KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

cevap 6. Bence
1.yerleşme tarihi
2.İscehisar yöresi
3.afyon bölgesi
4.tunç çağı
5.frigya bölgesi
Diyorum. Ancak '' yerleşme tarihi açısı'' diye bakarsak burada iç içe geçmiş iki tane mi bit var yoksa '' yerleşim merkezleri '' mi 6. Bit.? Evet yoksa bunlar da değil sen göremedin bence böyledir diyen var mı

(bit = belirtisiz isim tamlaması)

Yok yok öyle dıdısının dıdısına gerek yok buna ek "yerleşim merkezleri" var bi de.

Selam kızlar bu sabah 10 soru Türkçe çözdüm 10 da 10 yaptım çok şükür ama dakikam fazla oldu çünkü bir soru tipini hep yanlış yapıyordum onun üzerinde 4 dk durdum çözme yöntemini uygulamaya çalıştım vs ondan inşallah daha kısa sürecek zamanla

Burada cevap a bunda sıkıntı yok ancak 3.cümleye takıldım arkadaşlar. Sosyolojik, psikolojik, ekonomik, kültürel vb. bilgi alanlarının demiş. Sosyolojik bilgi alanları, psikolojik bilgi alanları, ekonomik bilgi alanları dersek bilgi alanları dediğimiz belirtisiz isim tamlamamızı niteleyenler sosyolojik, psikolojik, ekonomik, kültürel olmaz mı? Evet arkadaşlar olmaz mı ya Yoksa araya giren '' vb. '' bütün büyüyü bozar mı?
Hocam dünyada yaşam bitince mars a taşınınca mars da nasıl hac görevimizi yapacağız?

Beynim yandı. Acele türkçe dilbilgisi çalışmalıyım.

Tamlamalar arasına ben bile girebilirim ama noktalama işaretleri giremezmiş o yüzden benim dediğim 3.cümle olmuyor .Teşekkürler arkadaşlar yardım ettiğiniz içiiiiin

ucukgenclik Evet bende çalışıyorum da böyle didiklediğimden kaplumbağa hızında ilerliyorum

Benimde farkım yok canım. Zaten sıfırdan başladım. Yeni kitap türkçe ilk bölüm sözcükte anlam bitti. Matematik temel kavramlar başladım. O da bugün biticek. Zaten haftaya tekim bir ay sıkı kampa girmiş gibi kendimi zorluycam.

Teksen olan program yap halledersin o şekilde evet. Birde senin önceki programın vardı 25 günlük filan mıydı o ne oldu?

Hi beybiler! Çok giremiyorum kaç gündür kızım iyice cozuttu her saniyesi ağlamakla inat krizleriyle geçiyo ve kafamın içinde fadimenin düğünü var yemek de yaparım salçayla göbek de atarım kalçayla çalıp oynayan sinir hücrelerim (itiraf edin burayı melodili okudunuz) sayesinde ders namına hiçbir şey yapamıyorum epeydir. Kocam bey kreşe verme taraftarı yarım gün almıyolar tam gün var sadece 9-5 falan o da bilmiyoring bakalım çocuk da sıkıldı sanırım yazdırıcaz gibi o yüzden.

Senin için rahatlık olur tabi. Onun içinde sosyalleşe bileceği bir ortam kendini geliştirmesi açısından iyi olur. Kendi yaşıtlarıyla oynaması konuşması bence onun için iyi bir şey.

Evet ben artık diyecektim bu kız nereye gitti diye neyse dedim müsait olunca yazar elbet ama meraklanmıştım
Sen daha ne istiyoring iyi ya işte sabah 9 akşam 5. Yani 8 saat . Denemeleeeer, sorulaaar, konulaaar, SESSİZLİİİİK

Bu kadar sinirli yapının altında nasıl bu kadar neşeli olabiliyon bende bunu anlamıyoring

Senin için rahatlık olur tabi. Onun içinde sosyalleşe bileceği bir ortam kendini geliştirmesi açısından iyi olur. Kendi yaşıtlarıyla oynaması konuşması bence onun için iyi bir şey.
Ben de öyle düşünüyorum çocuğun da insan görmeye ihtiyacı var yani
bilmem fıtrat herhalde 2 saatten fazla üzülemiyoring ay di mii 8 saat ne bee yuh oha bırss ama o kadaaar uzun zamandır 8 saatim olmadı ki ne yapacağımı şaşırdım baleye mi başlasam kanarya sevenler derneği başkanı mı olsam napsam boş zaman zehirlenmesi yaşıcam herhalde o kreşteyken orta asyaya dönüp her şeye en baştan başlayasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…