KPSS 2016(öğretmenlik)

bayram bitti bitecek programları hazırlama zamanı geldi ne kadar üzgün olsam da güçlü olmak zorundayım umarım bu kopukluğu telafi edebilirim

merhaba kaderdaslar

sinuzit oldum 1 haftadir yatiyodum.ignem yeni bitti

ders basina bugun gecebildim topigimiz cok guzel ama biraz canlandirmamiz lazim bence..daha aktif olup surekli yazmaliyiz ki motive olalim.mesela ben.calisan birilerini gorunce daha da heveslenirim.calisacagim yoksa bile calisirim.bu yuzden dersaneye yazilacagim.her gun girip rapor verip sohbet edersek guzel arkadaslik olustururuz birbirimze yardim ederizz

bugunluk raporumu vereyim.en iyi oldugum ders egitimden basladim.bugun gelisim ve ogrenmeyi bitirdim.ihtiyac 2015 soru bankasindan test cozdumm

aksam paramparcayi izleyip utu yapmam lazim.firsatim olursa biraz daha test cozerimm

merhaba ben de katılmak istiyorum aranıza.. branşım rehber öğretmenlik.. bu yıl atanamadım.. 2016 kpss de iyi bir puan almak istiyorum..

geçen yıldan eğitimim iyiydi. ben de rehberliği tekrar ettim soru çözüyorum. ekim ayı içinde gelişim ve öğrenmeyi de aradan çıkarıp öyt çalışırım. geçen yıl ölçme çalışmamıştım. biraz o kafama takılıyor. ders ders çalışmaya karar verdim. ekim ayı için eğitimden rehberlik, gelişim, öğrenme.. gk gy den tarih ve matematik çalışmayı düşünüyorum.

olcmeden ben de korkuyorumm dersaneye gidecek misin?

Ay nasil ölçmeden korkmussam yazama misim
Bende yediiklim var ondan bakayim.başina gecmek gerek

Bugün Allah için kaç soru çözdünüz ?
ben de geldimm tatil havamdan çıkabilirsem başlayacağım çözmeye :/
bana tarih konu anlatımlı kitap tavsiye edin canlar yaa

Bugün Allah için kaç soru çözdünüz ?
ben de geldimm tatil havamdan çıkabilirsem başlayacağım çözmeye :/
bana tarih konu anlatımlı kitap tavsiye edin canlar yaa

hosgeldinnnn

calis ki birbirimizi motivve edelimm

arkadaslarim evveliyat tarih ve tarihin pusulasi kitaplarini cok begeniyolar.ozellikle evveliyat kitaplari cok iyiymis.ben ondan alicam bir de youtube dan ramazan yetgin videolarina bakabilirsin.izleyenler cok memnun

olcmeden ben de korkuyorumm dersaneye gidecek misin?

dershane imkanım yok da internetten video dersler araştırıyorum. eksiklerimi bu şekilde tamamlarım. ölçmeye kadar tekrar edip soru çözeyim.. bu arada da tarih+mat biraz ilerleyim.. açıkcası biraz özgüvene ihyiyacım var.. bu yıl böyle kalınca.. biraz kendimden emin olduktan sonra dershaneye deneme için gitmek istiyorum.

ben de bugün başlıyorum videolara.. araya bayram girince kitabım anca geldi.. coğrafya ve vatandaşlık videoları da süper duruyor :) youtube da benim hocam sayfasına güncel olarak dersleri yüklüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…