KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Şu soruya bi bakın a dostlar bu kolbe de gıcık oluyom
Soruda sezgi demiş ya ..somut deneyimde hissetmek var o yüzden dedim ama bana güvenmeyin çünkü hiç çalışmadım şimdiye kadar sadece üniversiteside ne gördüysem internetten baktım somut deneyim ne demek öyle yaptım sınavda kendime yakın hissettiklerimi işaretlerim hep ama calisicam da sıra gelmedi işte

Kızlar 2010 kpss Türkçe lisans deneme yaptım kendime 38 dk 25 doğru 5 yanlış çıktı

Normalde bir saatim gider Türkçe'ye ve netim 15-22 arası değişir ...bu sınav mi kolaydı benim netim mi artmış kolaydı demi ya

Hiç bakmadım çıkmışlara ama 38 dakikada çözmen de nefis netler de güzel çok kolay olabilir mi onu bilmiyorum istersen kpss 2010 türkçe net ortalamasına bak diğerleriyle karşılaştırıp ordan yola çıkabilirsin bence.

Dipnot; sen yine de kendini gaza getir öyle ya da böyle ösym sormuş sen de çatır çatır yapmışsın ha maşallah

Kızlar eğitim bilimlerine çalışmak istesem misal olmaz ya rehberlik ve özel eğitimden başlasam nasıl olur kitap ince geldi gözüme öneriniz nedir

Kızlar eğitim bilimlerine çalışmak istesem misal olmaz ya rehberlik ve özel eğitimden başlasam nasıl olur kitap ince geldi gözüme öneriniz nedir
Eğitim bilimlerine sıfırdan mı başlayacaksın diyeceğim de sanki geçmiş bir mesajında sıfırdan başlayacağını biliyorum öyle hatırlıyorum. O halde öyt-pg sırasıyla gitmen daha sağlıklı olur en son a rehberlik ve ölçme koyabilirsin. Yani anlaşılması kolay olur benim için böyle olmuştu çünkü birbirleriyle bağlantılılar

Miknatiss nerdesin çiçeeeem Aradığımız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra denemeyin
Bebiş delirtiyor bir iki gündür o yüzden giremiyorum cancağzım ya. Girmeyeli buralar Kolb, eğitim, Türkçe, matematik dolmuş taşmış negzel . Hatta deneme bilem var maşallah maşallah

Bu zamana kadar biraz Türkçe yapmaya çalıştım:

1)Sözcük Türleri (isim-sıfat-zamir-zarf-fiil-edat-bağlaç)
2)Cümle Türleri
3)Cümlenin Ögeleri
4)Anlatım Bozukluğu
5)Ses Bilgisi
6)Yapı Bilgisi
7)Noktalama İşaretleri' ni halledebildim.

Şimdi veletle uğraşıyorum boş kaldığım her an devam ediyorum.

Sizlerede kolay gelsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…