Kpss 2018 hedef 90↑

Bir umut ya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
86
45
33
Kpss günlüğüm ocak ayında konularım bitecek inşallah

Tüm derslerden konular bittikçe notlarımı alıyorum ve kaynaklarımdaki soruları çözerek gidiyorum

Bitenler

Coğrafya= coğrafi konum

Vatandaşlık= Temel hukuk kavramları

Türkçe = Sözcükte anlam, cümlede anlam, ses bilgisi

Tarih=islamiyet öncesi türk tarihi

Matematik= Temel kavramlar, Ardışık sayılar, Faktöriyel, sayı basamakları ve taban aritmetiği, bölme bölünebilme, asal çarpanlara ayırma, Ebob ve Ekok

Son düzenleme:
tamam canım benimde ilk hedefim türkçe dil bilgisini bitirmek şimdilik sonrasına pek karar vermedim ya matematik yada türkçeye devam bakalim
ben de şöyle yapacağım. ilk ayımı şimdilik ful türkçe düşünüyorum . yani ders ders gideceğim.
sıralamam da türkce , tarih,coğrafya,anayasa olcak. türkçe 1 ay,tarih 3 ay,coğrafya 2 ay ,anayasa 2 ay şeklinde. matim zaten kuvvetli çalışmicam. bol soruyla önüme bakacağım

yalnız çok sıkılıyorum bu arada anlatamam. uzakta olsak destek olursak güzel olur birbirimize. inşallah yani

türkçe birbirimize destek oluruz güzel olur çalışmaya başladın mı peki 1 ay güzel süre ..bende türkçeden devam edeyim o zaman hepsi biterse hem deneme çözerim sadece

Arkadaslar datanin kaynaklarini alan varmi vugun siparis verdim cek kopar tarih testi kazi ogren yaziyordu cok merak ettim gelmesini bekleyemedim sorayim dedim

Azimli gördüm sizi bende yeni başladım çalışmaya Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inş
amin inşaallah canım sonuna kadar azmimiz devam eder. Sen hangi dersten çalışmaya başladın kendime türkçe den başlayan arkadaş arıyorum

türkçe birbirimize destek oluruz güzel olur çalışmaya başladın mı peki 1 ay güzel süre ..bende türkçeden devam edeyim o zaman hepsi biterse hem deneme çözerim sadece
canım başlamadım . programımı herşeyi ile oturtayım yarın başlicam. herşeyi ile paylaşırım . sınav sonuna kadar düzenli çalışırsan bende burdayım destek olalım umuyorum

Tamam ben de Türkçe'den başlarım.Ama bende 2 çocuk var size göre geri kalırsam beni gaza getirin☺Ki ben çalışkan arkadaş olsun ben her türlü çalışırım

Kpss genel kültür genel yetenek kitaplarım var geçen yıldan kalma. Gerçekten ihtiyacı olan birine yollayabilirim. Kargo ödemesi ona ait olmak şartı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…