- Konu Sahibi MelisaMelisa
Yine aklım karıştı ve sizlerle dertleşmek istiyorum. artık dayanamıyorum. ben nasıl berbat bir insanımki sürekli sorunlarla yaşamak zorundayım acaba? Kayınvalidem ve kayınpederimle yanyana oturuyorum ve evlerimizin içinde geçişi sağlayan bir kapı var. önceki konularda mevcut sorun ise bunlar 1 hafta önce yazlığa gittiler, k.pederim bu hafta geri geldi yalnız başına,işleri varmış.neyse geldiği gün ben yemek hazırladım ve yedik beraber gece 11:00 filan evine geçti. ertesi gün eşimle işlerini hallettiler ve öğlen yemeğe yine bana geldi.buraya kadar sorun yok.dünde eltimde ( alt katında) yedi. eltim bugün işe başladı. ben sabah annemlere gitmek istedim. ve k.pederime arabayla işin varmı ben alacağım diye tel açtım ve var tabii hem sen daha annenlere yeni gittin. ne işin var, özledinmi? dedi bende özledim dedim. arabayla işin varsabeni bırakırmısın dedim. bıraktı ama bana hesap sormasından üzüntü duydum. bugüne kadar buna müsade edecek hiçbir harekette bulunmadım. eşime anlattım. eşimde gitmesen iyi olurdu diyince iyice şok oldum. babası gelmişte benim evde ona yemek hazırlamam lazımmış, eltim çalışıyormuş artık.( bu arada cuma kuzenimin kınası pazarda düğünü var) zaten 2 gün evde olmayacakmışım bari bugün evde olsaymışım. bende pardon ama ben senin babanın yemesinden içmesinden sorumlu değilim dedim. senin bana hak vermen gerekirken babanı destekliyorsun dedim. veeee inanılmaz bir kavga. kızlar ben haksızmıyım yaa sürekli dipdibeyiz tam yazlığa gitti kurtuldum derken hemen geri geliyor ve k.validem olmadığı için herşeyi beni bağlıyormuş. ben artık sürekli başkalarını mutlu etmeye çalışmaktan bıktım yaa. banane yaa bir yemek ısmarlayıp yiyemezmi yani.ayrıca haftaya bizimde yazlığa gitmemizi istiyorlar. ben senelerdir yazlığa kocamla başbaşa gitmedim. insanlar demiyorki bir hafta biz ist'da duralım gençler başbaşa kalsın. bıktım vallahi ailesinden ölüyorum artık ...:gitme: