- 5 Eylül 2015
- 1.132
- 1.303
-
- Konu Sahibi Bir umut ya
Once gk gy bitir sonra egitime gec yada beraber gotur once ilk bolum daha onemliKızlar selam brn özlem :) bende öğretmenlik okuyoruum eğitimden baslamayi duşünuyorum elimde başka kaynağım yok sizce mantiklı mıı
Selam arkadaşlar. Beraber ders calisip birbirimize destek olabilecegimiz guzel bi grup kuralım ve hizlica calismaya başlayalım.
Tamam canım dediğin gibi ilk sınavOnce gk gy bitir sonra egitime gec yada beraber gotur once ilk bolum daha onemli
Bende başladım çalışmaya. Pazartesi yatılı misafirim gelecek 4 gün ara vereceğim.
Coğrafya konu okuyup test çözüyorum. Ve günde 2 Türkçe test
Dershaneye gidecek misin canım ?Iyi aksamlar kizlar....bende bu sene sinava hazirlanicam yine yeniden...turkce ogretmeniyimm ama sadece gk gy den hazirlanicam...90 ustu hedefim var.eger ortam iyi olursaa burda sizinle beraber calisip motive olmak icin yada bilgilerimizi paylasmak icin birbirimize yardimci olabiliriz....
Canım senin bölüm.meydi ?Konuları kendim çalıştıktan sonra videodan izleyeceğim türkçeyi izlemeye başladım toplam 83 video 18. Videodayım türkçe video bitince her gün türkçe ve mat den 50 şer soru çözücem bir yandan mat videosu izleyeceğim gğnde 1 tane oda 83 video haftada 2 deneme çözeceğim ve tarihi kaplumbağa hızıyla hem video hem kendim çalışıp ardından 200 soru çözüp diğer konulara geçicem hedefim bu şekilde inşallah uygulayabilirim bakalım
ben düz memurluk istiyorum türkçeden önder hoca mat benim hocami dinlicemCanım senin bölüm.meydi ?
Hangi hocalari dinleyeceksin acaba ?
Canım merhaba benim temelim vardi ama yinede çok unutmuşum hic temeli olmayanlar için adim adım mat diyorlar ama benim şahsi fikrim su yönde öncelikle benim hocam videosunu izleyip tümay yayınlarindan calisman orda bir çok soru var ve iyi öğretiyorMatematik turkceden başlamayı düşünüyorum ama matematik hiç yok hangi kaynaklardan yararı olur tavsiye edebileceginiz kaynak kitaplar var mi
tumayin bir çok yayını var piyasadan kalkmış ama yinede bulunuyor zorda olsa üzerinde beyzbol topu olan konu konu ayrılmış kitapları ben çoğunu buldum bulamadigimida yine tümay in internetten indirdiğim konu anlatımlı kitabindan bakıyorumCanım merhaba benim temelim vardi ama yinede çok unutmuşum hic temeli olmayanlar için adim adım mat diyorlar ama benim şahsi fikrim su yönde öncelikle benim hocam videosunu izleyip tümay yayınlarindan calisman orda bir çok soru var ve iyi öğretiyor
Kolay gelsin.Sonunda mat bitti artık günde 100 soru mat çözmek hedefim geometriyi yavaş yavaş soru çözerek çalışmayı planlıyorum pzt günleri de mat den deneme çözeceğim inşallah...ayni zamanda türkçe videolarina devam ..