• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss 2015 A grubu -- bu son sınav olsun !!

yorgunkalp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
268
58
323
İstanbul
Kpss 2015 e kimler bnmle beraber hazırlanacak bakalım... Ben bırazdan baslıyorum kımler bnmle :)

Tabı baslayamadım destekte gelmedı kaldım bı basıma neyse yarın kendıme soz verdım baslıcam bu sene kazanmam lazım bu sınavı :( programı mı da hazırladım her sene yaptıgım gb yarın yarın dıye dıye erteleyıp sınav gununu beklemıcem yarın baslıcam okadar !!!!!

Öğretmen canım ben de bugun baslıcam inş yenı geldim işten bi saat dinleneyım sonra baslıcam cok sukur bırı ugradı topiğime :)

Peki isteklimi calisiyosun zorluyormusun kendini
Dün oturmamla kalkmam bir oldu zorluyorum kendimi.. Ben mezun olalı yedi sene oldu tabı bu zamana kadar hiç dogru düZgün hazırlanmadım ve olmadı işte... Şuan bi okulda çalışıyorum butun gün okuldayım ve cok yogunum bu yogunlukta nasıl olacak bilmiyorum ama ciddi anlamda çalışıp gerisini Allah'a bırakmak istiyorum bi kere de olmayacaksa elimden geleni yaptım ama olmadı diyeyim vicdanım rahat etsin çalışmadan atanamamak insanı mahvediyor ya olursa belki yaparsın belki olur diye kendi yiyorum ve atanmayı cok istiyorum özel sektörde mahvoldum..ama çalışmaya gelince bi haftadır başlıcam içimden gelmiyor öğrtmenmiyim öğrencimi dengem şaştı ne yapıcam bilmiyorum çalışma bugüne kaldı bakalım bugün başlayabilecekmiyim

Evet ar verdinmi gercekten zor oluyor yaparsin insallah arkadasm gercekten zor bir surec rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah

Tabı baslayamadım destekte gelmedı kaldım bı basıma neyse yarın kendıme soz verdım baslıcam bu sene kazanmam lazım bu sınavı :KK43: programı mı da hazırladım her sene yaptıgım gb yarın yarın dıye dıye erteleyıp sınav gununu beklemıcem yarın baslıcam okadar !!!!!
bende varım.......açılın ben geldimmmmm:):)

başlamaya başlıyorum desem daha doğru olacak invstyle beraber yürütmeye çalışacamda nasıl olacak bilemiyorum
Üniversiteyle birlikte daha iyi gider bence evlilik hele birde küçük çocukla tadından yenmiyor :)

Son düzenleme:
DişOTE="seummu, post: 37006352, member: 515575"]Hoşgeldin canım herhalde senin kpss b grubu eylülde girdiğine göre alanın neydi?[/QUOTE]
Dis hekimi asistaniyim daha okuyorum zaten ikinci senemdeyim haziranda biticek.. 65 bile yetiyor bana ama oturup da calismadim ne bu rahatlik

İnanmıyorum topiğe ugrayanlar olmuş ama bana bıldırım falan gelmemıs ınanın sımdı yazmak ıcın gırdım de yazdıklarınızı okudum..cok ozur dılerım arkadaslar .. Bırazda zayıflamayı kafaya taktıgım ıcın bı de zayıflama topıgımle ugrasıyorum kımse de buraya yazmadıgı ıcın pek bakmamıstım hanı.. Bıraz once basladım ben calısmaya zor oldu ama yapacak bısey yok.. Azar azar tempoyu arttırıcammm... Sızler neler yaptınız

Bugun cocuklar cok yordu benı okulda resmen pert bı sekılde eve geldım spor yaptım dusa gırdım oturdum calısmaya ama ne mumkun zar zor bı yarım saat oturabıldım sımdı braz dınlenıyorum sonra calısmaya devam..rehberlık ile basladım hadı bakalım hayırlısı.. Eee ben yıne tekmıyım burda :)

Back