KPSS 2016(öğretmenlik)

bence 2015 alabilirsin vatandaslik disinda fark edecegini sanmam.bir yerine iki soru bankan olur.mufredat deismedi ayni seyleri sorup duruolar :KK76::KK76:

Ya çok teşekkür ederim macaron bende bir kac kişiden duydum setleri degistirmediklerini ama yinede sormak istedim soru bankam yok zaten bari 2 tane olur dediğin gibi onlar bitince 2016 alırım maksat farklı yayın çözmek

Merhaba arkadaşlar bende başladım çalışmaya ama aynı zamanda da haftada 5 gün işe gidiyorum haftada 2 gün ve akşamları ders çalışmam için yeter mi acaba bana 75-80 almam lazım :KK43: ilk başlarda iyiydim şimdi çok stres yapmaya başladım olmayacak demeye başladım gibi :KK43:
Canim yaparsin niye yapamayasin. Inan insan yogun olunca daha cok firsat buluyor. Bos olunca bos bos geciyor insan zamani. Diger turlu her firsati degerlendiriyorsun. Ben cok sene kaybettigim icin bu yil sadece kpss ye odaklaniyorum. 75 alman rahat ama 80 icin zorlamak gerekiyor. Cunku o arada cok yigilma oluyor

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
size bir şey danışmak istiyorum kitapseç.com da 2015 soru bankası setleri çok ucuz sizce 2015 ten 2 soru bankası set mi alayım 2016 basım bir soru bankası seti mi?
Hosbulduk canim. Yillardir tecrubelerime dayanarak soyluyorum egitim ve gk gy icin 2016 almana gerek yok bence. Hep ayni oluyor kaynaklar. Ben hep gecmis yillari alirim kaynak olarak. Kapagi degistirip iki katina satiyorlar.

Canim yaparsin niye yapamayasin. Inan insan yogun olunca daha cok firsat buluyor. Bos olunca bos bos geciyor insan zamani. Diger turlu her firsati degerlendiriyorsun. Ben cok sene kaybettigim icin bu yil sadece kpss ye odaklaniyorum. 75 alman rahat ama 80 icin zorlamak gerekiyor. Cunku o arada cok yigilma oluyor

Gerçekten çok saolun yorumlarınız için inşallah başarıcaz

:KK43: işe gidiyormusum yoksa sadece kpssyemi ayırdın?
Birde her sene yükselmesi sinir bozucu

sadece kpss canim :confused::confused: yeni evliyim evle ilgili sorumluluklarim da var.eskiden oldugu gibi ev islerini yapan bi anne yok:KK33::KK33:

Ya çok teşekkür ederim macaron bende bir kac kişiden duydum setleri degistirmediklerini ama yinede sormak istedim soru bankam yok zaten bari 2 tane olur dediğin gibi onlar bitince 2016 alırım maksat farklı yayın çözmek

kesinliklee:KK71::KK71::KK71:

kızlar elımde 2012 soru bankası var boşuna çözmeyeyım deıl mı sonuçta 2014 ten sonra değişti sistem uff napsam

Evet haklısın Vat ve tarih güncel olmasi gerekir
Bu arada günlük çalışmalarını burada yazarsan birbirimiizi destekleriz:KK51:

Ben bugün program ve öytden bir ünite calışıp test çözdüm.öğrenme ve gelişim testiyle devam edicem.akşam programdan bi ünite daha çalışıcam:KK15:

Yarın ailemin yanına gideceğim için ders çalışamıcammo_O

Bu arada günlük çalışmalarını burada yazarsan birbirimiizi destekleriz:KK51:

Ben bugün program ve öytden bir ünite calışıp test çözdüm.öğrenme ve gelişim testiyle devam edicem.akşam programdan bi ünite daha çalışıcam:KK15:

Yarın ailemin yanına gideceğim için ders çalışamıcammo_O

Tabi ki calismaya baslayabilirsem yazıcam çünkü evime yeni geldim anca pzt ders calisabilirim.kitap alacagim yayin arastiriyorum.plan yapmadim daha siz nasil calisiyosunuz

Tabi ki calismaya baslayabilirsem yazıcam çünkü evime yeni geldim anca pzt ders calisabilirim.kitap alacagim yayin arastiriyorum.plan yapmadim daha siz nasil calisiyosunuz

ben egitimden basladim.konu calisip ihtiyac 2015 soru bankasindan test cozuyorum.bir ay icinde egitimi bitirip gk gy ve alana gecicem:KK73:
ayni anda iki ders olacak sekilde calisiyorm.

ben egitimden basladim.konu calisip ihtiyac 2015 soru bankasindan test cozuyorum.bir ay icinde egitimi bitirip gk gy ve alana gecicem:KK73:
ayni anda iki ders olacak sekilde calisiyorm.

kolay gelsın canım.ben de bır an önce kıtap alıp başlamak ıstıyorum en az 86 almam gerek yoksa atanma sansım yok :KK51:

benim de o civarlarda almam gerek.brans neydi canimm?

Elsanatlari öğretmeniyim malum az alım cçok puan durumu var.bu yıl yogun geçecek ve de inş olacak arkadaşlarım 87 lerle atandı demek ki herkes alabilir o puanları bende bizde alırız inş. Tabi önce ders planı yapmam gerek benimalan ssınavım yok.yine de gk ve gy eğitim nasıl yapıcam hayirlisi

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum karar veremedim şimdi ben çok bol soru bankası istiyorum soru bankası setleri alıcam eğitimden de gy gk dende 5 er set almak istiyorum murat derseneye gidiyorum ihtiyaç yediiklim beyaz kalem yargı düşünüyorum tolamda 10 set olacak istanbuldayım tüyaptan alsam taşıyamam okadar kitabı arabam yok acaba internetten alsam uygun olurmu eve yollasalar çokmu pahalı olur kargosu kitap parası falan fikir verirmisiniz internetten alanlar vardır mutlaka aranızda

X