Kpss 2018 hedef 90↑

2014 ihtiyaçtan vatandaşlık çalışmayın kafanız karışmasın değişiklikler var bebeği olanlar var mı aramızda ben zorlanıyorum kaç saat çalışıyorsunuz kursa gitmeyi dusunuyomusunuz?

2014 ihtiyaçtan vatandaşlık çalışmayın kafanız karışmasın değişiklikler var bebeği olanlar var mı aramızda ben zorlanıyorum kaç saat çalışıyorsunuz kursa gitmeyi dusunuyomusunuz?
Bende ders calismayi dusunuyorum ama gozum korkuyor.
2.5yasinda oglum var.
Bu sene oyun grubuna vermeyi duaunuyorum.
Haftanin 4 yada 3 gunu ogleden sonralari.
Ama duz memeurluk mu ogretmenlik mi karar da veremedim.
Siz bolum neydi bebis ne kadarlik

Uzun süre yazmadım neler yaptığımı söyleyim öncelikle matenatikten günde en az 20 soru çözüyorum kitap bitirerek gideceğim konuları çalıştım zaten önemli olan soru çözmek modüler aritmatikten 350 soru çözdüm yaklaşık önemşi soruları not aldım şu anda doğal sayılarla ilgili soru çözüyorum ... Türkçede 85 videolu bir konu anlatım dinliyorum dinlerken not alıyorum kendim şöyle hızlıca türkçe yi çalışmıştım temelim olmadığı için video dinleyip not almaya karar verdim bu arada türkçe evveliyat soru bankası günde en az 10 soru çözüyorum 2 video bitiriyorum en geç 24 gün içinde videoları ve notu bitirmiş olucam inşallah.. Soru bankamı da bitirip ondan sonraki aşamam artık tarihe geçmek olacak inşaallah

Son girdiğimden bu yana 16 video bitirmişim türkçeden çok çok az çünkü bayram misafir derken çalışmaya 1 hafta ara verdim malesef 4 gündür yine çalışmaya başladım hedefim 1 hafta içinde türkçe videoları bitirip notlarımı almak matematik çözmeye devam ediyorum

Arkadaşlar meraba bende 2010 mezunuyum kpss ye girmeyi düşünüyorum çok çalışmaya vaktim.yok ama günlük 2 saat çalışıyorum hedefim 97

Arkadaşlar meraba bende 2010 mezunuyum kpss ye girmeyi düşünüyorum çok çalışmaya vaktim.yok ama günlük 2 saat çalışıyorum hedefim 97
günlük 2 saat ve hedefin 97 olması biraz zor gibi cnm.. bence vaktin varsa arttır, artık sorular çok fazla bilgi isteyen türden

günlük 2 saat ve hedefin 97 olması biraz zor gibi cnm.. bence vaktin varsa arttır, artık sorular çok fazla bilgi isteyen türden
Temel çok sağlam ona güveniyorum özel ders veriyorum hazırlık icin ama kendim hic heveslenmemiştim 1 hafta öncesine kadar

Millet bi konuda yardım istiyorum. Lisans mezunuyum. Bu sene açık öğretimden önlisans programına başvursam, kpss de lisans tan mı yoksa önlisans tan mı atama önceliği olur?yoksa boşuna önlisans a başvurmayayım. Şimdiden sağolun.

Ben lisans mezunu olanın onlisanstan basvuramayacagini biliyorum eger başvurup bir sekild e ise başlarda ortaya çıkarsa cezasının oldugunu okumustum yanılıyorsam duzeltin arkadaslar

CANIM lisans mezunu olduğun için lisans tan girebiliyorsun sadece. Önlisans mezun olsan da sonradan olmuypr

arkadaşlar merhaba bend e 2014 gazi ibf mezunuyum kendim sistemli bir çalışma yürüttüm ama 80 puanın üzerine çıkamadım artık a grubundan girmek istemiyorum hem mülakatlarda da eliyorlar maalesef ankarada yaklaşım kpss e ye geldim bir arkadaşımın tavsiyesiyle yazın matematik grubu vardı derslere katıldım ve yazıldım şu anda dersler çok iyi gidiyor çok memnunum konularda yetişecek diye garanti verdiler mayısda tekrar bildiririm durumu.
Allah hepimize kolaylık versin

ben lisanstan şansının daha çok olduğunu düşünüyorum hem kontenjan hem de puan açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…