Kpss 2018 hedef 90↑

İkinci denememde türkçede 24 doğru 6 yanlış yapmışım ...3 . Denememde inş daha fazla net çıkarırım

Selam arkadaşlar. Beraber ders calisip birbirimize destek olabilecegimiz guzel bi grup kuralım ve hizlica calismaya başlayalım.

Bende başladım çalışmaya. Pazartesi yatılı misafirim gelecek 4 gün ara vereceğim.

Coğrafya konu okuyup test çözüyorum. Ve günde 2 Türkçe test

Bende başladım çalışmaya. Pazartesi yatılı misafirim gelecek 4 gün ara vereceğim.

Coğrafya konu okuyup test çözüyorum. Ve günde 2 Türkçe test

süpersin bende türkçe netimi yukseltmek için gün aşırı türkçe çözüyorum az çok iste bakalım yükselecek mı bugün mutlak değer çalışmaya calisicam inşallah :)

Iyi aksamlar kizlar....bende bu sene sinava hazirlanicam yine yeniden...turkce ogretmeniyimm ama sadece gk gy den hazirlanicam...90 ustu hedefim var.eger ortam iyi olursaa burda sizinle beraber calisip motive olmak icin yada bilgilerimizi paylasmak icin birbirimize yardimci olabiliriz....

Dershaneye gidecek misin canım ?

Konuları kendim çalıştıktan sonra videodan izleyeceğim türkçeyi izlemeye başladım toplam 83 video 18. Videodayım türkçe video bitince her gün türkçe ve mat den 50 şer soru çözücem bir yandan mat videosu izleyeceğim gğnde 1 tane oda 83 video haftada 2 deneme çözeceğim ve tarihi kaplumbağa hızıyla hem video hem kendim çalışıp ardından 200 soru çözüp diğer konulara geçicem hedefim bu şekilde inşallah uygulayabilirim bakalım

Canım senin bölüm.meydi ?
Hangi hocalari dinleyeceksin acaba ?

Matematik turkceden başlamayı düşünüyorum ama matematik hiç yok hangi kaynaklardan yararı olur tavsiye edebileceginiz kaynak kitaplar var mi

Matematik turkceden başlamayı düşünüyorum ama matematik hiç yok hangi kaynaklardan yararı olur tavsiye edebileceginiz kaynak kitaplar var mi
Canım merhaba benim temelim vardi ama yinede çok unutmuşum hic temeli olmayanlar için adim adım mat diyorlar ama benim şahsi fikrim su yönde öncelikle benim hocam videosunu izleyip tümay yayınlarindan calisman orda bir çok soru var ve iyi öğretiyor

tumayin bir çok yayını var piyasadan kalkmış ama yinede bulunuyor zorda olsa üzerinde beyzbol topu olan konu konu ayrılmış kitapları ben çoğunu buldum bulamadigimida yine tümay in internetten indirdiğim konu anlatımlı kitabindan bakıyorum

Matematikten 2. Dereceden denklem kaldı onuda çalışayım bitti inşallah konu olarak sonra geometriye geçicem onuda bitirip soru çözümü inşallah

Sonunda mat bitti artık günde 100 soru mat çözmek hedefim geometriyi yavaş yavaş soru çözerek çalışmayı planlıyorum pzt günleri de mat den deneme çözeceğim inşallah...ayni zamanda türkçe videolarina devam ..

Kolay gelsin.
Sizi takip etmeye basladim da.
Bolum ne acaba?
Bn fen edebiyat formasyon aldum daha yeni.
Alan var egitim var gk gy var gozum korkuyor.
Acaba duz memurlk mu denesem diyorum.
Matematigim cok iyi ve turkcem iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…