KPSS 2016(öğretmenlik)

o zaman haftasonu dersaneye gidebilirsin.sana sistem kazandirir.calistigin icin h.sonu evde dinleniyim yorgunum diyip tembellik yapabilirsin.dersane onu engeller L lessie

Hoşbuldum canım çok ii olur aslında hep birlikte birbirimizi gaza getirelim :)

o zaman haftasonu dersaneye gidebilirsin.sana sistem kazandirir.calistigin icin h.sonu evde dinleniyim yorgunum diyip tembellik yapabilirsin.dersane onu engeller L lessie

Haftasonu çalışıyorum hafta içi 2 gün iznim var haftaiçi akşamları dershaneye gitmeyi düşünüyorum. Geçen senede akşamları dershaneye gittim o zamanda hem iş hem okul hem dershane vardı okulda son senem olduğu için ödevlerden vakit bulamadım çalışmaya bu sene okul yok sadece iş var işimde aşırı yorucu değil ama yinede korkmaya başladım ya olmazsa diye

Evet dershane bence de iyi olur.isin erken bitiyorsa aksam kurslarina bila gidebilirsin.

17.30 18.00 gibi işim bitiyor dershanede iş yerimin alt sokağında o konuda rahat çok rahat yetişirim ama yapamama korkusu var birde resim -iş öğrtmeniyim alt yapım çok az

Bence imkansiz degil yapabilirsin.ben bile dun basladim ders calismaya.umarim iyi bir sekilde sonuclandiririz.

Atama 77de kaldi canim.birde alan sinavi cikardilar.o zorluyor insani.sinif ogretmeni okdugum icin derslerin hepsinden sorunluyum.fizik,kimya,biyoloji...vb hayirlisi artik

Anliyorum..Allah yardimcimiz olsun.dun gunluk calisma programibhazirladim ben.ina gore gecede basladim calismaya.istersen sen de programla basla..bu yil oyle yapicam ben

Anliyorum..Allah yardimcimiz olsun.dun gunluk calisma programibhazirladim ben.ina gore gecede basladim calismaya.istersen sen de programla basla..bu yil oyle yapicam ben

Aynen olabilir tarih ve coğrafyaya başladım bayram araya girince kopma oldu baya video izliyorum şuan dershaneye başlıcam 2kasımda akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…