KPSS 2016(öğretmenlik)

Bende bakayım videolar a.olmadi birbirimize yardım eder anlatiriz

kızlar tarihten Ramazan Yetkin hocayı dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. cidden çok güzel bir çalışma olmuş.

Kizlar ben de geldim. Edebiyat 2008 mezunuyum. Alana agirlik vermem lazim. Gecen yil girmedim. Bir kez ciddi calismam oldu. Bu yil 2 olacak. Bakirkoy beyaz kaleme kaydoldum. Henuz ders calismaya baslamadim. Temizlik yapiyorum. Bitsin hemen baslayacagim.

hosgeldin ben de edebiyatciyim.2012 mezunuyumm

hosgeldin ben de edebiyatciyim.2012 mezunuyumm
Hosbuldukk )) senin bilgilerin daha tazedir bana gore. Sevindim edebiyat mezunu birini bulduguma. Gerci bulmamak mumkun degil. 45 bin kisi girmis sinava burdan firsat buldukca bilgi paylasimi yapariz. Kursa falan gidecek misin

5 Gündür şehir dışındaydım günde 50 soru çözebildim anca bugün başlıyorum inşallah eski düzene.

Hosbuldukk )) senin bilgilerin daha tazedir bana gore. Sevindim edebiyat mezunu birini bulduguma. Gerci bulmamak mumkun degil. 45 bin kisi girmis sinava burdan firsat buldukca bilgi paylasimi yapariz. Kursa falan gidecek misin

ah ahh elimizi sallasak edebiyatciya carpiyoruz

edebiyatci bulduguma ben de sevindim.sirf duzen disiplin kazanayim diye bugun kursa yazildm.esas is bizde bitiyor ama evde ayni tempoda motivasyonla calismak cok zor.bi yerden snra tembellik cazip geliyo.dersler ekim sonu baslayacak.sen napacaksin??

Iyi yapmissin kurs olmadan disiplin kazanmak zor. Benim kurs haftaya baslayacak. Egitimi ve gk gy derslerini kursla gotururum. Alana baslarim once. Hangi kursa yazildin? Istanbulda mi

Iyi yapmissin kurs olmadan disiplin kazanmak zor. Benim kurs haftaya baslayacak. Egitimi ve gk gy derslerini kursla gotururum. Alana baslarim once. Hangi kursa yazildin? Istanbulda mi

kadikoy ihtiyac canim..sen??

Merhabalar...
Bende katilmak istiyorum araniza.sinif ogretmenligi mezunuyum ben de.

hosgeldin canimm

bu arada gunluk calismalarimizi burda rapor edersek birbirimizi motive etmis oluruz

ayrica gk gy ve egitimden konu basliklarini yazip yanina bitirenleri yazabiliriz.bu da bizi motive eder..bu konuda kk'nin tecrubelilerinin yardimi lazim..nasil yapilacagini bilmiorum bilen bi arkadas yapsa cok iyi oluur

Ben karsidayim. Bakirkoy beyaz kaleme kaydoldum. 2011 de pendik zirve dersanesine gitmistim. Orasi da cok iyiydi kpss konusunda. Hatta en iyisiydi bence. Ins beyaz kalem icin de ayni seyleri dusunurum.
Konulari takip ederek yazmak zaman gerektirir bence. Ve bi sure sonra kimsenin onu takip edecek vakti olmaz diye dusunuyorum. Yani siteye girip bir mesaj yazmak bile dakikalarimi aliyor aslinda yapabilecek biri varsa tabi onu bilemiyorum.

2012 de pendik zirveye egitim icin gitmistim.egitim hocalari cok cok iyiydi

dier basliklarda yapiyolar..hatta 2013 kpss topiginde de arkadaslar yapmisti.onlardan kalan sedef vardi..ne zamandir yok buralarda

Merhaba arkadaşlar bende başladım çalışmaya ama aynı zamanda da haftada 5 gün işe gidiyorum haftada 2 gün ve akşamları ders çalışmam için yeter mi acaba bana 75-80 almam lazım ilk başlarda iyiydim şimdi çok stres yapmaya başladım olmayacak demeye başladım gibi

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
size bir şey danışmak istiyorum kitapseç.com da 2015 soru bankası setleri çok ucuz sizce 2015 ten 2 soru bankası set mi alayım 2016 basım bir soru bankası seti mi?

Merhaba kızlar bende ilköğretim matematik öğretmenliği mezunuym 2. Yılıma tekrardan hazırlanacağım benide aranıza alırmısınız bi türlü motive olup çalışamıyorum

Hosbuldum..tesekkurler.
Evli ve iki cocuk annesiyim.haliyle dershaneye gidemiyorum.ayrica kpss maratonunda on yili geride biraktim..umarim artik yeter bunyil..
2015in soru bankasi alacak arkadas icin bence 2016 al.yeni yeni oluyor.birde gecmis yillarin sorularini bitirmeye calisin.illa benzer sorular cikiyor.cunku osymnin baska soracagi sey yok.cevirip cevirip soruyor iste.osym sinav arsivinde jandarmadan polislige butun sinavlarin gy gk sorulari bulunuyor.inanin ben cok gordum aynisin ciktigini

umutsuzluga kapilma arkadasim.imkanin varsa isi birak kpssye odaklan

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
size bir şey danışmak istiyorum kitapseç.com da 2015 soru bankası setleri çok ucuz sizce 2015 ten 2 soru bankası set mi alayım 2016 basım bir soru bankası seti mi?

bence 2015 alabilirsin vatandaslik disinda fark edecegini sanmam.bir yerine iki soru bankan olur.mufredat deismedi ayni seyleri sorup duruolar

Merhaba kızlar bende ilköğretim matematik öğretmenliği mezunuym 2. Yılıma tekrardan hazırlanacağım benide aranıza alırmısınız bi türlü motive olup çalışamıyorum

hosgeldin.ben calismalarimi her gun buraya yaziorm.sen de yazarak motive edebilirsin kendini

hosgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…