Kp.in 60 bin lira borcunu ben ödemek zorunda mıyım?

ödeme kızım ödeme... napcaksin.. kp kumara harcamiş yimiş içmiş siz ödüyonuz yine oynar sansoyunları kumara. valla hiç güvenme derim o adamaa..

Kendi maasinin bile yarisi baska borcundan dolayi hacizde. Baski yapsak da odeyemezki. Adam da hic mahcubiyet de yok
baban size ev alıyorsa o kayınbaba size daha çok biner veronika...baban alacağı evi askıya alsın bence...siz de bir süre sağlam sıkıntı çekin yoksa kocan uslanmaz ilk fırsatta babasına gene kredi çeker.

Sanki benim hayatımı anlatmışsın. Eşim de evlenmeden önce babasına kredi çekmiş toplam ödemesi gereken 70.000 tl.
Bitmesine 3 yıl kaldı
Ben de evlendikten sonra kredi çektim düğün masraflarını karşıladık ve eşya borcumuzu ödedik.
Üstelik eşyamızı bile zevkimize göre alamadık kv almış haberimiz olmadan tabi senetler eşimin adına.
Offf offf anlatsam roman olur da artık uğraşamıyorum. Evlendiğimden beri borç ödüyoruz neyse ki sağlımız yerinde yuvamız huzurlu.
Tabi ki normal bir durum değil ama arada eşlerimiz var. Aslında bizim eşlerde de suç var insan ailesi de olsa hayır diyebilmeli.
Seni çok iyi anlıyorum insanın zoruna gidiyor başkasının borcunu ödemek.

baban size ev alıyorsa o kayınbaba size daha çok biner veronika...baban alacağı evi askıya alsın bence...siz de bir süre sağlam sıkıntı çekin yoksa kocan uslanmaz ilk fırsatta babasına gene kredi çeker.
Evet bu konuda sana katılıyorum park karşı taraf enayi yerine koymaya çalışıyor sonra.
Babamda düğünde bize biraz para gönderdi eşim en küçük bir olayda kp var demeye başlayınca orada dur bakalım dedim.
Annem de size araba alalım sonra ödersiniz diye tutturdu eşime kalsa hemen kabul edecek yok dedim almayacaksınız borçlar bitince kendimiz alırız.

herifleri yüzsüz alıştırmamak lazım ,devir değişti malum sonra erkek milletinden tiksiniyorum

benim eşimde tüm maaşını ailesine veriyormuş,bana söz kesmeye gelmeye iki gün kala kendilerine ev aldılar kredisini eşim çekmiş,sözden sonra eşim borcu birden kapattı bir şekilde derken düğünümüze bir gün mü iki gün mü kala o evi satıp üstüne borç ekleyip başka bir ev almışlar...düğünden sonra taktıkları bilezikleri istediler üstüne para ..şimdide biz size borçluyuz diyor e öde o zaman deyince pışşık enayi mi var karşında diyen bir kayınpedere sahibim..(sözde şaka)Allahtan onlara muhtaç değiliz çalışıyoruz benim maaşımı hesaplamaya çalışır o maaşı kocama vermemi ister ben güler geçerim..birde yemeyecekmişiz biriktirecekmişiz imece usülü ev alacakmnışız Türkçe meali ev alıp bana vereceksin demek..ama Allahtan karşısında sus pus bir ben yokum

Cok haklısın hatta ıyı nıyetlısın, gercı esının ıyı nıyetınden olmus hersey ama ben o kadar borcun altına gırmezdım şahsen , babasının karakterı bellıymıs-eşinizde kontrol etmemekle hata yapmış ödemeleri takip etmesi gerekirdi.
Bence yapılandırma yapın taksıt taksıt odeyın, yenıden kredı cekmeyın yazık gunah..

şaka gibi. ben olsam kuruş ödemezdim. borç eşine kaldıysa eşin çaresine baksın, kendi aile meseleleri ve ödenmezse illa ki evinize icra bile gelebilir. bu durumda nefretim katlanarak artardı eşime karşı. Madem parayı ödeyeceksiniz, dünyanın bin türlü hali var malınızı mülkünüzü kendi aileniz adına yapın. sonuçta 60 bin bittiğinde yeni bir borcun sizi beklemediğini bilemezsiniz. bende evliyim, gözümün önünde eşim de ailesinden benzer bir kazık yedi, insanlara karşı çok iyi niyetli olmamayı öğrendim.

Nefret ettiriyorlar kendilerinden.
Ulen bizim de oğlumuz olacak biz de bunlar gibi mi olacağız

Burada eksik bir şeyler var .Sizin bu duruma bu kadar sakin kalmanız, kredi çekip kp kumar borcunu ödemek istemeniz üstüne bir de abartıyor muyum diye sormanız tuhaf.
Eve haciz mi gelecek eşin hapse mi girecek ne olacaksa boşver. Eşin akıllanır belki.
Babasını tanıyordur illaki vermeyeceğini bile bile çekmiş.
Bunu öderseniz eminim devamı gelir bu kp sizi enayi yerine de koyar.
Ödemeyin efendim ödemeeeyinnn.

olur hemen boşansınlar
iyi akıllar veriyorsunuz

Veronika sen bir ara boşanmaya karar vermiştin şimdi hatırladım eski konularını.
Netleşmeden girme bu borcun altına.

Sen olsan kp 60.000 tl borcunu sesini çıkarmadan üstelik kredi çekerek öder misin ?
Üstüne bir de abartıyorum der misin ? Hiç sanmıyorum..
Boşanın falan da demedim iyi okuyun.
Bazen mecbur kalıyorsun be gülüm ben ödüyorum mesela. Hem daha nelerine katlandım.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Sen olsan kp 60.000 tl borcunu sesini çıkarmadan üstelik kredi çekerek öder misin ?
Üstüne bir de abartıyorum der misin ? Hiç sanmıyorum..
Boşanın falan da demedim iyi okuyun.
o kadar kolay değil hanımefendi.
onu ödemem buna karışmam
evlilikler böyle günümüzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…