- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi Gerginbiri35
Bende bakayım videolar a.olmadi birbirimize yardım eder anlatirizyoutube da mehmet şükrü kaplan diye bir hocanın ölçme videoları var.. ilk olarak onlara bi bakayım diyorum.. bakalım nasıl iş görür mü diye.. kasım ayı gibi başlamayı düşündüğümden şu an sadece araştırıyorum.
Bende bakayım videolar a.olmadi birbirimize yardım eder anlatiriz
Kizlar ben de geldim. Edebiyat 2008 mezunuyum. Alana agirlik vermem lazim. Gecen yil girmedim. Bir kez ciddi calismam oldu. Bu yil 2 olacak. Bakirkoy beyaz kaleme kaydoldum. Henuz ders calismaya baslamadim. Temizlik yapiyorum. Bitsin hemen baslayacagim.
Hosbuldukkhosgeldin ben de edebiyatciyim.2012 mezunuyumm
merhaba ben de katılmak istiyorum aranıza.. branşım rehber öğretmenlik.. bu yıl atanamadım.. 2016 kpss de iyi bir puan almak istiyorum..
Hosbuldukk)) senin bilgilerin daha tazedir bana gore. Sevindim edebiyat mezunu birini bulduguma. Gerci bulmamak mumkun degil. 45 bin kisi girmis sinava burdan firsat buldukca bilgi paylasimi yapariz. Kursa falan gidecek misin
ah ahh elimizi sallasak edebiyatciya carpiyoruz
edebiyatci bulduguma ben de sevindim.sirf duzen disiplin kazanayim diye bugun kursa yazildm.esas is bizde bitiyor ama evde ayni tempoda motivasyonla calismak cok zor.bi yerden snra tembellik cazip geliyo.dersler ekim sonu baslayacak.sen napacaksin??
Iyi yapmissin kurs olmadan disiplin kazanmak zor. Benim kurs haftaya baslayacak. Egitimi ve gk gy derslerini kursla gotururum. Alana baslarim once. Hangi kursa yazildin? Istanbulda mi
Merhabalar...
Bende katilmak istiyorum araniza.sinif ogretmenligi mezunuyum ben de.
Hosgeldin. Hayirlisi olur insallah hepimiz icin.Merhabalar...
Bende katilmak istiyorum araniza.sinif ogretmenligi mezunuyum ben de.
Ben karsidayim. Bakirkoy beyaz kaleme kaydoldum. 2011 de pendik zirve dersanesine gitmistim. Orasi da cok iyiydi kpss konusunda. Hatta en iyisiydi bence. Ins beyaz kalem icin de ayni seyleri dusunurum.kadikoy ihtiyac canim..sen??
hosgeldin canimm
bu arada gunluk calismalarimizi burda rapor edersek birbirimizi motive etmis oluruz
ayrica gk gy ve egitimden konu basliklarini yazip yanina bitirenleri yazabiliriz.bu da bizi motive eder..bu konuda kk'nin tecrubelilerinin yardimi lazim..nasil yapilacagini bilmiorumbilen bi arkadas yapsa cok iyi oluur
Ben karsidayim. Bakirkoy beyaz kaleme kaydoldum. 2011 de pendik zirve dersanesine gitmistim. Orasi da cok iyiydi kpss konusunda. Hatta en iyisiydi bence. Ins beyaz kalem icin de ayni seyleri dusunurum.
Konulari takip ederek yazmak zaman gerektirir bence. Ve bi sure sonra kimsenin onu takip edecek vakti olmaz diye dusunuyorum. Yani siteye girip bir mesaj yazmak bile dakikalarimi aliyor aslindayapabilecek biri varsa tabi onu bilemiyorum.
Merhaba arkadaşlar bende başladım çalışmaya ama aynı zamanda da haftada 5 gün işe gidiyorum haftada 2 gün ve akşamları ders çalışmam için yeter mi acaba bana 75-80 almam lazımilk başlarda iyiydim şimdi çok stres yapmaya başladım olmayacak demeye başladım gibi
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
size bir şey danışmak istiyorum kitapseç.com da 2015 soru bankası setleri çok ucuz sizce 2015 ten 2 soru bankası set mi alayım 2016 basım bir soru bankası seti mi?
Merhaba kızlar bende ilköğretim matematik öğretmenliği mezunuym 2. Yılıma tekrardan hazırlanacağım benide aranıza alırmısınız bi türlü motive olup çalışamıyorum
Hosbuldum..tesekkurler.
Evli ve iki cocuk annesiyim.haliyle dershaneye gidemiyorum.ayrica kpss maratonunda on yili geride biraktim..umarim artik yeter bunyil..
2015in soru bankasi alacak arkadas icin bence 2016 al.yeni yeni oluyor.birde gecmis yillarin sorularini bitirmeye calisin.illa benzer sorular cikiyor.cunku osymnin baska soracagi sey yok.cevirip cevirip soruyor iste.osym sinav arsivinde jandarmadan polislige butun sinavlarin gy gk sorulari bulunuyor.inanin ben cok gordum aynisin ciktigini