- 18 Haziran 2009
- 358
- 260
- 33
- Konu Sahibi Gerginbiri35
http://anket.uzaktanegitim.gen.tr/ucretsizizle.aspx?Tanitim=1378 kızlar ücretsiz coĞrafya dersi var katılmak isteyen varsa başlıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açiklayici tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim. Ben de sizlerin sohbetinden gordum egitimin durumunu biliyor musun az kalsin egitimden dersaneye yazilacaktim . Yazdigin kaynaklari not ediyorum.hiç sorma
merhaba canım hoşgeldin aramıza, konu sahibi ben değilim ama eminim o da çok katılım ister
doğru tespit alan bizi çok etkiliyor. o yüzden alana yoğunlaşmakta fayda var. ben şu an eğitim bilimlerini hızlıca bitirip alana yoğunlaşmaya başlıcam.
eğitim bilimlerinden kesinlikle 7iklim konu anlatımlıyı öneririm. burdan çalışırsan yapamayacağın soru kalmaz. aynı zamanda soruları da çok kalitelidir. konu olarak sadece 7iklim yeter. soru bankasını da öneririrm. bunun dışında pegemin eğitim bilimleri soru bankasını da öneririm. o da konu konu soruları almış, modüler ve cevapları açıklamalı. kpss sorularına benzer soruları var. yargının 5555 soru bankasını çözmüştüm önceki senelerde, o da çok öğretici.. ondaki sorular karma, tüm eğitim konularını bitirdikten sonra tekrar amaçlı çözmeni öneririm.
bu arada kullanıcı adına bayıldım. ben bir çaykoliğim ve demlisine bayılırım
katıldım ama geç gördüm hocamm :))) güzelmiş hocanın anlatışıhttp://anket.uzaktanegitim.gen.tr/ucretsizizle.aspx?Tanitim=1378 kızlar ücretsiz coĞrafya dersi var katılmak isteyen varsa başlıyor.
evet eğlenceliydi , şimdi de rehberlik var soru bankalı hediyelikatıldım ama geç gördüm hocamm :))) güzelmiş hocanın anlatışı
Merhaba meslektaşım =)Merhaba kızlarr :)
Bende ingilizce öğretmenliğinden bu sene kpssye hazırlanmaya başlayacağım :)
Hepimizin gönlünden geçen olur inşallah verimli bir sene geçiririz :))
Kızlar bende de beyazkalemin modüler eğitim seti var konu anlatımı. Ona çalısıyorum ve özet çıkarıyorum ve konu
anlatımının sonunda olan testleri çözüyorum sadece ayrıyeten soru bankası çözmüyorum :/
Dershane başlayınca dershaneyle tekrar etmiş olur öyle soru bankalarını çözerim şuan temel atayım diye düşünüyorum .
Sizce bu yöntemim mantıklı mı? yoksa verimsiz mi çalışıyorum böyle??
Merhaba meslektaşım =)
Madem dersaneye baslayacaksin bu yontem mantikli geldi bana. Buarada hangi dersaneye kaydoldun?
Ben pegem akademiye yazildim bugun. Ama gk ve gy derslerinden dersaneye gidecegim.
Alan bilgisini ve egitimi evde kendim calisacagim.
Bugun ilk defa egitim bilimlerinden rehberligin ilk konusundan basladim =)
İnsallah motivasyonumuz yuksek olur ve hayirli sonuclar aliriz.
Bolumumuz ayniymis canim takipte olalim, bolumle alakali da destek oluruz, olur mu
Aynen canim, insallah emeklerimizin guzel sonuclarini aliriz.olmaz mı süper olur :) birbirimizi motive etmiş oluruz, alanda da yardımlarımız dokunur :)
Ben uzman kariyere yazıldım bakalım hayırlısı :)
canım çok haklısın bende aynı hiç düzenli çalışamıyorumdün zorla toparladım kendimi zamanlayıcı ayarlayıp 50 dk lık çalışmalar yaptım . Cografyadan iki konu yaptım test çözdüm. Bugün hiç toparlayamadım kafamı oturuyorum aklıma şehit aileleri geliyor faceden haberler, yazılar görüyorum bitiyorum ağlıyorum , haberlere bakıp ağlıyorum . Ben böyleysem Allahım yakınlarına sabırlar versin, böyle acılar bir daha göstermesincanım ben de az önce günümü nasıl planlasam diye düşünüyodum. aslında günümü hiç planlı kullanamıyorum. mesela bugünümü anlatayım. zaten aylak olduğumdan geceleri geç yatıp gündüzleri geç kalkıyorum. bugün 12 de uyandım. kahvaltı et falan derken saat 1 oldu, 1 de ölçmenin konusuna başladım. konu bitti tam testlerini çözücekken annem türk kahvesi yapmış içilmez mi hiç hadi içtim dön testlere, ama nerdee, falcı bacıya fal gönderip yorum bekledim, çok önemli ya saat 4 gibi testlere döndüm. 5 gibi nişanlım geldi yemeğe, yemek yedik. o da bu aralar ilgiye aç garibim, yemekten sonra yattı, neymiş efendim o uyurken ben onu izliyeymişim. ama yılmadım, aldım test kitabını o uyurken test çözdüm sonra o gidince rehberliği hallettim o bitince annemle balkonda çay keyfi yaptım baktım saat 9.30 daha erken gelişime girişeyim dedim o bitince buraya yazdım işte.
aslında tüm bunları sabah erken kalksam öğlene kadar bitirebilirdim. sonra da rahat rahat çay kahve keyfimi yapabilirdim. işin kötü kısmı hem bu şekilde çalışmak verimli değil, hem de o an ders çalışmayıp başka bişey yapsam bile vicdan yapıyorum içim rahat etmiyo, aklım derste oluyo. gün bitiminde de çalışmamı bütün güne yaydığım için zihnim olması gerekenden daha yorgun oluyo.
sabah günün en verimli saati ama sabah kalkmam için erken yatmam lazım onu şu an yapamam.
planlı ve saatli olmalıyız canım, hatta masaya oturup çalışabildiğimiz kadar çalışmalıyız, kronometre bile tutulabilir, hızlı olmakta fayda var, en azından gereksiz uzatmalara gerek yok
ahh nihan akar coğrafyayı sayesinde çok sevdim ve öğrendim. ama artık coğrafyada da çok güncel şeyler soruyolar, onun yeni videolarında vardır belki ama yine de eskilerini de izlemekte fayda var canım hiç de zaman kaybı değil.
Yeni doğum yaptım resim öğretmeniyim. Bebeğimin uyku sıkıntısı var. Kpss ye evde hazırlanmayı düşünüyorum. Ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. İnş. Hepimiz atanırız
Hayır bu yıl girdim sınava ama hamileliğimin son haftasıydı. İkinci kez giricem inş. Ama bebekle çok zormuş hazırlanmak:)Meslektaşımmilk kez mi giriceksiniz bu sene?
Hayır bu yıl girdim sınava ama hamileliğimin son haftasıydı. İkinci kez giricem inş. Ama bebekle çok zormuş hazırlanmak:)
Merhaba kizlar, annem dun ameliyat oldu. Bugun ciktik eve, haliyle 2 gun calisamadim. En kisa zamanda devam edicem calismalara, sizlere kolay gelsin :)
Merhaba kizlar, annem dun ameliyat oldu. Bugun ciktik eve, haliyle 2 gun calisamadim. En kisa zamanda devam edicem calismalara, sizlere kolay gelsin :)
sağol tatlım, teşekkür ederimÇok geçmiş olsun sana da kolay gelsin.
sağol kuzum benim, şimdi biraz daha iyi, en azından evimizdeyizyaa çoook geçmiş olsun durumu nasıl şimdi peki?
Çok geçmiş olsun canım , Allahım acil şifalar versin .Merhaba kizlar, annem dun ameliyat oldu. Bugun ciktik eve, haliyle 2 gun calisamadim. En kisa zamanda devam edicem calismalara, sizlere kolay gelsin :)
sağol tatlımmmÇok geçmiş olsun canım , Allahım acil şifalar versin .