- Konu Sahibi Gerginbiri35
umutsuzluga kapilma arkadasim.imkanin varsa isi birak kpssye odaklan
Malesefki öyle bir imkanım yok 1 senelik sözleşmem var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umutsuzluga kapilma arkadasim.imkanin varsa isi birak kpssye odaklan
Malesefki öyle bir imkanım yok 1 senelik sözleşmem var
Hoşbuldum canım çok ii olur aslında hep birlikte birbirimizi gaza getirelim :)umutsuzluga kapilma arkadasim.imkanin varsa isi birak kpssye odaklan
bence 2015 alabilirsin vatandaslik disinda fark edecegini sanmam.bir yerine iki soru bankan olur.mufredat deismedi ayni seyleri sorup duruolar
hosgeldin.ben calismalarimi her gun buraya yaziorm.sen de yazarak motive edebilirsin kendini
hosgeldinn
Evet dershane bence de iyi olur.isin erken bitiyorsa aksam kurslarina bila gidebilirsin.
İmkanin varsa aksamlari git bence.hem bak yorucu da degilmis isin.bolumun ne senin
Bence imkansiz degil yapabilirsin.ben bile dun basladim ders calismaya.umarim iyi bir sekilde sonuclandiririz.
Sinif ogrmligi benimki...benimndershane sansim da yok.evde cocuklarla calismak zorundayim
Atama 77de kaldi canim.birde alan sinavi cikardilar.o zorluyor insani.sinif ogretmeni okdugum icin derslerin hepsinden sorunluyum.fizik,kimya,biyoloji...vb hayirlisi artik
Senin kac alman gerekiyor canim
Anliyorum..Allah yardimcimiz olsun.dun gunluk calisma programibhazirladim ben.ina gore gecede basladim calismaya.istersen sen de programla basla..bu yil oyle yapicam ben