İviiit bu sorumuzu E ile gönderiyoruz. Tişikkür idirim fencimo zaman birleşik yapılı deyince her şeyi katıp mixisim+fiil+sıfat üstüne tuz aynen iyi olmayı da sayıyoruuz cevabımız E oluyoorrr
Yok yok öyle dıdısının dıdısına gerek yokEki Görüntüle 2829469 cevap 6. Bence
1.yerleşme tarihi
2.İscehisar yöresi
3.afyon bölgesi
4.tunç çağı
5.frigya bölgesi
Diyorum. Ancak '' yerleşme tarihi açısı'' diye bakarsak burada iç içe geçmiş iki tane mi bit var yoksa '' yerleşim merkezleri '' mi 6. Bit.? Evet yoksa bunlar da değil sen göremedin bence böyledir diyen var mı
(bit = belirtisiz isim tamlaması)
Valla Türkçeme Türkçe kattın sen sözelinin kötü olduğundan emin sin miYok yok öyle dıdısının dıdısına gerek yokbuna ek "yerleşim merkezleri" var bi de.
Türkçem iyidir de tarihim bütün sözele bedelValla Türkçeme Türkçe kattın sen sözelinin kötü olduğundan emin sin mi
Sen katılınca o zaman mikemmel oluruzAy kızlar siz mükemmel olmuşsunuz. Başım baya ağrıyor. Okuduklarımı yarım yamalak anladığım için yarın cuma gününden itibaren okumayı planlıyorum.
Beynim yandı. Acele türkçe dilbilgisi çalışmalıyım.Eki Görüntüle 2830491 Burada cevap a bunda sıkıntı yok ancak 3.cümleye takıldım arkadaşlar. Sosyolojik, psikolojik, ekonomik, kültürel vb. bilgi alanlarının demiş. Sosyolojik bilgi alanları, psikolojik bilgi alanları, ekonomik bilgi alanları dersek bilgi alanları dediğimiz belirtisiz isim tamlamamızı niteleyenler sosyolojik, psikolojik, ekonomik, kültürel olmaz mı? Evet arkadaşlar olmaz mı yaYoksa araya giren '' vb. '' bütün büyüyü bozar mı?
Hocam dünyada yaşam bitince mars a taşınınca mars da nasıl hac görevimizi yapacağız?
Benimde farkım yok canım. Zaten sıfırdan başladım. Yeni kitap türkçe ilk bölüm sözcükte anlam bitti. Matematik temel kavramlar başladım. O da bugün biticek. Zaten haftaya tekim bir ay sıkı kampa girmiş gibi kendimi zorluycam.Tamlamalar arasına ben bile girebilirim ama noktalama işaretleri giremezmiş o yüzden benim dediğim 3.cümle olmuyor.Teşekkürler arkadaşlar yardım ettiğiniz içiiiiin
ucukgenclik Evet bende çalışıyorum da böyle didiklediğimden kaplumbağa hızında ilerliyorum
Teksen olan program yap halledersin o şekilde evet. Birde senin önceki programın vardı 25 günlük filan mıydı o ne oldu?Benimde farkım yok canım. Zaten sıfırdan başladım. Yeni kitap türkçe ilk bölüm sözcükte anlam bitti. Matematik temel kavramlar başladım. O da bugün biticek. Zaten haftaya tekim bir ay sıkı kampa girmiş gibi kendimi zorluycam.
Ona başladım işte. Onda sıfırdan hesaplamıştım. O yüzden sıfırdan başladım canım. Tek sorun günlük her derse yetişemiyorumTeksen olan program yap halledersin o şekilde evet. Birde senin önceki programın vardı 25 günlük filan mıydı o ne oldu?
Bence hiç sıkıntı etme dediğim gibi varsın 30 günde bitsin isterse 40 günde. Sonuçta hepsi bitmiş olacakOna başladım işte. Onda sıfırdan hesaplamıştım. O yüzden sıfırdan başladım canım. Tek sorun günlük her derse yetişemiyorum
İnşallah canım.Bence hiç sıkıntı etme dediğim gibi varsın 30 günde bitsin isterse 40 günde. Sonuçta hepsi bitmiş olacak
Senin için rahatlık olur tabi. Onun içinde sosyalleşe bileceği bir ortam kendini geliştirmesi açısından iyi olur. Kendi yaşıtlarıyla oynaması konuşması bence onun için iyi bir şey.Hi beybiler! Çok giremiyorum kaç gündür kızım iyice cozuttu her saniyesi ağlamakla inat krizleriyle geçiyo ve kafamın içinde fadimenin düğünü varyemek de yaparım salçayla göbek de atarım kalçayla çalıp oynayan sinir hücrelerim (itiraf edin burayı melodili okudunuz ) sayesinde ders namına hiçbir şey yapamıyorum epeydir. Kocam bey kreşe verme taraftarı yarım gün almıyolar tam gün var sadece 9-5 falan o da bilmiyoring bakalım çocuk da sıkıldı sanırım yazdırıcaz gibi o yüzden.
Evet ben artık diyecektim bu kız nereye gitti diye neyse dedim müsait olunca yazar elbet ama meraklanmıştımHi beybiler! Çok giremiyorum kaç gündür kızım iyice cozuttu her saniyesi ağlamakla inat krizleriyle geçiyo ve kafamın içinde fadimenin düğünü varyemek de yaparım salçayla göbek de atarım kalçayla çalıp oynayan sinir hücrelerim (itiraf edin burayı melodili okudunuz ) sayesinde ders namına hiçbir şey yapamıyorum epeydir. Kocam bey kreşe verme taraftarı yarım gün almıyolar tam gün var sadece 9-5 falan o da bilmiyoring bakalım çocuk da sıkıldı sanırım yazdırıcaz gibi o yüzden.
Ben de öyle düşünüyorum çocuğun da insan görmeye ihtiyacı var yaniSenin için rahatlık olur tabi. Onun içinde sosyalleşe bileceği bir ortam kendini geliştirmesi açısından iyi olur. Kendi yaşıtlarıyla oynaması konuşması bence onun için iyi bir şey.
Evet ben artık diyecektim bu kız nereye gitti diye neyse dedim müsait olunca yazar elbet ama meraklanmıştım
Sen daha ne istiyoring iyi ya işte sabah 9 akşam 5. Yani 8 saat. Denemeleeeer, sorulaaar, konulaaar, SESSİZLİİİİK
Bu kadar sinirli yapının altında nasıl bu kadar neşeli olabiliyon bende bunu anlamıyoring