- Konu Sahibi yorgunkalp
Kpss 2015 e kimler bnmle beraber hazırlanacak bakalım... Ben bırazdan baslıyorum kımler bnmle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün oturmamla kalkmam bir oldu zorluyorum kendimi.. Ben mezun olalı yedi sene oldu tabı bu zamana kadar hiç dogru düZgün hazırlanmadım ve olmadı işte... Şuan bi okulda çalışıyorum butun gün okuldayım ve cok yogunum bu yogunlukta nasıl olacak bilmiyorum ama ciddi anlamda çalışıp gerisini Allah'a bırakmak istiyorum bi kere de olmayacaksa elimden geleni yaptım ama olmadı diyeyim vicdanım rahat etsin çalışmadan atanamamak insanı mahvediyor ya olursa belki yaparsın belki olur diye kendi yiyorum ve atanmayı cok istiyorum özel sektörde mahvoldum..ama çalışmaya gelince bi haftadır başlıcam içimden gelmiyor öğrtmenmiyim öğrencimi dengem şaştı ne yapıcam bilmiyorum çalışma bugüne kaldı bakalım bugün başlayabilecekmiyimPeki isteklimi calisiyosun zorluyormusun kendini
Merhaba canım hoşgeldin konu sahibi arkadaşım pek giremiyor siteye sanırım ama o da hazırlanıyor yazıp gitmemiş yani. Ben de hazırlanıyorum senin de öğretmenlik mi dersane falan var mımerhaba . ben başlayacağım en yakın zamanda.
bende varım.......açılın ben geldimmmmm:):)Tabı baslayamadım destekte gelmedı kaldım bı basıma neyse yarın kendıme soz verdım baslıcam bu sene kazanmam lazım bu sınavı programı mı da hazırladım her sene yaptıgım gb yarın yarın dıye dıye erteleyıp sınav gununu beklemıcem yarın baslıcam okadar !!!!!
Hoş geldin canım senin bölüm ne çalışmaya başladın mıbende varım.......açılın ben geldimmmmm:):)
bu konuda yeni konu açtım da anlaşılan bizim hanımlarımız konuya vakıf değillerHoş geldin canım senin bölüm ne çalışmaya başladın mı
başlamaya başlıyorum desem daha doğru olacak invstyle beraber yürütmeye çalışacamda nasıl olacak bilemiyorumbu konuda yeni konu açtım da anlaşılan bizim hanımlarımız konuya vakıf değiller
Üniversiteyle birlikte daha iyi gider bence evlilik hele birde küçük çocukla tadından yenmiyor :)başlamaya başlıyorum desem daha doğru olacak invstyle beraber yürütmeye çalışacamda nasıl olacak bilemiyorum
Hoşgeldin canım herhalde senin kpss b grubu eylülde girdiğine göre alanın neydi?Ben 27 sinde giricem ama pek umutludegilim.. Tekrar hazirlanicam çünkü calismadim