- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 31
Ooooohhh yemek de yaparımm salçaylaaa göbek de atarımmm kalçaylaaaaSalı günü gidicekler. Kedi ve ben hayatımı yaşıycam.
Bende korkuyorum aşı yaptırmaya bile korkuyorum.Ooooohhh yemek de yaparımm salçaylaaa göbek de atarımmm kalçaylaaaagaza gelip birlikte deldirelim mi ben çok tırsıyom
İlk konular mi :)Hayatımda ilk defa matematik çalışırken sıkıldım.
Ay aynen. Sıfırdan başladım canım derslere. Bugün matematik temel konular çalışırken sıkıntı geldi. Neyse bitti. Bende dizi keyfine başladım.İlk konular mi :)
Ne güzel şimdi keyif zamanı , bende bebeği uyuturken öyle dolaşıyorum buralarda :)Ay aynen. Sıfırdan başladım canım derslere. Bugün matematik temel konular çalışırken sıkıntı geldi. Neyse bitti. Bende dizi keyfine başladım.
Ne güzel ne güzel. Özletiyorsunuz kendinizi.Ne güzel şimdi keyif zamanı , bende bebeği uyuturken öyle dolaşıyorum buralarda :)
C mi acaba cevap hiç yapamadığım yerdir kolbŞu soruya bi bakın a dostlar bu kolbe de gıcık oluyom
Ben de hiç yapamıyorum ya c değil şimdi diğer arkadaşları etkilemeyim onlar da baksın bakalım ne diyeceklerC mi acaba cevap hiç yapamadığım yerdir kolb
Tamamdır sabah tekrar kolb çalışmaliyimBen de hiç yapamıyorum ya c değil şimdi diğer arkadaşları etkilemeyim onlar da baksın bakalım ne diyecekler
Cevabı bulursan açıklama alırım bi dalTamamdır sabah tekrar kolb çalışmaliyim
Konum değil ama b veya d arasında kaldım.Şu soruya bi bakın a dostlar bu kolbe de gıcık oluyom
Somut deneyim derdimŞu soruya bi bakın a dostlar bu kolbe de gıcık oluyom
İstikrarına hayranım canım. Mükemmelsin.Bu Türkçe bitecek mi biter mi
.Aker hoca çok iyi anlatıyor onun 16 videosunu izledim toplam 40 videosu var ( benim hiç temelim olmadığı için Aker hocada temel yaptım ama bazı şeyler havada kaldı şıkları son 2 ye kadar dusurebiliyorum hiç yapamadığım dilbilgisi sorularini
Önder hoca ayrıntıya giriyor çok iyi anlatıyor onu dinleyince havada kalan seyler yavaş yavaş oturuyor lakin önder hocanın 71 videosunu var kısa tabi 10 dk 20 dk arasında değişiyor şu an 21. Video yapım eki konusundayim
İşte böyle durumum inslalah ikisinde bitince iyi olur netim emeklerime değer amin
BendeBen çok merak ettim cevabı