- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
-
- Konu Sahibi Bir umut ya
Çalışmaya gerçekten niyet etmişsen yollamak isterim. Yarın ptt kargoya gidicem özelden konuşalım istersen.Ya bende konu acmayi dusundum ama utandim benim ihtiyacim var
Ay canim yaaa super olur cok tesekkur ederimÇalışmaya gerçekten niyet etmişsen yollamak isterim. Yarın ptt kargoya gidicem özelden konuşalım istersen.
Kazı öğreni merak ediyorum gelince nasıl olduğunu yAzabilir misin acaba beni etiketleyip :)Arkadaslar datanin kaynaklarini alan varmi vugun siparis verdim cek kopar tarih testi kazi ogren yaziyordu cok merak ettim gelmesini bekleyemedim sorayim dedim
Tamam canim ilk isim o olsun gelince:)Kazı öğreni merak ediyorum gelince nasıl olduğunu yAzabilir misin acaba beni etiketleyip :)
Ben şimdi Video izleyemiyorum şimdilik kitaptan konu çalışıcam Türkçe yi
bende video izleyemiyorum su anda kitaptan çalışıyorum artık onu sonra izleyeceğim her gün 1 video şeklinde ondan eksil kalmayım :)
Sen nerdeyse Türkçeyi yarılamışsındırTakipteyim ☺☺
Tamam canim ilk isim o olsun gelince:)
Canim etiketlemeyi bilmiyorum insalalh gorursun yorumu:) kitap geldi hic oyle dusundugum gibi degil sadece arka tarafindaki cevap anahtarini kaziyosun sorularida pek iyi degil detay yok cok fazla yeni soru tarzina gore sormamislar tavsiye etmemTamam canim ilk isim o olsun gelince:)