- 14 Mayıs 2017
- 86
- 45
- 33
-
- Konu Sahibi Bir umut ya
merhaba . bende kesik kesik çalışıyordum şimdi tam başlicam . benimde hedefim 90 almak
aklımda var ama akşam tam hazırlayayım paylaşırımNerden başlayacaksın çalışmaya bir program yaptın mı ?
tamam canım benimde ilk hedefim türkçe dil bilgisini bitirmek şimdilik sonrasına pek karar vermedim ya matematik yada türkçeye devam bakalimaklımda var ama akşam tam hazırlayayım paylaşırım
ben de şöyle yapacağım. ilk ayımı şimdilik ful türkçe düşünüyorum . yani ders ders gideceğim.tamam canım benimde ilk hedefim türkçe dil bilgisini bitirmek şimdilik sonrasına pek karar vermedim ya matematik yada türkçeye devam bakalim
ben de şöyle yapacağım. ilk ayımı şimdilik ful türkçe düşünüyorum . yani ders ders gideceğim.
sıralamam da türkce , tarih,coğrafya,anayasa olcak. türkçe 1 ay,tarih 3 ay,coğrafya 2 ay ,anayasa 2 ay şeklinde. matim zaten kuvvetli çalışmicam. bol soruyla önüme bakacağım
canım hiç bilmiyorum gelince nasıl sen bize söyle :)Arkadaslar datanin kaynaklarini alan varmi vugun siparis verdim cek kopar tarih testi kazi ogren yaziyordu cok merak ettim gelmesini bekleyemedim sorayim dedim
amin inşaallah canım sonuna kadar azmimiz devam eder. Sen hangi dersten çalışmaya başladın kendime türkçe den başlayan arkadaş arıyorumAzimli gördüm sizi bende yeni başladım çalışmaya Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inş
canım başlamadım . programımı herşeyi ile oturtayım yarın başlicam. herşeyi ile paylaşırım . sınav sonuna kadar düzenli çalışırsan bende burdayım destek olalım umuyorumtürkçe birbirimize destek oluruz güzel olur çalışmaya başladın mı peki 1 ay güzel süre ..bende türkçeden devam edeyim o zaman hepsi biterse hem deneme çözerim sadece