KPSS 2016(öğretmenlik)

dısıplınnn konu calışma ısını son ıkı ay kalaya kadar bıtırın tavsıyem ıkı ay kala zerre eksıgınız olmasın o son ıkı ayda sureklı deneme cozun hergun bır veya en fazla ıkı tane sureyı de gercek sınavdakı gıbı tutun çoooook faydasını göreceksınız
İnşallah canım bekliyoruz ramazanı bayramımızı hayırlısıyla atlatalım yaz rehavetinden hemen kurtulup derslere sarılıcaz hatta burda sürekli nekadar çalıştık nelere çalıştık yazatız mutlaka

Çok motive edici bir cevap ben de dershane düşünmeden kendim çalışmayı düşünüyorum temelim var sadece unuttum konuları yeniden konu çalışmak ve bol soru çözmek gerekiyor. Fakat şuna takılıyorum dershaneye gitmezsem yapamadığım soruları kime soracağım ?

Zaten tüm soru bankalarını ve denemeleri çözümlü olarak alıyor herkes.
O yüzden hocaya gerek kalmıyor neredeyse hiç.
Bir de istersen genel yetenek ve genel kültüre gitmeyip sadece eğitim bilimleri ve alan için ya da sadece alan için de dershaneye gidebilirsin. Bunu biliyorsundur belki. Yine de söylemek istedim.

Zaten tüm soru bankalarını ve denemeleri çözümlü olarak alıyor herkes.
O yüzden hocaya gerek kalmıyor neredeyse hiç.
Bir de istersen genel yetenek ve genel kültüre gitmeyip sadece eğitim bilimleri ve alan için ya da sadece alan için de dershaneye gidebilirsin. Bunu biliyorsundur belki. Yine de söylemek istedim.
Bilmiyordum teşekkür ederim :)

Ben de edebiyat ogretmenligi icin hazirlanicam bu sene. Yayinevleri genelde cok fazla degisiklige gitmeden kapak degistirip ayni kitaplari piyasaya suruyor. Bu yuzden bir suru kaynak aldim simdiden. Elimde olanlardan tavsiyede bulunabilirim isterseniz. Dersaneye gitmeyi de dusunmuyorum ihtiyacin canli dersleri olan uzaktan egitim setleri var. Matematik icin onu dusunuyorum. Dersane gitgel cok zaman kaybettiriyor. Evliyim bir kizim var benim icin vakit nakit bu surecte bayram gecsin de baslamayi dusunuyorum calismalara. Buradan birbirimizi motive edip kim ne kadar ne calismis yazabiliriz soru paylasabiliriz ya da kaynak hepimize kolay gelsin simdiden

Ben de edebiyat ogretmenligi icin hazirlanicam bu sene. Yayinevleri genelde cok fazla degisiklige gitmeden kapak degistirip ayni kitaplari piyasaya suruyor. Bu yuzden bir suru kaynak aldim simdiden. Elimde olanlardan tavsiyede bulunabilirim isterseniz. Dersaneye gitmeyi de dusunmuyorum ihtiyacin canli dersleri olan uzaktan egitim setleri var. Matematik icin onu dusunuyorum. Dersane gitgel cok zaman kaybettiriyor. Evliyim bir kizim var benim icin vakit nakit bu surecte bayram gecsin de baslamayi dusunuyorum calismalara. Buradan birbirimizi motive edip kim ne kadar ne calismis yazabiliriz soru paylasabiliriz ya da kaynak hepimize kolay gelsin simdiden
Merhaba canım kaynakları ben daha almadım sadece ikitane kpss not defteri matematik ve tarih var hani şu ufak kitapçık şeklinde olanlar varya onlardan xyayıncılığa ait ben bir sene önce göz atıyım diye aldım ara ara okudum inceledim çalıştım ama yoğun bir çalışma temposuna uygun değiller bence belki son ay tekrar için kullanılabilir

X yayinciligin kitapciklarini ben de aldim evet yogun calismaya uygun degiller. ben onlari tekrar icin aldim ozellikle tarih sık sık tekrar yapilmazsa hemen unutuluyor. Onun disinda konu anlatimlarindan calisicam zaten.

Ben de Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenligi :KK36: için giricem sınava.

Gk gy konu çalışmalarina başladım hepimize kolay gelsin şimdiden:rolleyes:

bende görsel sanatlar öğretmenliğinden 2017 de kpssye giricem. derseneye başlamayı düşünüyorum şimdiden. istanbulda nereleri önerirsiniz

Dun matematik sayılar konusuyla başladım bugün bitiricem ve her iki günde bir konu olmak üzere eylülde köklü sayılara başlıycam ara ara soru çözümleri yapıyorum ve özet kitaplarla videolardan yardım alıyorum eylülde turkçe ve coğrafyayada başlıycam derhane araştırıyorum bi taraftanda her gün en azından 2saat ayırmak gerek artık çok fazla insan başladı hazırlanmaya

Okul oncesi alanında olduğum için şu an hedefim 75 80 arasında bir puan dilimine ulaşmak türkiye'nin neresi olursa olsun atanmak istiyorum bu sene içerisinde burda kurulucak dostluklarla belki gittiğimiZ yerlerde bile birbirimize destek olacak arkadaşlar lütfen bu konuyu ciddiye alın arkadaşlar hepinize şimdiden iyi çalışmalar iyi video ve kitaplarla alakalı tavsiyelerdede bulunabilirsiniz

BULDUĞUM UFAK BİR BİLGİYİ PAYLAŞIYORUM...MUTLAKA OKUYUN. KPSS’DE YÜKSEK PUAN ALMANIN 10 PÜF NOKTASI
1- KPSS’ye Çalışmaya Zamanında Başlayın Birçok öğrencinin yaptığı yanlışı siz yapmayın. Nedir bu yanlış? Sınava bir iki ay kala çalışmaya başlamak…

Eğer KPSS’den yüksek puan almak istiyorsanız 8-10 ay öncesinden çalışmaya başlayın; çünkü öğrendiklerinizin tamamen oturması uzun bir süre gerektirir.
2- KPSS’den Başka Bir Hedefiniz Olmasın KPSS’ye hazırlanırken, aynı zamanda ALES, KPDS, yüksek lisans, ikinci üniversite gibi hedefleriniz veya faaliyetleriniz olmasın..
3- Kendinizi Bir Anda Bıktırıp, Sonra Gevşemeyin Yine yapılan bir yanlış, büyük bir hevesle başlayan aşırı çalışma ve sonradan bırakmadır. İlk günler bir-iki saatle başlayıp yavaş yavaş çalışma temponuzu artırın.
4- Matematik Bilgilerinizi Oturtun Öğrenilmesi uzun bir süreç isteyen ilk derslerden bir tanesidir matematik. Bunun için de matematik çalışmaya zamanında başlamak ve asla pes etmemek gerekir.
5- Başarı Ayrıntılarda Gizlidir KPSS’den yüksek puan alanların ayrıntılara önem veren kişiler olduğu bilinmektedir. Geneli herkes bilir; önemli olan özele girmektir. Çoğu defa sorular hiç umulmayan ayrıntılardan gelir?
6- Özet Çıkarmaya Üşenmeyin KPSS’de başarılı olmak için mutlaka çalıştığınız konuların özetlerini çıkartıp notlar tutun. Bu sayede kolay tekrar etme şansınız olur.
7- Konuları İyice Kavramadan Testlere Geçmeyin Çok soru çözmeniz gerekiyor tabii ama konular üzerinde iyice çalışıp anlamadan sorulara geçerseniz çok zorlanırsınız. Ve daha da önemlisi zaman kaybedersiniz.
8- Herhangi Bir Dersi Gözden Çıkarmayın KPSS’den yüksek puan almak istiyorsanız, zor kolay ayrımı yapmadan bütün derslere yoğunlaşmalısınız.
9- Deneme ve Test Çözmek İçin Zamanınız Kalsın Konularınızı bitirmek için son günleri beklemeyin. Sınava üç ay kala, konularınız bitmiş olsun. Artık bol bol soru çözüp, denemelerle kendinizi deneyin ve eksik konularınızı tekrar gözden geçirin.
10- Zamanla Yarışın KPSS’de çoğu aday zamanın yetmediğinden şikayetçi olur. Bunun de yöntemi denemelerde kendinize zaman kotası koymak yani zamanla yarışmaktır. Bu sayede zaman konusunda da egzersiz yapmış olursunuz
Kızlar bu bilgileri incelemeyi unutmayın programınızı geç kalmadan buna göre duzenleyin

Matematikten bölme konusuna yarın geçiyorum ve Türkçeden test çözerek devam edicem sözcükte anlam testleriyle başlıyorum herkese iyi hafta sonları

Yarin itibariyle ben de basliyorum artik aslinda gectigimiz ay bir hevesle baslamistim ama esim izne cikinca kaldı. Yarin kismetse ufak ufak baslarim ama asil yogun tempo okullar acilip kizim da evden gidince ancak olur herhalde

Ev
Yarin itibariyle ben de basliyorum artik aslinda gectigimiz ay bir hevesle baslamistim ama esim izne cikinca kaldı. Yarin kismetse ufak ufak baslarim ama asil yogun tempo okullar acilip kizim da evden gidince ancak olur herhalde
Evet şimdi başlasak bile çok hızlı gitmiyor zaten sıcaklar tatil misafirler ramazan bayram derken odaklanmak zorlaşıyor

Kızlaaarrrrr dershanelerin erken kayıt indirimleri bitiyor herkes yavaştan çalışmaya başladı geç kalmayın ve burayıda boş bırakmayın haberlerinizi bekliyorum ben sözcükte anlam cümlede anlamı bitirdim sorular çözmekteyim zaten bildiğim konular olduğundan hızlı geçtim dershanedede tekrar ederim matematikte yavaş ilerliyorum çunkı pek temelim yok sistemli düzenli çalışın kendinize hedef belirlemeyi unutmayın

X