- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Valla inanırımmmmmmO şişer bekarken de öyleydi eve giderken yoldaki kokulara bile şişerdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla inanırımmmmmmO şişer bekarken de öyleydi eve giderken yoldaki kokulara bile şişerdi![]()
Ozaman ben gelim yarin sana tamammiOlsun kız yaparım yarın ne zamandan beri yapmayı düşünüyordum görünce![]()
Yok yok yapma diyete basladikya unuttunmuEline saglik canim cook guzel görünüyor yarismada bol sans diliyorum
Yufkamin yarisi duruyor yarin yapsam mi acaba![]()
O şişer bekarken de öyleydi eve giderken yoldaki kokulara bile şişerdi![]()
Gel beraber yerizOzaman ben gelim yarin sana tamammi![]()
Unutmadim bugun guzel bir gun gecirdim zaten yapmamYok yok yapma diyete basladikya unuttunmu![]()
Şimdiden afiyet olsun canım ellerine sağlıkOlsun kız yaparım yarın ne zamandan beri yapmayı düşünüyordum görünce![]()
Kız siz hala diyettemisinizYok yok yapma diyete basladikya unuttunmu![]()
Pinar kategoris bana 2 kilo aldirdiKız siz hala diyettemisinizben doğurcam siz hala aynı yerde sayıyonuz
![]()
Sağol ablacım çok tşk ederim gerçekten çıtır çıtır di afiyetle yedik bitti bana oğul kuruttu tabağı hatta eşim kalan kıymalı sosu ekmek banıp yediEllerine sağlık canım,çok çıtır çıtır güze gorunuyorYarismada bol şanslar
![]()
Kaptan git kendi kulvarında yarış burayı bize bırakPinar kategoris bana 2 kilo aldirdi![]()
Gızzzz sus ulu orta yerde deme yerin kulağı varKız siz hala diyettemisinizben doğurcam siz hala aynı yerde sayıyonuz
![]()
Gidin kilonuzu verin ne işiniz var buradaGızzzz sus ulu orta yerde deme yerin kulağı var![]()
2.700 bana çaktı gelde zayıfla şimdiPinar kategoris bana 2 kilo aldirdi![]()
Tekrar yap mutlaka o zamanSağol ablacım çok tşk ederim gerçekten çıtır çıtır di afiyetle yedik bitti bana oğul kuruttu tabağı hatta eşim kalan kıymalı sosu ekmek banıp yedi![]()
Yaptıklarınızı yemeyin o zaman2.700 bana çaktı gelde zayıfla şimdibiz senden çok kilo aldık M MissHayaLet
ablanin göbe senden böyük
![]()
Sayemizde adamlar da manayla doyuyorSağol ablacım çok tşk ederim gerçekten çıtır çıtır di afiyetle yedik bitti bana oğul kuruttu tabağı hatta eşim kalan kıymalı sosu ekmek banıp yedi![]()
Hazır kazılmış mezar bulsa girecek hazır diyeOzaman ben gelim yarin sana tamammi![]()