- 30 Eylül 2015
- 403
- 5.093
-
- Konu Sahibi Gerginbiri35
bence 2015 alabilirsin vatandaslik disinda fark edecegini sanmam.bir yerine iki soru bankan olur.mufredat deismedi ayni seyleri sorup duruolar
Canim yaparsin niye yapamayasin. Inan insan yogun olunca daha cok firsat buluyor. Bos olunca bos bos geciyor insan zamani. Diger turlu her firsati degerlendiriyorsun. Ben cok sene kaybettigim icin bu yil sadece kpss ye odaklaniyorum. 75 alman rahat ama 80 icin zorlamak gerekiyor. Cunku o arada cok yigilma oluyorMerhaba arkadaşlar bende başladım çalışmaya ama aynı zamanda da haftada 5 gün işe gidiyorum haftada 2 gün ve akşamları ders çalışmam için yeter mi acaba bana 75-80 almam lazımilk başlarda iyiydim şimdi çok stres yapmaya başladım olmayacak demeye başladım gibi
Yapan olursa iyi olur tabi.2012 de pendik zirveye egitim icin gitmistim.egitim hocalari cok cok iyiydi
dier basliklarda yapiyolar..hatta 2013 kpss topiginde de arkadaslar yapmisti.onlardan kalan sedef vardi..ne zamandir yok buralarda
Hosbulduk canim. Yillardir tecrubelerime dayanarak soyluyorum egitim ve gk gy icin 2016 almana gerek yok bence. Hep ayni oluyor kaynaklar. Ben hep gecmis yillari alirim kaynak olarak. Kapagi degistirip iki katina satiyorlar.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
size bir şey danışmak istiyorum kitapseç.com da 2015 soru bankası setleri çok ucuz sizce 2015 ten 2 soru bankası set mi alayım 2016 basım bir soru bankası seti mi?
Canim yaparsin niye yapamayasin. Inan insan yogun olunca daha cok firsat buluyor. Bos olunca bos bos geciyor insan zamani. Diger turlu her firsati degerlendiriyorsun. Ben cok sene kaybettigim icin bu yil sadece kpss ye odaklaniyorum. 75 alman rahat ama 80 icin zorlamak gerekiyor. Cunku o arada cok yigilma oluyor
işe gidiyormusum yoksa sadece kpssyemi ayırdın?
Birde her sene yükselmesi sinir bozucu
Ya çok teşekkür ederim macaron bende bir kac kişiden duydum setleri degistirmediklerini ama yinede sormak istedim soru bankam yok zaten bari 2 tane olur dediğin gibi onlar bitince 2016 alırım maksat farklı yayın çözmek
kızlar elımde 2012 soru bankası var boşuna çözmeyeyım deıl mı sonuçta 2014 ten sonra değişti sistem uff napsam
gk ve gy kıtaplarıhangi ders??
gk ve gy kıtapları
bence cografya ve turkce cozebilirsin.turkceden paragraf ve d.bilgisi deismedi
Bu arada günlük çalışmalarını burada yazarsan birbirimiizi desteklerizEvet haklısın Vat ve tarih güncel olmasi gerekir
Bu arada günlük çalışmalarını burada yazarsan birbirimiizi destekleriz
Ben bugün program ve öytden bir ünite calışıp test çözdüm.öğrenme ve gelişim testiyle devam edicem.akşam programdan bi ünite daha çalışıcam
Yarın ailemin yanına gideceğim için ders çalışamıcamm
Tabi ki calismaya baslayabilirsem yazıcam çünkü evime yeni geldim anca pzt ders calisabilirim.kitap alacagim yayin arastiriyorum.plan yapmadim daha siz nasil calisiyosunuz
ben egitimden basladim.konu calisip ihtiyac 2015 soru bankasindan test cozuyorum.bir ay icinde egitimi bitirip gk gy ve alana gecicem
ayni anda iki ders olacak sekilde calisiyorm.
kolay gelsın canım.ben de bır an önce kıtap alıp başlamak ıstıyorum en az 86 almam gerek yoksa atanma sansım yok
benim de o civarlarda almam gerek.brans neydi canimm?