KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Ben de öyle düşünüyorum çocuğun da insan görmeye ihtiyacı var yani

😂 bilmem fıtrat herhalde 2 saatten fazla üzülemiyoring 😁 ay di mii 8 saat ne bee yuh oha bırss 😍 ama o kadaaar uzun zamandır 8 saatim olmadı ki ne yapacağımı şaşırdım baleye mi başlasam kanarya sevenler derneği başkanı mı olsam napsam boş zaman zehirlenmesi yaşıcam herhalde o kreşteyken orta asyaya dönüp her şeye en baştan başlayasım var😁
Orta asya ben bir şeyler kaçırmışım.

Yaaa konu dışı bişi demem lazm kızçenin kulağını deldirmek istiyorum beraberinde ben de ne zamandır istediğim 3 deliği yaptırcam ve korktuğumu söylemekten utanç duyuyorum😁piercing flan değil he korku filan deyince öyle sanmayın normal kulak deldircem 😂😂

Yaaa konu dışı bişi demem lazm kızçenin kulağını deldirmek istiyorum beraberinde ben de ne zamandır istediğim 3 deliği yaptırcam ve korktuğumu söylemekten utanç duyuyorum😁piercing flan değil he korku filan deyince öyle sanmayın normal kulak deldircem 😂😂
Bende bende istiyorum ama bende korkuyorum. Bende sendenim. Küçükken deldirmek bence daha mantıklı. Büyüyünce korku oluşuyor.

Bende bende istiyorum ama bende korkuyorum. Bende sendenim. Küçükken deldirmek bence daha mantıklı. Büyüyünce korku oluşuyor.
Ay yaşasın yalnız değilmişim yaa valla tırsıyorum bakalım hayırlısı😁evet onu küçükken deldirmek istiyorum bence de küçükken en güzeli ya keşke benmkini küçükken üçer tane deldirselerdi de uğraşmasaydım😂

Selam kızlar bu aralar Türkçe'ye yogunlastim benim Türkçem kötü maksimum 22 net yapabiliyorum oda en iyisi arttırmak için bir çabaya giriştim hayatımda ilk defa zorlanıyorum tabiki diğer dersleri bosladim biraz ama şu Türkçe'nin en az bir 10 gün üstüne gitmek istiyorum bakalım bir şeyler duzelecek mi

Selam kızlar bu aralar Türkçe'ye yogunlastim benim Türkçem kötü maksimum 22 net yapabiliyorum oda en iyisi arttırmak için bir çabaya giriştim hayatımda ilk defa zorlanıyorum tabiki diğer dersleri bosladim biraz ama şu Türkçe'nin en az bir 10 gün üstüne gitmek istiyorum bakalım bir şeyler duzelecek mi
Bende Türkçeyle uğraşıyorum şu sıralar dil bilgisi kısmı bitti neredeyse sonra paragraf, sözcükte anlam ıvır zıvır onlar kalıyor onlara bakıcam inşallah.
Bende mi senin gibi yapsam bilemedim çünkü 30 soruyu süreli çözecek kadar vaktim yok o yüzden en güzeli 10 soruyu zamanlı tutmak çok mantıklı. Bence mutlaka faydasını görürsün ama o dediğin sınır gibi bir şey o yüzden zorlanman normal sonuçta hepsini doğru yapmak için elinden geleni yapıyorsun. 22>>>25>>>27>>>28>>>29>>>30
Bu yavaşlıkta gider tahmini 🤔👍🏻

Selam kızlar bu aralar Türkçe'ye yogunlastim benim Türkçem kötü maksimum 22 net yapabiliyorum oda en iyisi arttırmak için bir çabaya giriştim hayatımda ilk defa zorlanıyorum tabiki diğer dersleri bosladim biraz ama şu Türkçe'nin en az bir 10 gün üstüne gitmek istiyorum bakalım
En çok paragraf mı dil mi hangisinde sıkıntı yaşıyosan oraya yoğunlaşırsın her gün çöze çöze artar 👍 ama 10 günde sıkılabilirsin araya sıkıldıkça mat atabilirsin belki🤗

Eğitim tekrarı yapıyorum ben de ağır ağır gidiyorum kızın kreşi 1 ay sonraya falan kaldı çünkü bayramdan sonra inşallah izne çıkıcaz 2 hafta.
Ne güzel canım şöyle bir hava değişikliği, hasret giderme cici kıza da iyi gelir tabi en çok size 😊. Sonra da yoğunlaşırsın derslere inşallah olur gider. Ne de olsa günde 8 saat 🤩

Sevgili türkçe zadeler bende bende sözcükte anlam soru bankası alsam mı diye düşünüyordum. Sizleri okuyunca kesin almalısın kızım. Sen hiçbir şey bilmiyorsun dedim. Boşuna o kadar yıl okumuşum ben zavallı ben. :KK12::kızgın:

Kızlar hangi Karakutu yayınlarını önerirsiniz link tek paylaşabilirsiniz sipariş vericemde inşallah

En çok paragraf mı dil mi hangisinde sıkıntı yaşıyosan oraya yoğunlaşırsın her gün çöze çöze artar 👍 ama 10 günde sıkılabilirsin araya sıkıldıkça mat atabilirsin belki🤗
Dilbilgisi sifirdi benim işte bir kaç gündür kafamda bir şeyler belirdi bakalim önder hocayı da dinlemeye başladım Aker hocayida biraz dinledim çift dikiş gideyim ikisinin videolarını bitireyim diyorum bu arada soru çözümü yapıyorum az az işte inşallah olur süreç sonucunda

Sevgili türkçe zadeler bende bende sözcükte anlam soru bankası alsam mı diye düşünüyordum. Sizleri okuyunca kesin almalısın kızım. Sen hiçbir şey bilmiyorsun dedim. Boşuna o kadar yıl okumuşum ben zavallı ben. :KK12::kızgın:
Al yavaş yavaş çöz, Türkçe çok soru çözmeyle iyileşiyor. Benimde kötü o yüzden bakıyorum biraz biraz işte 🙄

X