav mi kolaydı benim netim mi artmış kolaydı demi ya
Eğitim bilimlerine sıfırdan mı başlayacaksın diyeceğim de sanki geçmiş bir mesajında sıfırdan başlayacağını biliyorum öyle hatırlıyorum. O halde öyt-pg sırasıyla gitmen daha sağlıklı olur en son a rehberlik ve ölçme koyabilirsin. Yani anlaşılması kolay olur benim için böyle olmuştu çünkü birbirleriyle bağlantılılarKızlar eğitim bilimlerine çalışmak istesem misal olmaz ya rehberlik ve özel eğitimden başlasam nasıl olur kitap ince geldi gözüme öneriniz nedir
Bebiş delirtiyor bir iki gündür o yüzden giremiyorum cancağzım ya. Girmeyeli buralar Kolb, eğitim, Türkçe, matematik dolmuş taşmış negzelMiknatiss nerdesin çiçeeeem Aradığımız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra denemeyin
Ah bebişleeeeerBebiş delirtiyor bir iki gündür o yüzden giremiyorum cancağzım ya. Girmeyeli buralar Kolb, eğitim, Türkçe, matematik dolmuş taşmış negzel. Hatta deneme bilem var maşallah maşallah
Öyt pg diyorum ben de kesinlikle rehberlik sonlara kalmalı biraz gıcık çünküKızlar eğitim bilimlerine çalışmak istesem misal olmaz ya rehberlik ve özel eğitimden başlasam nasıl olur kitap ince geldi gözüme öneriniz nedir
Tenk yu taklımm bekliyoring❤