- 13 Ağustos 2015
- 293
- 66
- 35
- Konu Sahibi Bir umut ya
2014 ihtiyaçtan vatandaşlık çalışmayın kafanız karışmasın değişiklikler var bebeği olanlar var mı aramızda ben zorlanıyorum kaç saat çalışıyorsunuz kursa gitmeyi dusunuyomusunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ders calismayi dusunuyorum ama gozum korkuyor.2014 ihtiyaçtan vatandaşlık çalışmayın kafanız karışmasın değişiklikler var bebeği olanlar var mı aramızda ben zorlanıyorum kaç saat çalışıyorsunuz kursa gitmeyi dusunuyomusunuz?
Fen edebBüro yönetimi bölüm sizin nedir?
Maşallah çok iyi almissiniz dershane ye falan gittiniz mi peki çok mu çalıştınız nelere dikkat ettiniz çalışırkenBen daha önce de hazırlandık kursa gitmiştim 1 yaşın da oğlum 80.559 aldım ama matematik yok kusuratla olmadı tekrar girmek istiyorum sınava ama çalışmadan olmaz
Bende evliyim ama çocuk yok o konuda rahatımDersaneye gittim evde de konu tekrarı test deneme şeklin de ama evliyim biraz çalışma mi etkiledi tabiki
günlük 2 saat ve hedefin 97 olması biraz zor gibi cnm.. bence vaktin varsa arttır, artık sorular çok fazla bilgi isteyen türdenArkadaşlar meraba bende 2010 mezunuyum kpss ye girmeyi düşünüyorum çok çalışmaya vaktim.yok ama günlük 2 saat çalışıyorum hedefim 97
Temel çok sağlam ona güveniyorum özel ders veriyorum hazırlık icin ama kendim hic heveslenmemiştim 1 hafta öncesine kadargünlük 2 saat ve hedefin 97 olması biraz zor gibi cnm.. bence vaktin varsa arttır, artık sorular çok fazla bilgi isteyen türden
CANIM lisans mezunu olduğun için lisans tan girebiliyorsun sadece. Önlisans mezun olsan da sonradan olmuyprMillet bi konuda yardım istiyorum. Lisans mezunuyum. Bu sene açık öğretimden önlisans programına başvursam, kpss de lisans tan mı yoksa önlisans tan mı atama önceliği olur?yoksa boşuna önlisans a başvurmayayım. Şimdiden sağolun.
kendine güveniyorsan başka tabiTemel çok sağlam ona güveniyorum özel ders veriyorum hazırlık icin ama kendim hic heveslenmemiştim 1 hafta öncesine kadar
ben lisanstan şansının daha çok olduğunu düşünüyorum hem kontenjan hem de puan açısındanMillet bi konuda yardım istiyorum. Lisans mezunuyum. Bu sene açık öğretimden önlisans programına başvursam, kpss de lisans tan mı yoksa önlisans tan mı atama önceliği olur?yoksa boşuna önlisans a başvurmayayım. Şimdiden sağolun.