Valla inanırımmmmmmO şişer bekarken de öyleydi eve giderken yoldaki kokulara bile şişerdi
Ozaman ben gelim yarin sana tamammiOlsun kız yaparım yarın ne zamandan beri yapmayı düşünüyordum görünce
Yok yok yapma diyete basladikya unuttunmuEline saglik canim cook guzel görünüyor yarismada bol sans diliyorum
Yufkamin yarisi duruyor yarin yapsam mi acaba
O şişer bekarken de öyleydi eve giderken yoldaki kokulara bile şişerdi
Gel beraber yerizOzaman ben gelim yarin sana tamammi
Unutmadim bugun guzel bir gun gecirdim zaten yapmamYok yok yapma diyete basladikya unuttunmu
Şimdiden afiyet olsun canım ellerine sağlıkOlsun kız yaparım yarın ne zamandan beri yapmayı düşünüyordum görünce
Kız siz hala diyettemisinizYok yok yapma diyete basladikya unuttunmu
Pinar kategoris bana 2 kilo aldirdiKız siz hala diyettemisinizben doğurcam siz hala aynı yerde sayıyonuz
Sağol ablacım çok tşk ederim gerçekten çıtır çıtır di afiyetle yedik bitti bana oğul kuruttu tabağı hatta eşim kalan kıymalı sosu ekmek banıp yediEllerine sağlık canım,çok çıtır çıtır güze gorunuyorYarismada bol şanslar
Kaptan git kendi kulvarında yarış burayı bize bırakPinar kategoris bana 2 kilo aldirdi
Gızzzz sus ulu orta yerde deme yerin kulağı varKız siz hala diyettemisinizben doğurcam siz hala aynı yerde sayıyonuz
Gidin kilonuzu verin ne işiniz var buradaGızzzz sus ulu orta yerde deme yerin kulağı var
2.700 bana çaktı gelde zayıfla şimdiPinar kategoris bana 2 kilo aldirdi
Tekrar yap mutlaka o zamanSağol ablacım çok tşk ederim gerçekten çıtır çıtır di afiyetle yedik bitti bana oğul kuruttu tabağı hatta eşim kalan kıymalı sosu ekmek banıp yedi
Yaptıklarınızı yemeyin o zaman2.700 bana çaktı gelde zayıfla şimdibiz senden çok kilo aldık M MissHayaLet ablanin göbe senden böyük
Sayemizde adamlar da manayla doyuyorSağol ablacım çok tşk ederim gerçekten çıtır çıtır di afiyetle yedik bitti bana oğul kuruttu tabağı hatta eşim kalan kıymalı sosu ekmek banıp yedi
Hazır kazılmış mezar bulsa girecek hazır diyeOzaman ben gelim yarin sana tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?