- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Sağol Sultan hanimcim çok tşk ederimEllerine sağlık canım çok güzel görünüyorbaşarılar diliyorum ☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol Sultan hanimcim çok tşk ederimEllerine sağlık canım çok güzel görünüyorbaşarılar diliyorum ☺
Çok tşk ederim canım benim niye moralin bozuldu canınmi çekti memen şişmesin sonra avcunu yalaAman Allahim bune guzellikkkk
Ellerine sağlık canım bol şanslar
Evet canimin içine ettin geneÇok tşk ederim canım benim niye moralin bozuldu canınmi çekti memen şişmesin sonra avcunu yala![]()
O değil de benim aklımÇok tşk ederim canım benim niye moralin bozuldu canınmi çekti memen şişmesin sonra avcunu yala![]()
Avcunu yala hemen
Sağol canım benim Allah razı olsun ayağına sağlıkEline sağlık canım harıka olmuş bol şans![]()
Kıyamam yaaa kaptanima diyelim sana özel yapsın yine
Bir ara malzeme alıp yapmayı bile düşündüm yarın yapcamAvcunu yala hemen![]()
Bacın senden beter valla sen yarını bekliyon onun beklemeye Sabri bile yok hemen şişiyoBir ara malzeme alıp yapmayı bile düşündüm yarın yapcam![]()
Keske yakin olsaydik ikram ederdim
O şişer bekarken de öyleydi eve giderken yoldaki kokulara bile şişerdiBacın senden beter valla sen yarını bekliyon onun beklemeye Sabri bile yok hemen şişiyo![]()
Benim kardesime beceriksiz sinmi demek istedim yapamazmi dedinKeske yakin olsaydik ikram ederdim![]()
Kız sussanaaaaO şişer bekarken de öyleydi eve giderken yoldaki kokulara bile şişerdi![]()
İşte bu demiştim yüreği gönlü bol kaptanim Canın yiyimmmmKeske yakin olsaydik ikram ederdim![]()
Olsun kız yaparım yarın ne zamandan beri yapmayı düşünüyordum görünceKeske yakin olsaydik ikram ederdim![]()
Yapamaz demedim ki ben yaptiysam zaten herkes yaparBenim kardesime beceriksiz sinmi demek istedim yapamazmi dedin![]()
Yap yap canim cok kolay simdiden afiyet olsunOlsun kız yaparım yarın ne zamandan beri yapmayı düşünüyordum görünce![]()